frihet & funderingar

halmstaden fin liten plats nere på stranden

.

Jag funderar och funderar. Känner efter och utvärderar.
Vad vill du se och läsa om här på bloggen?

.


42 Replies to “frihet & funderingar”

  1. Sara

    Samma som tidigare! tråkigt kanske men mixen av skönhet, inredning och vardagspepp är det som gör att vi alla älskar din blogg!

    Gärna mer skönhetstips med videos!

    Saknar dina blogginlägg dem har blivit lite färre….:(

    Roligt vore att se en dag i ditt liv, dem kanske ser lite olika ut men ändå.

    Kram!

    • Minna

      Sara – Tack snälla, så glad att du gillar bloggen!
      Och visst stämmer det att inläggen är färre än vanligt. Jag har blivit så tom på inspiration på sistone och det är precis därför jag ber om hjälp nu, så att jag inte slutar helt. Så tack för tipsen, jag lovar att ta till mig dem.
      Stor kram Minna

  2. Charlotte

    Jag gillar skönhetstips! Både hår och smink är alltid kul. Behöver inte vara allvarligare än så 🙂

    Inredning, alltid kul! Vardagens outfits är också kul, det har jag saknat lite, det får jag inspiration av, istället för enbart party-outfits.

    Jag gillar din blogg mycket och har följt den i många år. Så sluta inte! Hehehe 🙂

  3. Bella

    Håller helt med Sara, en mix av skönhet, inredning, recept osv, det gör din blogg såå bra. Skulle också gärna vilja se lite videoinlägg med skönhetstips!
    Din blogg är unik tycker jag då du har fantastiska bilder och verkar ha en härlig inställning till livet och vad man ska uppskatta (vilket vi alla har så lätt att glömma ibland)
    Hoppas du hittar inspirationen för som sagt, din blogg är bäst och det tror jag väldigt många andra också tycker!!
    Kram

  4. Rebecca

    Jag skulle vilja se mer av dig, ditt hem, mat och bak och självklart skönhets- och modetips! Och gärna lite fler inlägg, men förstår att det är svårt när ingen inspiration finns. Såg att någon började lägga ut instagrambilder, inte så mycket text, men det blir ju något fler uppdateringar. =) keep up the good work!

  5. Vanessa

    Jag håller med fullständigt! Det är mixen i din blogg som gör den läsvärd och jag saknar dina inlägg när de inte kommer lika frekvent. För en kvinna/fru/mamma mitt i jobb, skola, barnens aktiviteter är det härligt att få lite tips och idéer från de stora världen utanför min lilla bubbla.

  6. Jenny

    Jag håller helt med Sara, tycker att du alltid lyckas hålla en superhärlig blandning av skönhet, glädje, mode, livspepp, etc. jag blir alltid inspirerad och på bra humör när jag klickar in hos dig. Hoppas verkligen inte att du slutar, vill ju se ännu mer inlägg 🙂 Gärna ännu mer recept, skönhetstips och hälsoinspiration. Men det är bara ett förslag, tycker din blogg redan är en av de bästa. Just keep going girl! Kram!

  7. Åsa

    Bästa Minna. Instämmer med Sara, det är din blandning av inlägg vi tycker så mycket om! Gärna någon videoblogg om skönhet. Hur sminkar du dig osv. Saknar dina inlägg jättemycket, har tänkt att det varit något med din inspiration eller privat som gjort att dt blivit få inlägg på sistone. Skulle också vara kul att veta hur ni bor t ex. Köpte ni lgh? Lite foton eller kanske en videoblogg i krokarna där ni bor. Hoppas du får tillbaka din i spiration och lust till bloggen. Den är helt fantastisk, dt ska du verkligen veta! Dina foton är alltid så fina och talande! Kramar från Åsa

  8. Malin

    Hej,
    Din blogg är en stor favorit precis som den är!!!
    Modetips kläder etc… I en blandning med fina vardagsbilder och restaurang/tips på olika ställen…

    Lägg INTE ner den, blogga mer i stället!!!

