funtime

Minna Tannerfalk spanbloggen.se Anguilla Viceroy Hotelhur tjusig skugga?
Minna Tannerfalk spanbloggen.se Anguilla Viceroy HotelMinna Tannerfalk spanbloggen.se Anguilla Viceroy Hotel

– Anguilla who knows, maybe we will meet again.
We sure had a lot of fun together!

.


10 Replies to “funtime”

 1. Susanne

  FANTASTISKA BILDER!!!!GRYMMASTE BLOGGEN EVER!!!
  Så intresserad av att veta vart man kan köpa din underbara outfit, både klänning och hatt. eller om du har andra råd. ska utomlands om en vecka och behöver skydda mig lite från solen men ändå känna mig lite snygg.
  Uppskattar lite tips.

 2. Anette Carlsson

  Kul att du är tillbaka! Du har verkligen varit i paradiset! Du skriver att semestern har varit upp och ner… Var det något ni råkade ut för eller var destinationen upp o ner?
  KRAM
  Anette C

  • Minna

   Anette – Tack snälla! Ja resan började inte så bra, vi blev fast i Paris i 2 dagar.. och sen blev jag sjuk och missade 2 dagar i Karibien. Inte så kul, men samtidigt en otrolig resa. Kramar!

 3. Nessa

  Hej Minna! Åh vilka underbara bilder och vad kul att bloggen är tillbaka… Sååååå fina bilder alltså! Åh!
  Jag tänkte även passa på att fråga dig en liten sak… Vet att du opererat dig på citadellkliniken. Jag funderar också på att göra det… Dock så är jag väldigt kluven och förvirrad nu över att det finns två styckna citadellkliniker. en .se och och en .com Det ena drivs av Johan och den andra av Cosmo. Hur visste du vilken du skulle välja? Tydligen ska de båda vara i samma byggnad också

  KRAM på dig och tack igen för underbara färger och känslor du förmedlar med dina fotom

  • Minna

   Nessa – Tack snälla Nessa! Jag gjorde flera konsultationer och när jag träffade Johan visste jag att det var rätt. Han är helt otroligt duktig!! Han syr så att ärren inte syns, det är heeelt magiskt. Citadellkliniken.se är det som gäller.
   Senast igår pratade jag om mina ärr när jag gjorde en franspåfyllning och June som gjorde mina fransar fick ”leta” efter mina ärr. Det är bra resultat det.
   Lycka till och hör av dig om du har fler frågor!
   Kramar

 4. Hanna

  Håller med ovanstående – fantastiska bilder och så kul att du är tillbaka!!! Dina bilder förmedlar verkligen en ”känsla”, så kul att du delar med dig! Hoppas du får njuta även resten av sommaren 🙂

 5. Nimmy

  Hej Minna

  Kom till din sida när jag gjorde lite research om Anguilla och Viceroy. Det är nämligen så att vi ska ditt under november månaden (2013, ja det är tyvärr långt tid kvar). Men förutom det resturang tips, som du har lagt upp på din hemsida,ville jag vet är det dyrt, hur är människorna (bortsett från resorten).

  Har du varit på andra öar, vi ska till Jamaica (GoldenEye) och St. Barths (Hotel Christopher) (eller Gustavia som det kallas, eftersom Gustav den 3 hade ägt ön någon gång under 1500-talet, så det finns gatunamn på Svenska tydligen).

  Ha det gott.

  Nimmy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.