vinn skor!

ballerina closet ballerina skor Minna Tannerfalk– well hello there new collection!

Att våren snart är här ska vi fira med att Ballerina Closet nya kollektion är här! Med nya modeller, färger och detaljer.
Snygga färgkombinationer som gör både vardagen och festen roligare och tjusigare.
Och bäst av allt är – att nu kan du vinna ett eget par.

 3 vinnare får varsitt par skor och det är superenkelt att var med och tävla.
Så här gör du:

Gå in på  –  www.ballerinacloset.se  –   välj ut ditt favoritpar och lämna sen en kommentar om vilken sko du önskar & storlek.
Pluspoäng till den som beskriver ett tillfälle som du ser framför dig, då du kommer att bära dina fina ballerina skor.
Ett tävlingsbidrag per person gäller.

Du hittar alla nya modeller och färger  H Ä R  – och glöm inte spana in storlekstabellen så att du väljer rätt storlek.

LYCKA TILL!!

Vinnarna presenteras i små fina grattis påskägg här på bloggen under veckan som kommer…..


115 Replies to “vinn skor!”

  1. Amanda

    Åhhhh! MS PLAZA skulle jag vilja ha, storlek 37. Så fina i leopard! Jag bär dem tillsammans med vårens glada leende och ett par solglasögon på näsan. Kanske även matchade med svarta jeans, en löst sittande v-ringad blus och guldsmycken 😀

  2. Mia

    Rosa förstås! Cotton Candy strolls stl 36. Blir perfekta i sommar då jag kommer att hänga mycket med syskonbarnen, då funkar ju inte high heels precis. Men man vill ju ändå vara fin. Samt speciellt för ett dop som jag ska på som utspelar sig i en trädgård, åter bort med high heels.Glad påsk!

  3. Gittan

    Ett par Leopard till min fina leoponcho vore ju perfekt 🙂 Tänk att vara så fin när man är ute och går med sin älsklingshund …storlek 39 tror jag skulle passa 😉

  4. Madeleine

    Cotton Candy strolls stl 38. Dessa underbara skor ska bäras på sommarens absoluta höjdpunkt, min bästa väns bröllop! Jag har fått förtroendet och den stora äran att vara tärna. I uppdraget ingår det givetvis att bära high heels hela dagen..men framåt småtimmarna åker defenetivt dessa snyggingar på i takt med musiken.

  5. Emily

    Pure Poise ballerinas (storlek 37) skulle jag bo i hela sommaren om jag fick vinna dom. Går nästan aldrig i något annat än ballerina-skor under sommaren så det brukar vara det första jag måste köpa inför den nya sommarsäsongen (dessutom brukar jag vara tvungen att limma dit sulan under sensommaren för att ha något att gå i)

    Skulle vara helt underbart att strosa runt i dessa sötnosar på stan med tjejerna, på promenad med pojkvännen å att sno strålkastarljuset lite,lite på min brors student 🙂

  6. Jisan

    Åh vilka fina skor. Svårt att välja ska erkännas. Lotten föll pp Splash of orange i storlek 40. Skorna kommer sitta som en smäck när jag drar bsrnvagnen i vår och sommar. Jag vill vara en mamma med stil:).

  7. JIsan

    Åh va många fina skor, svårt att välja. Till sist föll lotten på Splash of orange i storlek 40. Jag ser fram emot att ha dom på mig när jag drar omkring med barnvagnen i vår och sommar, jag vill gärna vara en nybliven mamma med stil 🙂

  8. Hanna

    Ett par Flower fix i strkl 36 hade jag haft till ett par ljusa jeansshorts och en vit skjorta slarvigt instoppad och till det en klocka och några armband. Hade haft det på mig gående längs Londons gator i sommar när jag ska överraska min kille med en resa dit lagom till hans födelsedag.
    Jättekul tävling, Minna! 🙂

  9. Satu M

    Nightfall Venom storlek 38 – bär jag gärna på dagen på jobbet, såväl som på Afterwork på kvällen och känner jag har det där lilla extra ändå – tack vare de extra exclusivt fina detaljerna på skorna. Love Love Love!

  10. Ida

    En något sönderstressad mamma kan se sig själv möta våren med ett par super söta Pistachio Scoops stl 40. Lätt trippande på Halmstads gator med barnvagnen i högsta hugg och fin fina ballerinas på foten. En mamma som oavsett stress och ett evigt pusslande för att få vardagen att gå ihop älskar tillvaron med sin lilla skrutt :). Dock skulle ju ett par Pistachio Scoops sätta pricken övet i:et ! kram kram

  11. Denise

    Vilken härlig tävling! Om jag hade vunnit hade jag valt ett par ”Monday meet and greet” i stl 37. Till de hade jag rockat bootcut jeansen, en vit tisha och en snygg hatt och detta hade jag gjort på Halmstads gator en varm vårkväll påväg till närmsta uteservering!

  12. Jenny Andersson

    Hej! Moonrise strike skulle vara fina, dessa skulle vara sköna att använda när min fästman och jag åker till London sista helgen i April. Vi ska strosa runt och bara mysa, längtar!
    Min storlek är36
    Kram Jenny

  13. Emma P

    Hej söta Minna

    Korallfärgade tånaglar, saltsprayade lockar, aprikossöta läppar, guldoljade ben. en vippig klänning, solbrillor och ett par friday eve smalltalk strl 38 är min dagdröm som jag hoppas kan bli en sanndröm.

    Kramar Emma

  14. Emilia L

    Med fjärilar i magen, en gnistande ring på fingret, kyrkklockor som ringer och med min älskade man vid min sida. Jag önskar att denna dag kan förgyllas av ett par vackra skor som bär mig genom hela dagen och får mig sväva. The Day är benämningen på min speciella dag och min önskan om skor, i storlek 40.

    MVH Emilia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.