  9. Caroline W

    Saknar dina inlägg massor Jag blev så peppad tidigare av alla din inspirerande inlägg om så väl mat som inredning som livet i det stora hela.. Så tråkigt att du inte har någon inspiration kvar. Jag hoppas att den återvänder och att du börjar blogga ”som vanligt” igen. Jag går in flera ggr om dagen och hoppas få fortsätta med det lång tid framöver 😉 kram

  10. Julia

    Jag älskar dina bilder/inlägg från resor nära och fjärran.
    Skulle även gärna läsa och se mer av vad du jobbar med och ägnar vardagen åt. Tycker även att du verkar ha ett inspirerande och mysigt hem, ser därför gärna mer av heminredning.
    I övrigt, keep up the good work.
    Kram Julia

  11. Elisabeth

    Åh! Jag vill läsa om dina tips om olika produkter. Har köpt ett par av dem. Vill se snygga kläder. God mat med kanske något recept. Du har alltid så vackra bilder, oftast tittar jag bara på dem 🙂 Kram!

  12. Susanne

    Ok Minna, nu måste jag skriva. DU KAN INTE LÄGGA NER DIN BLOGG ALLTSÅ ABSOLUT ALDRIG INTE INTE INTE!!!!!!
    Det märks att du inte har så mycket inspiration just nu för blogg inläggen har blivit färre och färre och det suger. Suger för oss som ÄLSKAR DIN BLOGG.
    Du måste förstå att du är fantastisk, inspirerande och grym på alla sätt. Jag förljer din blogg minst tio gånger per dag och det är så tråkigt nu när det går flera dagar innan du skriver något nytt.
    Jag saknar dina input på smink, hår, kläder, nyheter och tips.
    Dina underbara och kloka tankar om livet och allt annat. Bilder på dig och dina resor. Bilder på ditt liv nu när du äntligen flyttat tillbaka till ditt underbara Halmstad. Berätta mer om dig själv, dina drömmar, planer, framtid, ditt äktenskap ja allt. Du förstår att det sätt du berättar på, beskriver och visar (genom bilder) är helt magiskt. Kanske låter töntigt eftersom det egentligen bara är en blogg, BUT YOU MAKE MY DAYS A LITTLE MORE COLOURFUL.
    Jag har skrivit till dig ibland och du har varit fantastisk på att svara med helt fantastiska ord. Så du vet dessa har hjälpt mig och jag har idag gått vidare från mitt ex och träffat någon ny.
    Så sanningen är att du kan inte lägga ner. Du kanske inte tycker ditt liv är lika intressant för oss läsare längre för att du flyttat till en mindre stad och det inte händer så mycket, men nej nej nej det är precis lika intressant om inte mer. Berätta om din dagar, Halmstad (som verkar vara underbart), matrecept, ditt hem, inredning, hår, smink och DIG!
    Du är så otroligt uppskattad av mig och jag vet att vi är fler.
    Stor Kram till dig!!!!

  13. Hanna

    Inredningstipsen gillar jag, och likaså inspiration till matlagningen! Vintips inför höstens myskvällar vore trevligt, och kanske några ”hemmaspa”-inlägg. t.ex. så ser ju fötterna (mina alltså… 🙂 ) inte så mysiga ut efter att ha gått barfota i tre månader. Tips på fotvårdspyssel i höstmörkret? Tack för din fina blogg!

  14. Petra

    Jag haller med Sara! Hartips, skonhet, sminktips samt tips pa bra men inte hutlost dyra skonhetspreparat. Gillar aven mode och inredning, dina vardags tankar och funderingar pa livet som kvinna!

  15. Sara

    Titta tillbaka bland gamla kommentarer och se vad vi önskat, tror du kommer hitta massa bra inspo där som du inte hunnit med tidigare,bla runt perfekt party. Ett annat ex som jag vet vi många efterfrågat är sminktips ex en video på vardagssminkning och en på festsminkning. ex nu med pur minerals.

    Stor kram!

