pink hair

House of Hairdressers Stockholm Darren Phillipshos Darren
House of Hairdressers Stockholm Darren Phillipsoch färgar håret rosa

 När jag var i Stockholm senast var jag hos Darren och färgade håret rosa som ni vet. Tack snälla för alla fina kommentarer förresten!
Jag trivs alldeles utmärkt med mitt rosa hår. Det enda jag inte vänjer mig vid är att säga det högt att jag har rosa hår, känns knäppt på nåt vis.
Kan helt ärligt säga att jag aldrig trodde att jag skulle färga mitt hår rosa, men efter att ha mjukstartat med svagt rosa, vill jag nu bara ha mer.

Tyvärr så vet jag inte exakt vilken färg han använder, jag släpper allt sånt där till honom. Han blandar och fixar, jag dricker kaffe och läser
ett tjockt magasin. Det är så det går till, jag litar på honom till 100% och han får bestämma. Det blir bäst då.

Så till alla er som vill veta hur han gör och vilken blandning han använder, det är bara Darren som vet. Så mitt tips är att gå till honom,
så kommer han att hjälpa dig, eller ta med en bild på mitt (eller googla rosa hår) printa och ta med bilden till din frisör.

.

Vill du gå till Darren och grymt coola HoH salongen – då ska du klicka  H Ä R

.

– Å just det, nu är jag i Stockholm igen!

.


5 Replies to “pink hair”

  1. Emelie

    Jag var i Stockholm i helgen på Ladies night 🙂 För övrigt, när jag och min kompis stod i kön till Sturegrillen för nattamat så ser jag en kille och en tjej som jag tycker jag känner igen.. Kommer på efter en kort stund att det är ägarna till Soda i Halmstad 🙂 Världen är liten!

    Hoppas du har det bra i Stockholm!
    Kram

  2. Eva

    Den rosa nyansen i ditt hår är underbart fin på dig, passar dig perfecto! Undrar vilka hårprodukter du använder, är det Davines som man ser på bilden i detta inlägg?

    Kram Eva

  3. Sara

    Hej Minna, vore roligt att få se mer bilder på håret, har bara sett ett fåtal och det är olika färg på alla bilder 🙂

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.