you are wonderful

Minna Tannerfalk– hej

Tack snälla fina, fina läsare. Ni är helt fantastiska! Tack för alla otroliga kommentarer, mail och twitter meddelanden,
om ni ändå kunde förstå hur mycket det betyder och hur mycket glädje ni ger mig! Wow!

 Ni har definitivt gett mig massor av pepp till att fortsätta blogga – och det känns extra kul att ni är så många som förstått
hur lätt det är för mig att se vilken typ av inlägg ni gillar, när jag får responsen från er också. Och att om man inte orkar / hinner
eller vill skriva en kommentar, så kan man iallafall enkelt klicka på Gilla Hjärtat. Även om det är en tyst kommunikation
så är det bättre än ingen alls. För är det helt tyst så tappar man ju sugen ganska snabbt, på att lägga ner tid och omsorg,
för att leta upp och komma på bra och fina tips för att kunna ge er inspiration och rolig läsning.

Så tack, tack, tack igen för allt ni gett mig sista veckan – jag ska göra allt jag kan för att ge tillbaka och fortsätta leverera fina inlägg.

Det har just du peppat mig till att göra.

 .

Det kommer mer outfits, mer recept och inredning enligt era önskemål – nåt jag missat?
Något ni inte kommer att vilja missa är resorna jag ska göra i år, det kommer att bli ett härligt reseår!


48 Replies to “you are wonderful”

  1. Sara

    Åh vilket härligt inlägg att starta dagen med! Du anar inte hur mycket inspiration och peppning du ger genom dina inlägg!

    Stor kram till dig Minna och hoppas du får en bra dag!

  2. Lisabettan

    Jag är en av de som brukar smyga förbi ofta här utan att lämna så mycket avtryck, men det ska bli bättring, för din blogg är en av de bästa, enligt min mening. Dina tips och dina inlägg förgyller ofta min vardag!

    Så klart att du vill ha respons på det du skriver och tipsar om! Lilla jag skäms en aning för att jag varit alldeles för dålig på att trycka på gillaknappen. För jag har GILLAT en massa gånger! Det fina med bloggen, är variationen på inläggen, och jag tycker mycket om dina vackra bilder. Allt med en tanke bakom…så:

    Keep up the excellent work! 🙂

    • Minna

      Lisabettan – Tack snälla, det kommer att uppskattas väldigt mycket av mig!!
      Och det gör mig så glad att du gillar bloggen och peppar mig med din fina kommentar.
      Stor kram Minna

  3. angel

    Brukar ej kommentera,men uppskatter bloggen mycket.
    Det jag tyckt varit allra bäst är från resorna.
    New York resan innan jul och resan i somras.Fantastiska bilder och massor med inspiration.Ser verkligen fram mot mer resor i bloggen.

  4. Emilie

    Minna! Din blogg är den bästa jag vet är inne här fler gånger varje dag och blir alltid lika glad när ett nytt inlägg poppat upp, och har det inte gjort det läser jag om de gamla haha! Älskar dina inlägg om skönhet och hudvård, blir alltid så himla nyfiken på att prova nytt. Nu är jag otroligt sugen på att prova Primaluce från Bioline men jag får väl bärga mig till hösten. En fråga jag har är när du provar alla dessa nya märken, vad gör du med de gamla produkterna? Hållbarheten är ju inte superlång och när man köper salongsmärken är ju produkterna så dryga. Låter kanske lite konstigt men jag nästan väntar på att mina grejer från Jan Marini ska ta slut så jag får prova Bioline och Comfort Zone. Har sett att salongen Complete Me här i Halmstad har på dessa märken och tänkte fråga om du har någon erfarenhet av salongen? Hoppas att du börjar må lite bättre nu när våren är i antågande, håller tummarna för det!!
    Tack för världens bästa blogg, <3 it!!!!
    Massa kramar

    • Minna

      Emilie – tack snälla snälla Emilie!! Jag provar alltid alla produkter noggrant och under en längre period. Jag låter vänner och familj prova också för att få fler intryck av hur de reagerar, för att jag ska kunna förstå och hantera produkten ännu bättre.
      Jan Marini kan jag absolut kombinera med mer fuktgivande produkter, för ibland kan jag bara känna FUUUUKT. Och då bombar jag med masker och mer fuktgivande produkter.
      Complete Me i Halmstad har några av de märkena, jag har dock bara gjort en behandling hos dem för längesen. Det var precis när de öppnat.
      Ja, jag mår väldigt mycket bättre nu, ska bli så skönt med en ljus period och lite värme i luften igen.

      KRAMAR!!!