  16. Julia

    SKÖNHET skönhet skönhet!! (utan att marknadsföra produkter mot betalning, det är trist). Tips o trix för att få en fin hy, favoritprodukter, Hur du sminkar dig, drömresemål, visa bilder från favoritresor.
    Ditt liv, vad gör du om dagarna? Jobbar du, med vad?
    …men mest skönhet 😉

  17. Emilie

    Recept, inredning, skönhet, tidigare hade du Mac tips- fram med dem igen( eller lägg dem under en egen kategori så jag kan hitta dem;-). Resinspiration osv. Håller med Sara, behåll din sköna mix men gärna lite oftare;-)

  18. Monika

    Mera Bilder från Halmstad och dess invånare. Lite ”Streetstyle” vore kul att se. Är ursprungligen från denna mysiga stad men bor nu utomlands. Har följt din blogg ett tag och bara nyligen insett att du bor i Halmstad. Annars är det alltid kul med mat och skönhets tips.,gillade din pasta rätt,, det behöver inte alltid vara så ambitiöst.

    Cheers!!

  19. Rebecca

    Hej fina Minna!

    Jag har hittat din blogg ganska nyligen och tycker om den som den är! Jag blir glad och inspirerad här! Men jag förstår att inspirationen tryter ibland och därför kommer jag med några tips:
    – Sneak peak i din garderob; tex. vilka väskor är din favoriter och varför? Visa dem för oss? (Eller skor eller tröjor, ja du förstår.) Hur matchar man den?
    – Din favoritplats och varför är den det? Du har säkerligen vackra bilder härifrån!
    – Vilka produkter rekommenderar du till ansiktet och varför gillar du just dem?
    – Dina kloka funderingar. Exempelvis om hur man kan tänka när man känner sig nere eller anstränger sig till tusen men inte når ngn vart i livet? Vad är dina tips då?
    – Vad prioriterar man när man vill fixa i ordning sig snabbt? Snabba sminktipset eller skorna som gör outfiten tex.
    – Fler av dina härliga och inpirerande outfitsbilder.
    – Din godaste efterrätt -hur gör man den?

    Hoppas du fick några tips!
    Och tack för att du inspirerar så!

    Kram från Rebecca

  20. Lina

    Jag verkligen älskar din blogg så lägg inte av!!! 😉 Jag tycker att det är en sån härlig mix av mode, skönhet och vardagsbetraktelser. Sen så är super att få lite recepttips. Har lagat många av dem, och allt har varit supergott!!! Kanske lite mer inredningstips, saker som du har shoppat, dagens outfit etc?

  21. Sofia

    Jag får väl också bara hålla med. Den härliga mixen i bloggen gör allt! Älskar att du delar med dig med bilder och tips från dina resor så man får drömma sig bort lite. Men även skönhetstips, inredning, mode och livet i allmänhet. Du inspirerar andra mer än vad du själv tror 🙂

  22. Sara

    Gillar din blogg men vill gärna ha fler inlägg. Mode, skönhet och inredningsmixen är perfekt! Det var du som fick mig att börja med Jan Marini som jag älskar så tack! Dessutom har jag själv bott i Halmstad när jag var yngre (är 32 år nu) så tycker det är mysigt med någon som bor där.

  23. Cicci

    Fortsätt som innan. Som fd Halmstadbo är jag mycket förtjust i när du skriver och fotar från gamla hemstaden. (Får lite hemlängtan)
    Gillar dina snygga bilder om livet, smink och lite glamour och mat och inredning. Behaglig avkoppling att läsa din blogg. Som att bläddra i ett magasin.Fortsätt.:)

  24. Lena

    Jag skulle vilja se mer inredningsinlägg. Jag gillar allt du skriver om och du har så himla snygg stil när det gäller mode, hår och inredning. Keep up the good work!
    Kram

