news

zara Minna Tannerfalk spanbloggen.sefall 12

Även om mina tankar inte förflyttat sig mot hösten ännu, så är det svårt att blunda för alla nyheter som fyller butikerna nu.
Spana bara in Zara. Den vita stickade tröjan är ju bara underbar och kappan med de quiltade skinnärmarna måste nog spanas noggrannare på.

Nytt är alltid roligt. Jag har faktiskt redan fiskat in 2 fina jackor och har spanat in ännu en (!!) Vad hände där?
Som sagt, det är svårt att blunda.


5 Replies to “news”

  1. Veronica

    Håller helt med, så fina grejer har dom fått in! Måste få fråga om din Missoni bikini som du köpte förra året va? Vad är det för färg och modell på den du har, tyckte den var så himla fin i färgerna men hittar inget liknade nu när jag letar..

  2. Camilla

    Kappan är sjukt snygg men verkar vara i en sämre kvalitet tycker jag. Jag provade den igår och den kändes lite plastig i armarna plus att det stickade tyget var lite trasigt i sömmarna. Jag sa till om det när jag lämnade tillbaka den till butiksäljaren vid provrummet men såg en stund efteråt att hon hängde tillbaka den i butiken. Synd på en väldigt fin jacka till det priset.
    Usch vilket tråkigt inlägg det här blev! Pröva den själv och se hur den känns 🙂
    Tack för en underbar blogg!

  3. Lise

    Jeg provade den for 2 uker siden, og den ble ikke med hjem…”Boucle” stoffet var sønder og lederet på ermarna kändes stivt och såg ut som plast, tycker jag.
    Ursäkta min svensk – jag er norsk, hoppas du forstår 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.