meads bay

Minna Tannerfalk spanbloggen.se semester anguilla carribeanMinna Tannerfalk spanbloggen.se semester anguilla carribeanMinna Tannerfalk spanbloggen.se semester anguilla carribeanMinna Tannerfalk spanbloggen.se semester anguilla carribeanMinna Tannerfalk spanbloggen.se semester anguilla carribeanMinna Tannerfalk spanbloggen.se semester anguilla carribean

Nu är jag tillbaka från Karibien och trots en semester som varit både upp och ner, har jag lite bilder i kameran att visa er.
Stränderna var inget annat än utlovat, kritvita, mjuka som sammet och med alldeles underbart klart turkost vatten.

På den här stranden, Meads Bay, bodde vi. Så vackert och lugnt. Det var som att ha bukten för sig själv.
Promenaden utmed stranden bjöd alltid på fint naturliv, som att stå i vattenbrynet och se stingrockor sakta glida genom vattnet.

.

|  klänning Lauren Moshi  |  armband Marni at hm  |

.


15 Replies to “meads bay”

 1. Sara

  Välkommen tillbaka! har saknat dig! och varit lite orolig för att allt inte var bra tills jag såg twitter 🙂

  Kram!

 2. Fröken J

  Så vackert. Hur reser man lättast till Anguilla? Vi funderar på att åka till Kariben i vinter dock lutar det åt dominikanska rep. Men vill gärna ha fler alternativ, vad heter ert hotell?

  • Minna

   Fröken J – Vi åkte från Stockholm till Paris, från Paris till St Martin och sen båt från St Martin till Anguilla. Vi bodde på Viceroy.
   Kram

 3. Sofia

  Vart kommer den fina klänningen ifrån?? Och lite mer privat, vad har du för fantastisk bh under? Jag tycker aldrig jag hittar någon bra som knappt syns…. 🙂

 4. Sandra

  Jag dör litegrann. My god. Så vackert. Du är så vacker! Det får mig att längta tillbaka till Mauritius stränder. Hav och mjuk sand, som balsam för kropp och själ.

  • Minna

   Sandra – De där stunderna skänker verkligen lycka i själen. Jag vill bara ut och resa igen fast jag precis kommit hem. Dagen då jag får slänga mig i klart salt vatten kan inte komma snart nog!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.