beauty awards 2012

beauty awards 2012 Minna Tannerfalk spanbloggen.se kvällen igår

Igår var det dags för Beauty Awards 2012. Galan där Sveriges bästa skönhetsprodukter i alla kategorier hyllas och vinnare koras.
Galan var större och bättre än tidigare år, superfint ordnat och som startade med båtfärd till fantastiskt vackra Winterviken.

Mr Aujalay stod för menyn som var så god! Förrätt på Lax & rivet ägg, huvudrätt med Sej & rotsakspuré och Pannacotta på gräddfil till dessert.
Till det serverades härliga viner från Sydafrika, bubbel och show. Pontus Gårdinger var året konferencier, och han var i tjusig som vanligt.

Förra året blev jag inbjuden av Depend och då vann Depend pris för Årets Svenska Produkt och såklart jublade vi flera gånger om.
I år blev jag inbjuden av GHD och jag fick jubla i år igen, för GHD vann kategorin Årets Stylingverktyg – Hurra!
Undrar just vem som kommer bjuda in mig till deras bord nästa år…  jag verkar ju föra tur med mig, haha.

En annan vinnare som jag jublade högt över var i katergorin Årets Hårstyling – Frisör. Där Redken, Davines, Alterna, Lernberger Stafsing och
Maria Nila, stod mot varann, och endast en av dem kunde vinna – vann gjorde Davines och deras hårolja OI/OIL Beautyfying potion!

Så roligt att både jag och juryn tycker att GHD och Davines är vinnarna i sina kategorier – stort grattis igen, rätt vinnare vann.

Och ni som kommer på The Perfect Party i år kommer ha chans att vinna vinnarna! Läs mer  H Ä R


5 Replies to “beauty awards 2012”

    • Minna

      Sara – tack snälla, va söt du är! Ja jag borde verkligen lägga upp lite sminktips igen, men det tar så mycket tid och just nu hinner jag inte med. Men jag ska fixa det! Kram!

  1. Veronica

    Vad du strålar på bilden Minna! Skulle också mer än gärna vilja få mer sminktips, gillar dom massor!
    Tänkte även höra om du har några restaurang tips eller fika ställen för den delen – tänkte ta en weekend i Sthlm nästa helg så uppskattar tips, blir lätt att man hamnar på samma ställen. 🙂

    Kram, Veronica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.