dot

Lindex Minna Tannerfalkfinfin

Den här kjolen är så grymt fin. Jag har provade den häromdagen och den är verkligen ett kap med sitt fina pris på 299 kr.
Ursnygg att matcha till ärmlös blus eller ett linne, platta skor såväl som klackar, och både som vardagsfin och festklädd.

Jag får bästa Dirty Dancing vibbarna av den, samtidigt som den flörtar med Chanels svartvita alltid lika snygga look.
Röda läppar till och man är klar. Nä, det blir nog att åka tillbaka till Lindex och plocka med sig den hem.


6 Replies to “dot”

  1. sara

    Hej Minna!

    Ville skriva en kommentar för att visa min uppskattning för din blogg 🙂 Jag kommenterar inte så ofta förutom när jag har en specifik fråga. Ofta tänker jag att ”vad ska lilla jag bidra med” men förstår ju givetvis att det är roligast för dig med alla sorters respons 🙂 Tycker att din blogg är urhärlig och sen jag fick tips om den för ett par år sen har jag varit en trogen läsare! Jag har inga speciella önskemål om inlägg men tycker ju att inredning är förbaskat roligt. Små tips, inspirationsbilder.. ja allt möjligt! Kram till dig och ha en fortsatt härlig vecka!

    • Minna

      Sara – Du har precis förstått vad jag menar, det är exakt så det fungerar.
      Tack snälla för dina fina ord om bloggen och mig, jag uppskattar det så himla mycket!
      stor kram Minna

  2. Flisan

    Åhhh… tack för tipset!!! Jag har varit ute efter exakt en sån kjol..tänkte beställa lite från Laredoute och den här kjolen hade varit perfekt komplement…här kommer ett tips från mig med, kika in på Laredoutes sida,klicka dig fram till märket Madame à Paris..kolla på de prickiga sidenshortsen..röda siden koftan och linnet och de fina ballerina skorna ..ja, hela kollektionen…love it!!Gonna buy it!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.