god morgon!

spanbloggen.se Minna Tannerfalkfinhet

På takfönstret i köket ligger ännu droppar kvar från nattens korta regn, bara minuter kvar tills de torkat och försvunnit av den värmande morgonsolen.
Solen sticker i mina ögon fast jag varit vaken i flera timmar. När regnet kom inatt så var jag redan vaken, jag låg kvar en stund och bara lyssnade.
Jag hörde regnet landa på takfönstret i sovrummet, de lugna andetagen närmast mig och hur jag inte hörde något annat än precis det.
Kramade min mans varma hand och fylldes av lycka när jag tänkte på vilken underbar semester vi haft, hur fin han är och att jag låg där brevid honom.

När alla andra sov packade vi bilen tillsammans, kysstes om och om igen kramades länge. -Hej då hjärtat, kör försiktigt. Jag längtar redan till fredag.

Jag tror att jag inte kunde sova inatt för att min kropp var blandad av lycka från de senaste 4 veckorna, adrenalin inför att nu drar vardagen igång
och att jag inte riktigt vet hur det kommer att kännas att vara i vardagen igen. Tryggt att vara i Halmstad, men helt främmande att vara här ensam,
jag är ju van vid att sova sked sista morgontimmen, äta frukost tillsammans varje dag och kyssa honom godnatt flera gånger om varje kväll.

.

Men nu är vardagen igång igen och jag tycker nog allt att det känns lite spännande! Hoppas den känslan håller i sig.
Du och jag kommer att ses på daglig basis igen och uppdateringarna kommer att rinna på i snabb takt som vanligt.
Ska bli riktigt roligt att dra igång igen – så God Morgon och Hej på dig! Hoppas din semester också varit finfin.


4 Replies to “god morgon!”

  1. Frida

    Kan du inte berätta lite mer vad du jobbar med – vad tog dig tillbaka till Halmstad? Jobbar mannen kvar i Stockholm – och vad jobbar han med? Kommer han också att flytta med ner till Halmstad?
    Lite frågvis, jag vet…men jag har följt dig så länge, älskar din blogg och är bara lite nyfiken 🙂

    Tack förresten för tipset om Citadellkliniken….på torsdag gör jag mitt första besök där, lite nervöst, men spännande!

    Kram på dig Minna! /Frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.