bakom utsidan finns insidan

Minna Tannerfalk smink spanbloggen.selite av det

Fick en fråga om hur det ser ut i mitt badrumsskåp, och hur stort det är. Haha, jag hade behövt 5 till för att få plats med allt.
Här finns dock det mesta av mina hudvårdsprodukter. Mina kära starka riddare som återfuktar, ger näring, lyster, rengörare,
ansiktsmasker, de collagenfyllda mirakelburkarna och mycket mer. Några parfymfavoriter och så lite av mitt smink.

Här har jag mina (och min man några få) produkter som används dagligen, de flesta känner ni igen från bloggen sen tidigare.
Som mina ständiga följeslagare från: Lancôme, Dr Brandt, Lumene, Bioline, Comfort Zone, Jan Marini, Dior, REN m.fl.

Använder jag då alla dessa produkter? Ja, jag gör faktiskt det. Jag är alltid noga med att kolla när jag öppnar en förpackning om
hur långt hållbarhetsdatum den har, sen skriver jag i botten när jag öppnat den. Bra eftersom jag använder mig av många produkter.
Jag pysslat med min hy i så många år att jag både ser och känner vad den behöver. Extra behov av ex en peeling eller fuktmask,
djuprengöring eller hårdare tag än så. Oftast botas alla begär med en peeling och en fuktbomb, sen skiner min hy igen.
Men det är där kruxet kommer. Vissa veckor i månaden vill huden en sak, en annan vecka en annan. Är det kallt ute? torrt? varmt?
Det är där jag hittat en fin tråd att följa, för att ge min hy det mesta jag kan. Jag har produkter som tillfredsställer hudens behov,
oavsett krav. Jag har mycket produkter både för att jag vet vilka olika krav min hy kan ha och för att jag älskar det.

Jag har verkligen ett genuint intresse för hudvård och skönhetsprodukter.

Men något som jag intresserat mig mer och mer för på sistone, är att det yttre påverkas oerhört mycket av det inre. Både av inre lycka
och ro, men också till en väldigt stor del på vad vi stoppar i oss. Vad vi äter, vad vi dricker, vad vi utsätter våran kropp för att hantera.
Att jag gillar matlagning vet ni ju redan, men jag är så sugen på att ta det ett steg längre och lära mig mer om ”värdet” i mat.
Lära mig mer om energin maten ger, vad den egentligen innehåller, vad som händer när jag äter den… frågorna är många.

Just nu dammsuger jag nätet på information och vilka böcker jag kan läsa – vi får se vart allt det här tar vägen lite längre fram.


27 Replies to “bakom utsidan finns insidan”

  1. Helena

    Minna ditt badrumsskåp är som en dröm! Ska försöka bli bättre på att ta hand om min hud och du inspirerar till det. Tack för en fantastisk blogg!

  2. Jenny Andersson

    Det är så härligt och kul med hudvård ! När kommer inlägget om Pur minerals , väntar och längtar att få läsa om det 🙂

    • Minna

      Jenny – Det kommer mer om Pür Minerals snart, de kommer att lanseras i slutet på April! Jag längtar också, vill köpa hem hela serien och prova allt!!

  3. Anette Carlsson

    Man kan tro att vi är tvillingar på denna punkten! Jag lägger också mkt på hudvård! Älskar PTR, Akademikliniken och Chanel. Du ska läsa Helena Nybloms böcker. Hon är läkare och helt fantastisk!
    KRAM
    Anette C

  4. Charlotte

    WOW Minna! Härligt jobbat! 🙂 Jag köper faktiskt hellre skönhetsprodukter än kläder. När jag får gå in på Sephora eller något liknande ÅHHH!!! Jag blir som ett barn i en godisaffär.
    Jag har följt din blogg i många år nu, gillar den mycket. Passar på att önska att du får en fin vår. Många kramar från Charlotte

  5. Marta

    Babes,
    om du nu ar inne pa halsospar innifran ut. Din hud ar din kropps storsta organ, sa i princip sa ska du bara satta pa din hud saker du skulle stoppa i din mun…. Det ar lite extremt och svart a folja men jag har last jattemycket om tillsatser i hudvardsprodukter sa om du ar nyfiken sa ask me anytime!
    Pussss

    • Minna

      Marta – Jaaa! du kan ju massor om det här. Vad säger du, ska vi ta en hälsoweekend snart? Jag kommer till dig, det blir bäst tycker jag!
      Puss

  6. Petra

    Heeej Underbara Minna. Vill bara tacka för att du har gjort mej nyfiken på Lumenes produkter. Tyckte att jag va nöjd med de produkter jag hade/använde men ack vad jag bedrog mej. Har köpt på mej snart varenda Lumene produkt jag hittar och är superimpad av de. Passar mej verkligen. Har fått värsta babyrumpehyn nu… Så tack för tipsen. Kram och hoppas du får en underbar dag <3

  7. Emma

    Hej! Jag har precis hittat till din blogg så jag vet inte om du svarar på frågor men jag skulle bli jätte glad om du kunde berätta vad det är för collagen mirakelburkar du har? 🙂

    Mvh
    Emma

    • Minna

      Emma – Mina krämer jag använder kommer från de olika märkena i inläggen. Dr Brandt har en bra booster, likaså Bioline.
      Kram Minna

    • Minna

      Caroline – tack snälla, va kul! Det är lite olika beroende på säsong och hur min hy mår. Går alltid på rekommendation från terapeuten.

  8. Träningsglädje

    hej minna! jag är inte så intresserad av just det där med produkter för hy och hår och så (försöker dock blir bättre, vem vill inte vara snygg liksom) – men det där med mat och hälsa och hur det påverkar oss, well THAT’S MY THING!! superfood! en fin och inspirerande bok är food for thought från blueberry lifestyle!

    • Minna

      Träningsglädje – ja jag har bläddrat lite i den och det kan nog bli ett köp, sen har jag dammsugat nätet på sistone också. jag lär mig mer och mer hela tiden och intresset börjar ta ordentlig vind i seglet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.