lyxa till det

charkbricka Minna Tannerfalkplocktallrik
terreno Minna Tannerfalkoch några goda röda droppar

I lördags skulle vi bara ha en god liten tallrik med lyxigt plock, njuta av ett glas rödvin och spela några rundor Backgammon.
Vi skulle göra det hela som ”förrätt” och sen laga middag. Men middagen visade sig vara helt onödig, så den sparade vi till söndagen.
Det var så sjukt gott med charkbricka och tillbehör, att det blev det vi åt istället.

Pata Negra, Serrano, Parmesan ost, marmelad, fikon, jorgubbar, kryddig salami och såklart cocktailkapris. Nothing more needed.
Jo, en riktigt god olivolja att ringla över den fina spanska skinkan också. -Herrej**lar så gott det är!
Det blir en runda till med charkbricka till helgen. Kan inte sluta tänka på hur gott det var.

Vill du också göra en egen bricka? Satsa på riktigt bra råvaror, det är otrolig skillnad. 30 kanske 40% dyrare, men 100% godare.

 pssst! ——————————> kommer du ihåg det  H Ä R ? Igår stod den där i hyllan och fick följa med hem.
Till helgen ska jag lyxa till det och känna hur våren dansar in.


5 Replies to “lyxa till det”

  1. Veronica

    Jajemän Minna, hittade vinet på hyllan igår och köpte med mig två flaskor hem. Kunde inte hålla mig utan det blev ett premiär glas till middagen igår kväll och det var riktigt supergott! Tusen tack för tipset! 😀

    Sen önskar jag att du släpper mer information om den nya märket som skrev om för nån vecka sen. Min TROMBORG börjar ta slut och jag är så nyfiken på att testa det andra mineralpudret som du tyckte var snäppet bättre!

    GLAD PÅSK på dig fina Minna!

    KRAM,

    • Minna

      Veronica – Men åh va härligt, jag ska också korka upp så snart jag bara kan. Och när jag har kylt det 🙂
      Pür Minerals släpps i April och mer info kommer inom kort!
      Glad Påsk och hoppas helgen blir uuuuunderbar, kram Minna

  2. Caroline

    Älskar att äta charkisar och ost och en massa annat gottis!
    Det kan aldrig bli fel…
    Ska nog prova det vinet till helgen, tack för tipset!
    GLAD PÅSK!

  3. Madeleine

    Ska du till Hstd så måste du ju gå till Dimare, stans absolut bästa delikatessbutik..visst är det värt att lägga lite extra för att få det bästa:)
    Glad på påsk,
    Kram Madeleine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.