  25. Jenny G

    Hej Minna, det är nu många år som jag läst din blogg. Som många andra nämner så är du ju så väldigt duktig på att fotografera. Bilderna blir så fantastiska och talande! Men visst, din blogg har förändrats och mycket säkert pga av flytt och kanske trytande inspiration. Inrednings och matinlägg har blivit färre, liksom tips från nätshoppar, outfits etc. Lite mer fokus idag på skönhet,krämer etc och inget ont om det. Inte alls. Jag är lika mycket krämoholic!
    Allt är ju också beroende på hur mycket du vill delge om ditt privatliv (Jobb, livet, plus/minus, resor, skönhet etc). Vi som följer dig gör det för att vi gillar dina bilder, texter och upplägg i inläggen. Vi vill ju bara ha mer mer mer. Mitt tips är att gå till arkivet och se vad du skrev om för 1½ – 2 år sedan när flowet kändes lite bättre och vi andra följde Spanbloggen slaviskt. Och sen gör det till en 2012 version. Vi gillar dig och hoppas att du stannar i cyberspace så vi får fortsätta njuta och bli avundsjuka 😉 Stor Kram. Jenny

  26. Träningsglädje

    jag tycker inte du ska fråga om tips minna. din blogg är din och den är fantastisk så länge den kommer från hjärtat med det som du vill blogga om. jag älskar dina bilder på stort och smått – så länge du fotar så kommer jag älska din blogg. det jag har tyckt om så mycket med din blogg är att det är just stort och smått i alla inlägg. en fin blandning av dig.

  27. Mia

    Gärna mer Hstd. Också flyttat därifrån som tidigare inlägg, så det är kul att se vad som händer där. Dina bilder är fina Minna. Sluta inte!

  28. Anette Carlsson

    Sluta inte! Din blogg som är så bra och inspirerande! Jag gillar att läsa om sminktips, sminktekniker, mat och bakning och resor.
    Kram
    Anette C

  29. Caroline

    Åh nej, inte sluta blogga!
    Jag har ju följt din blogg läänge och älskar mixen av mode, skönhet, dig…
    Kanske lite mer om inredning? Vet att man vill vara privat, men kanske öppna lite lite på dörren till dig, var du bor, vad du jobbar med osv…
    Du hade väl något på gång för ett tag sen, hur gick det med det?
    Varför flyttade du till Sthlm och nu tillbaka till Halmstad?
    Älskar din blogg iaf och all inspo och positivitet du sprider!
    Kram Caroline

  30. whynja

    Instämmer med så många här ovan. Gillar din blogg för den fina blandningen på innehållet och för att den känns så äkta. Snygga fotografier och inlägg om högt och lågt. Restips, tankar, funderingar, mode och skönhet. Allt det som du redan skriver om, och kanske lite mera inredningstips? Förstår om du vill ha ditt privata liv just privat, men lite småglimtar från hemmet lite då och då skulle vara kul.

  31. Erika

    Fortsätt precis som du gör.. med mycket bilder, gärna dagliga outfitsbilder å mkt inredning. Supergrym blogg! 🙂
    /E

  32. sanna

    hej, jag såg dig på torget igår när du handlade bär men vågade inte säga hej! 🙂 så jag lämnar ett litet spår här istället, älskar din blogg!! den är helt underbar! kram sanna

  33. Mel

    Jag hittade till din blogg när jag sökte information om ögonlocksplastik….and I’m hooked. Håller med många här ovan. Du är så himla inspirerande och du verkar vara en sund människa. Keep up the good work!
    Själv har jag fortfarande inte bestämt mig om ögonlocksplastik…är rädd att ärren ska synas mycket. 🙁 Har du lust att visa hur dina ärr ser ut idag? Trevlig helg

  34. Flisan

    …du inspirerar alltid när du skriver något . Jag är rätt så positiv av mig men ibland när jag känner mig off så räcker det bara att se ”fejjan” av dig så blir man glad….Sen måste det väl betyda nåt för dig också när du har läsare som du inspirerar och till och med kan bidra till förändringar i deras liv… Exempelvis Susannes inlägg,tyckte jag var urgullig!! Så fortsätt i din egen takt och skriv om sånt som gör dig glad!!
    Bamsekram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.