  5. Erika

    Hej Minna! Jag kommenterar mkt sällan på bloggen men är inne och kikar till den varje dag, ibland flera gånger. Tycker att du tar så härliga kort, visar färg och har en snygg layout, bloggen ser verkligen proffsig ut! Jag tycker mycket om dina tips för hud, hår och recept! Stor vårkram från Erika

  6. Carolin

    Fortsätt blogga fina Minna! Jag ska försöka bättra mig på att skriva kommentarer och trycka på hjärtan 🙂 En sak jag vill säga är att du är en inspiration för mitt bröllop nästa år då jag verkligen gillade din klänning, skor och frisyr. Ja, allt! 🙂
    Kram från Carolin

  7. Linda

    Keep up the good work! Din blogg är den första jag började följa och jag har nog följt dig i 6 år snart? Helt sjukt! Jag vill gärna veta mer detaljer om det fantastiska perfect party som du ska annordna eftersom jag äntligen ska gå i år! 🙂 Hur många är det som kommar? Kram!

    • Minna

      Linda – men WOW!! har du hängt med mig så länge, det är ju helt otroligt!! Så kul att du kommer på TPP. Det kommer att bli ett helt grymt kul kväll. Det finns 200 biljetter. Thats it, sen är det slutsålt.
      Mer info kommer på bloggen snart.
      Kram!

  8. Olivia

    Vacker bild!
    Är inne titt som tätt på din blogg och tycker mycket om den! Men måste erkänna att jag är dålig på att kommentera. Och det är absolut ett givande och tagande. Så jag lovar att kommentera mera!
    Längtar efter The Perfect Party!

    Kramar!

    • Minna

      Olivia – TACK! Jag uppskattar verkligen din kommentar och ärlighet, ska bli kul att se dig lite mer härinne 🙂
      Och The Perfect Party… det kommer bli såååå jäkla kul!!
      Kram!

  9. Rebecca

    Är superdålig på att kommentera..
    Men det är ju du som ska ha tack för en grym blogg, och framförallt att jag alltid blir glad när jag klickar in här.
    Du har en förmåga att se positivt i allt, känns det som iallafall, och det smittar av sig på mig som inte har samma förmåga.

  10. Eva

    MInna, här är en till trogen läsare som inte är så duktig alla ggr att kommentera, men jag vill att du ska veta att jag tittar in på din blogg varje dag och du ger mig alltid en massa härlig inspiration. Jag älskar framför allt dina inlägg om skönhet, smink och hudvård men din variation av inlägg är kanske det som gör att just din blogg är så härlig!

    Tack för att du finns!

    Kram Eva

    • Minna

      Eva – Tack fina Eva, det är så roligt att läsa hur mycket du gillar bloggen. Det gör att jag får massor av energi till att fortsätta att blogga och lägga ner all tid som jag gör.
      Tack snälla, jag uppskattar din kommentar så otroligt mycket!
      Kram

  11. Lena

    Känner mig träffad..är en av de som smyger mig in o läser utan att kommentera eller trycka på gilla knapp. Kände att det var dags att visa mig lite o skriva hur mkt jag uppskattar din blogg. Den känns så proffsig, så genomtänkt o så känns du så genomgo o härlig! Älskar dina recensioner, älskar dina bilder (proffsnivå!!), din stil o dina tips! Jag har många gånger testat saker som du tipsat om o varit nöjd. Fortsätt som du gör, det är såhär vi vill ha dig o din blogg 🙂

    • Minna

      Lena – haha va kul att du erkänner, haha! Och om du visste hur mycket din kommentar betyder för mig, det ger mig så mycket!
      TACK TACK TACK, du gav precis tillbaka till mig ordentligt.
      Kram!

  12. Helena

    Oj vad vacker du är! Underbar bild! Kommenterar alldeles för sällan men din blogg är den bästa av alla. Det är från dig jag får alla skönhetstips och provar i stort sett allt du skriver om. Fortsätt på samma underbara vis!

  13. Veronica

    Vackra vackra Minna – vilken underbar bild på dig!

    Du glömde en sak, vi är nog alla lite mer nyfikna på vad du pysslar med på dagarna vad ditt arbete är nu o.sv 🙂

    Kram,

  14. Linda

    Wow!
    Vilken fin bild:)
    Brukar titta in till dig då och då för inspiration och som avkoppling från vardagens alla bestyr. Alltid massa vackra och inspirerande bilder!
    Lev väl!
    Kram
    L

  15. Anna

    You know me snyggo, aldrig tid till att kommentera 😉
    Men du vet ju att jag tycker det är en fantastisk blogg och du är SÅ grym på alla sätt och vis. Miss u around gorgeous and keep up the good work.
    Fantastisk bild! Kramar

  16. Frida

    uppskattar din blogg jättemycket och läser nästan dagligen.. 🙂 kommenterar dock inte så ofta, borde kanske bli bättre på det – för visst är det bra feedback! Något jag undrar över bara, skulle vilja veta lite mer om vad du jobbar med! Känns ibland som du är ofta ute och reser och far och är ledig mycket..hur kommer det sig? Eller din man har ett bra arbete som gör att du inte behöver jobba så mycket? Många kramar till dig

    • Minna

      Frida – Ja det är ju så roligt med feedback, så gör det 🙂 så gör du mig glad!
      Ja, jag driver eget företag och jobbar mycket hemifrån så det är ju inte så himla roligt alla gånger att visa eller skriva om. Min man har också eget företag så vi jobbar på bägge två.
      Kram Minna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.