twentythree

Minna Tannerfalk spanbloggen.se Minna Tannerfalk spanbloggen.se Minna Tannerfalk spanbloggen.se Minna Tannerfalk spanbloggen.se partymood

Vilken helg jag haft! Den kickades storartat igång i fredags med 23 ladys på strålande humör och tokladdade för möhippa.
Efter en heldag med diverse äventyr och avslöjade hemligheter, blev det kväll och dax för fest, och då såg jag ut så här.
Först var jag festklädd i klänning och kilklackar, men precis när jag skulle ut genom dörren och bli upphämtad ångrade jag mig och bytte om.
Struntade helt enkelt i nya byxköpets längd och hade bara sjukt kul i stället.

.

|  skor Christian Louboutin  |  byxor & top Gina Tricot  |  jacka Alexander Wang  |  väska Marc Jacobs  | solglas Dior  |

.


17 Replies to “twentythree”

  1. Elin

    Då måste jag fråga! Var möhippan i Halmstad med omnejd? Jag och vänner håller på att planera en sådan i det området, och vi skulle behöva lite tips på aktiviteter! Vad kan man hitta på i Halmstad? Jag bor där ej längre, så har lite dålig koll. Stort tack!

    • Minna

      Elin – Ja vi var i Halmstad. Här finns massa kul att göra:
      Arosfortet, Go Kart på slottsmöllan, Söderpiren.se, Dyklektion, picknick i någon av parkerna, 5 kamp på stranden, minigolf på Punch, göra egna praliner på Skånskan, vinprovning på ex Pio, Dag spa på Tylösand, golflektion med puttning mot olika mål för poängräkning, zumba pass på Form, laserdome på Slottsmöllan, fallskärmshoppning… finns verkligen hur mycket som helst.
      Lycka till!

    • Minna

      Petra – De är så fina, kommer köpa ett par till om jag sliter ut dessa, och det finns det risk att jag gör haha! De är väldigt sköna också, vilket man inte kan tro.. 🙂

  2. Flisan

    Du är så fin såååå….. ifredags samlade även jag 23 tjejer och då var vi och käkade på ”Tillsammans”!!Vi fick ett bra paketpris och hade jättemysig..kram och kul att du är hemma igen:)

  3. Jaag

    Har sett dig irl, och du är jättefin på bilderna här i bloggen, men i verkligheten är du ännu mer vacker och söt, och dina ögon är så himla stora och fina 🙂 Älskar din blogg!

  4. Veronica

    Men vad snygg man var här då! Blir så glad att se någon som är färgglad och vacker på samma gång! 🙂
    Lite fundersam nu dock, har ni flyttat tillbaka till Halmstad?
    Kram på re!

  5. Bambi

    Du er alltid så vakker!!!! Du er den snyggaste bloggaren i Sverige 🙂 Kan du si litt om hvordan du ordner håret ditt? Er det helfarget blondt? Oppklipt? Jeg bor ikke i Sverige og kan ikke gå til samme frisör som deg. Please svar jeg har hatt bad hair day i 5 år nå!!

    Krammisar!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.