malin+goetz @asplund

malin+goetz asplund stockholmbrickförälskelse
malin+goetz asplund stockholmurfina detaljer och möbler på varje kvadratcentimeter
malin+goetz asplund stockholmen del av malin+goetz sortimentmalin+goetz asplund stockholmMr Goetz & Mr Malin
malin+goetz asplund stockholmlove liv

malin+goetz asplund stockholmMaria hälsar välkomna

malin+goetz asplund stockholmkunglig bordsplaceringmalin+goetz asplund stockholmmalin+goetz asplund stockholmmalin+goetz asplund stockholmmalin+goetz asplund stockholmmalin+goetz asplund stockholmmalin+goetz asplund stockholmmalin+goetz asplund stockholmmalin+goetz asplund stockholmmalin+goetz asplund stockholmnågra av mina favoriter från Höganäsgruppen – cannonballmalin+goetz asplund stockholmmalin+goetz asplund stockholmmalin+goetz asplund stockholmmalin+goetz asplund stockholmmalin+goetz asplund stockholmmalin+goetz asplund stockholmbordet – bordet!! my god. 

I onsdags var jag inbjuden på middag hos Asplund för ett event med Malin+Goetz. På bloggen har ni sett Malin+Goetz produkter tidigare
och jag är mycket förtjust i dem. Hos Asplund i Stockholm finns deras produkter och kvällen till ära var grundarna själva på plats.

2 ursköna killar från New York som startat ett eget skönhetsmärke kallat deras efternamn. De har vuxit snabbt sen de startade från scratch för
6 år sedan och nu finns deras produkter världen över – du kan se var du hittar dem närmast dig  H Ä R
Middagen bjöd på roliga konversationer, många skratt och det var så himla härligt att få höra om deras historia och upplevelser.
Matthew & Andrew bytte bord i takt med att de olika rätterna kom in, så att vi alla hann prata med dem ordentligt, så kul.
Och spana in bordsplaceringen – hur grym! Den idén är sparad och kommer återanvändas.

Att man inspirerades är ett milt uttryck och det var både av alla fina produkter både inom skönet och inredning. Och också av den flotta maten
och det perfekt kylda vinet. Miljön på Asplund är fantastisk och deras produkter gör att man bara vill göra om 90% av sitt hem.
Så har du chansen, missa inte butiken på Sibyllegatan 31 i Stockholm. Du kommer inte ångra dig.

.

 Stort tack för en helt  u n d e r b a r   kväll – den försvann alldeles för snabbt!

.


2 Replies to “malin+goetz @asplund”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.