the smart way

Footway.se skor onlinemellanmål gör skillnaden

Medan jag suttit och knattrat framför datorn hela dagen har regnet smattrat i takt mot fönsterna. Lite höstig känsla idag.
Har hållit uppe ångan med smart mat och bra mellanmål, som smoothien tex. Snabbt och lätt fixat och extra mättande med skopa protein i också.
Nu ska jag snart äntligen ut på några ärenden så att jag får lite frisk luft i lungorna också – det håller ju inte att sitta här hela dagen.
Pappa är på väg att hämta upp mig så ska vi iväg och handla lite och göra några ärenden – mysigt!

.

Medan jag sitter här och väntar in honom har jag klickat runt lite på nätet då jag är på sko jakt, det finns så mycket skor att hitta online.
Jag hittade ett grymt erbjudande där man får köpa 3 par skor till priset av 2 + att de har de fri frakt och retur också, det älskar jag när butiker har.
Tänkte först att jag behöver nog inte 3 par, och började kika bland herrskorna för att ta ett par till Maccis också, men de hade så många snygga och
bra skor att det blev 3 par till mig tillslut. Kanske ska kolla med honom om han är sugen på de där paret ändå, jag kan nog hitta 2 par till… haha.
Nu är de beställda och jag hoppas på snabb leverans (och att de passar) så jag att jag har mina nya skor hemma före helgen.

Behöver du också nya höstskor? Klicka  H Ä R  medan erbjudandet fortfarande gäller.

.

– Nu kommer pappa!
Ses snart igen, och då ska ni få veta något riktigt, riktigt, riktigt, riktigt kul.
Jag lovar.


9 Replies to “the smart way”

 1. Caroline W

  Va härligt det låter. Jag ska nog också kolla runt lite. Så roligt med nya skor. Ser fram emot det roliga som kommer. kram

 2. Elisabeth

  Jag får nog också ta mig en titt på skorna, verkar lovande!

  Du sa du använder proteinpulver ibland i din smoothie. Hur tänker du när du ska köpa proteinpulver då det känns som att ”tillskottsdjungeln” aldrig slutar växa. Har du hittat någon favorit och/eller favoritsmak?

 3. Saralisa

  Tack för tipset, det ska jag genast kolla. Kanske kan hitta skor till både mig och ungarna 🙂

  Hur gör du din smoothie?

  tack för bästa bloggen Minna, du är så BÄST!
  kram

 4. Agneta

  Vilket proteinpulver använder du? Vill också hitta ett gott pulver som helst går att använda till mycket utan att man tröttnar…

  Jag har också beställt skor nu, grymt erbjudande!
  kramar!

 5. Johanna

  Vilka skor valde du? Vill så gärna veta så att jag också får inspiration, hur tänkte du när du valde?
  Finns så många att välja på…

  kram!

 6. emilie

  Hej! Har en fråga ang den blåa marnikavajen/jackan du har. Hur är den i storlek stor/liten/normal/tajt i ryggen/stor i ryggen osv. Väntar tacksamt och ivrigt på svar;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.