malin+goetz

malin+goetzlyxig låga

New York baserade märket (MALIN+GOETZ) spelar numera en central roll i mitt hem. Snygg design men framför friar det doftande innehållet.
Det första jag gjorde idag var att tända ljuset och kände den underbara lyxiga doften sprida sig medan jag gjorde i ordning min frukost.
Ljusets doft är varm, bergamott, läder… det doftar så lyxigt. Det är nog rätt beskrivning, doftar lyx och det är precis också känslan det sprider.

Hur underbart är det inte att kunna få lyxkänslan av ett doftljus – det är fantastiskt, älskar det!


5 Replies to “malin+goetz”

  1. Linda

    Hej Minna!
    Jag hade visserligen inte ett sånt fint ljus som du, men även jag kände att denna morgonen inspirerade till att tända ett vackert ljus.
    Härlig känsla!
    Kram på dej och tack för en underbar blogg

  2. Mathilda

    Hej Minna,
    Har läst din blogg flera år och vet att du brukar göra fransförlängning då och då och nu ska jag äntligen unna mig det också 🙂 Har en fråga till dig, på salongens hemsida stod det att man bör göra en permanent av fransarna samt färgning innan. Detta tycker jag låter väldigt underligt då det ändå försvinner efter ett tag och det går väl inte att färga sina egna när man har fransförlängning? Hur gör du, färgar/permanentar du dina ögonfransar innan/under?
    kram
    Mathilda

    • Minna

      Mathilda – jag har aldrig färgat fransarna eller permanentat dem inför fransförlängningen. Så det behöver man verkligen inte, men har man väldigt ljusa underfransar kan man ju färga dem så behöver man ju inte bära mascara alls till vardags 🙂
      Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.