Darling S

Darling S, underkläder, your body will love it

Nu har jag fått veta lite kul nyheter som jag får dela med mig till er redan i förväg – så att ni också får lite förtur.
Snart kommer Sverige att få en oas fylld till bredden av tjusigheter med underkläder, badkläder och accessoarer – Darling S.
Det finns några modellbilder att spana in redan  H Ä R  och där uppdateras också nyheter hela tiden. Bra om du inte vill missa nåt.
Det är fortfarande ganska mycket hemlighetsmakeri kring det hela, men jag undrar om de lyckas hålla sig hemliga ända till premiären.

25 Oktober öppnar första butiken och det ska bli så himla kul att spana in den. Mina förväntningar är höga!


4 Replies to “Darling S”

  1. Åza

    Hej Minna!
    Jag vet att du sagt det flera gånger förr men hittar inte inläggen med vad för kamera du använder?! Dina bilder är AMAZING!! Tack för en otrolig blogg, en av dom få jag håller fast vid och tycker är värd att följa, mixen är jättebra, allt får en på så bra humör Sluta inte blogga 🙂
    Varm kram från Norrland

  2. Caroline

    Hmmm det känns gaaanska mycket som en wannabe Victorias Secret butik, med Darlings istället för Angels och en DS logga som iallafall får mina tankar direkt till VS loggan… Men det behöver ju inte vara dåligt för det! Bara något…fantasilöst kanske. Tur man bor i Malmö och har nära till Emporia så man snart kan spana in stället!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.