Life

tight and fun

oktober 16, 2012

tights Minna Tannerfalk– I vilka affärer hittar jag roliga och fina träningskläder?
Tänk gärna färg eller kul detaljer som ex på tightsen.

Min träningsgarderob är pinsamt dålig så där måste det hända något drastiskt.
Så minsta lilla tips mottages tacksamt.

För visst blir det väl ännu roligare att träna när man har sjyssta träningskläder också?

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply lajjan oktober 16, 2012 at 3:01 e m

    Är inte du och glitzy kompisar? Hon borde ju kunna ge dig tips på snygga träningskläder…

  • Reply Fanny oktober 16, 2012 at 5:37 e m

    Gina Tricot har ett par svarta träningstights med silverglitterpartier! Jag har dem själv, och ja träningen blir så mycket bättre och motiverande!

  • Reply Victoria oktober 16, 2012 at 6:08 e m

    Jag jobbar på Stadium och måste säga att vi har många träningstights med fina detaljer. B la säljer vi Casall tightsen du visar. Du kan även beställa från stadium.se och välja att hämta och betala i din närmsta butik 🙂
    Du har helt rätt i att det är mycket roligare att träna i sjustake kläder!

    Join the movement 😉

  • Reply Madeleine oktober 16, 2012 at 7:13 e m

    xxl.se har massor med fina plagg. Ännu mer i butik dock!

  • Reply Emelie oktober 17, 2012 at 2:41 f m

    Lululemon har de basta traningskladerna!

  • Reply Träningsglädje oktober 17, 2012 at 9:14 f m

    hej! det mesta man vill ha finns på nätet, rekommenderar nikestore.com och även casalls webshop som jag inte minns direktlänk till men casall.com är en bra start. casall har en schysst concept store på birger jarlsgatan och nike har en shop in shop på intersport drottninggatan där man också hittar det största och ”nyaste” utbudet från dem. sportamore.se kan ha vissa kul grejer också. japp, det var mina 5 cents i den här frågan… 😉 (just ja, man kan köpa online hos adidas.com eller om det var .se också…) 😉

    • Reply Minna oktober 20, 2012 at 12:04 f m

      Träningsglädje – Men alltså du förstår inte vilken KATASTROF min träningsgarderob är. Jag har ju sett en del av din…. och dina skor. Men behöver jag ens säga hur avis jag är?! Jag vet inte ens var jag ska börja, haha.
      Ja, ja hoppas att jag får tummen ur och börjar prova mig fram snart 🙂

  • Reply Nathalie oktober 17, 2012 at 8:55 e m

    Som någon skrev, Gina Tricot har väldigt roliga och annorlunda träningskläder, vet dock inte hur kvaliteten är! 🙂

  • Leave a Reply