dansa i neon

hanky panky neon Minna Tannerfalknew collection

Att det ska vara färgstarka under som gärna får synas under linnet och tunna klänningen i sommar har nog ingen missat.
Snyggt till en solbrun kropp och som en kul detalj, istället för att försöka gömma bh-bandet. Och till alla skira och tunna blusar och klänningar, så är det ju superfint att ha färgstarka under, det blir som ett plagg under plagget då istället för underkläder.

Hos Hanky Panky syns lysande orange, signalgult, stark lila och flörtigt knallrosa. Jag älskar de där där sköna bh topparna,
så himla bekväma, fina och utan jobbiga kanter som skär in. Och man skäms inte om de råkar synas lite.

Spana in  H Ä R  så snyggt de sitter på.


8 Replies to “dansa i neon”

    • Minna

      Mia – Som jag använder mina produkter och hur länge jag ska låta dem ligga på eller hur ofta jag ska använda min cvitamin kräm är individuellt för mig, men när du köper produkterna får du hjälp och rådgivning för hur du ska använda dem på bästa sätt för just din hy. Visa behöver mer eller mindre av det ena eller andra, och det kan jag tyvärr inte avgöra.
      Kram Minna

  1. julius

    Gillar ovadderad naturlig byst, börjar kanske bli mode? Länge funderat överraska med ”mjukis”, men dom här lit för mycket spets. Fick tips i affären om wonderbra och sloggi onesize, som var supertunn. Känner du till dom? Kan det bli ovant och obekvämt om hon mest kör push-up? Hon borde väl inte ta illa upp i allafall??

    • Minna

      Julius – Ja jag gillar också mjukis varianterna bättre än pushup. trött på det. Lite ovant säkert men det är så skönt!
      hon borde verkligen inte ta illa upp, lycka till!! jag håller på dig!

  2. julius

    Minna. Tack för uppmuntran. Köpte sloggi onesize. Mycket lyckat. Visade sig hon inte heller gillar push-up och tyckte den var mycket skön. Namnet låter ju inte så läckert, men den är verkligen tunn och syns nästan inte hon har bh, vilket jag gillar men håller jag för mig själv. Kan hoppas ett steg mot bh-löst, för är det inte mode med naturliga bröst?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.