minnas lyxiga julkalender

Minnas Lyxiga Julkalender

1 Advent och 2 December = Lucka nr 2

.

———————>  Men först lite snabb info:
– Varje dag öppnas en ny lucka
– Man kan endast tävla för en lucka i taget och då endast för gällande dags lucka
– Vinnaren till varje lucka presenteras i samma inlägg som luckan
– Man kan tävla en gång per dag per lucka
– Hur man gör för att vinna en lucka är olika dag för dag, ibland kommer första kommentaren att vara vinnaren….
Så det gäller att hålla utkik för när luckorna kommer, och läsa inläggen noga ifall det är så att det ex. kommer ett förhandstips.

————————————-

I lucka nr 2 hittar du vinsten Lipgloss Stick Kit från Pür Minerals till ett värde av 780 kr!
Ett fint kit med 4 st Lip Gloss Stick i fyra fina nyanser, läppglanset är i form av jumbopennor  och de är både vårdande och ger läcker lyster.

Lip Gloss Stick är ett gloss och en penna i en och samma produkt, som ger dig samma effekt som du kan förvänta av ett gloss. Det är vattenresistent,
lätt att applicera och innehåller även vårdande E-vitamin som tillför näring till läpparna. Pennan är självvässande och
fri från olja, parabener,
alkohol, talk, dofter och kemiska färgämnen.  Man skruvar på botten av pennan för att få fram färg,
och applicera sen som en vanlig penna direkt på läpparna. 

.

För att vinna detta fina kit behöver du bara:
– Lämna en kommentar och berätta vad du brukar använda för läpprodukt ex, gloss, cerat, läppstift m.m

.

Ha en underbart mysig 1:a Advent!

***************************************

Vinnare av 1:a Advent luckan den 2 December är:

– Kommentar nr 9. Emelie !!

Stort Grattis Emelie!! Maila din adress och märk mailet med Lucka 2 December till vinn@spanbloggen.se

*****************************************


50 Replies to “minnas lyxiga julkalender”

  1. Lisa O

    Jag är urdålig på läpprodukter och inför varje festligare tillfälle blir jag frustrerad över att inte ha varken rätt färg eller glans tillgänglig. Det fina kitet skulle med andra ord rädda alla kommande jul- och nyårsfester 🙂

  2. Erica

    Jag älskar alla sorters läppgrejer! Mina favoriter just nu är Burt Bee’s läppbalsam och Chanels läppglans i färgen Amour. Chanels läpglans är dyra, men värda varenda krona!

  3. Josefine

    Jag använder mest läppcerat och ibland festliga tillfällen läppstift eller glans. Men skulle verkligen behöva uppdatera mina glans. Håller tummarna!

  4. Veronica

    Detta skulle vara spännande att testa, har ju klickat hem mineralpudret och rouge och borstar sen du tipsat oss läsare om hur bra detta märke är.
    Men inte blivit något till läpparna..
    Mest använder jag Apotekets Tass salva, försvarets serat – det har bara blivit så och jag är redo att testa nånting som är lite ”roligare” känner jag 🙂

    Kram,Veronica

  5. Kim

    Jag älskar läppprodukter över lag och kör hellre på en snygg läpp än ögonmake.. Min nya favorit är ysl rouge pur couture i färgen 9… Helt makalös konsistens 🙂

  6. Emelie

    Jag använder alltid carmex cerat på tub, hygieniskt och effektivt mot torra läppar, klarar mig inte utan det. Sen använder jag också läppglans i olika färger och från olika märken, där har jag inte någon direkt favorit. På senare tid har jag även börjat testa läppstift och ”läpplack”. Kul med lite mer färg! De set du lottar ut nu ser fantastiska ut!

    /Emelie

  7. Jenny

    På vintern blir mina läppar lätt fnasiga och torra men jag brukar smörja in dom med kokosolja eller olivolja. Då blir dom precis sådär mjuka och härliga 🙂

  8. Vanessa

    Läppstift och gloss är så snyggt, men jag är så kräsen – tycker att de flesta smakar bläää! Ett gloss som får godkänt med beröm av mig är: Buxom lip plumpers i färgen Daniel. Det smakar gott, sitter bra och har en snygg färg. Dock kan man ju tröttna. Det skulle vara roligt att testa dessa du lottar ut. Kanske är det nya favoriter att älska 🙂

    Ha en go’ första advent, Vanessa

  9. Emelie

    Favoritprodukt varierar bokstavligen från dag till dag men just nu framförallt färgade läppbalsam och glossigare stift då mina läppar blir så vansinnigt torra och nariga vintertid. Har just upptäckt Nuxes läppbalsam dock och tror att det är räddningen för mig som vill kunna ha mer opaka läppstift året om men inte riktigt kunnat. Perfekt matt underlag som återfuktar (honung!) och ändå inte låter det som sitter ovanpå glida runt!

  10. Frida

    Jag var bättre på att använda läpprodukter förr. Men tänker varje gång jag ser bilder på tidningar/bloggar/folk på stan att jag måste börja våga ha lite färg. Jag försöker därmed vänja mig vid tanken och har inte kommit längre än så. Så just nu användar jag endast vårdande produkter från decleor flitigt 🙂

  11. Emilie

    Sen jag gjorde en rensning av gloss som jag anade var alldeles för gamla, så används nu bara försvarets hudsalva o där tycks jag har fastnat då rensningen var för två år sedan!!!!

  12. Ana

    Jag använder för det mesta gloss, och med jämna mellanrum läppstift, är nu på jakt efter två nya läpptift ett mer neutralt och ett med lite sting.

  13. Lisa

    Jag använder bara försvarets på läpparna, även när jag ska vara fin för att det gör läpparna så mjuka. Jag har alltid torra läppar känns det som, speciellt så här års. Men det skulle vara super kul att få prova något annat och så man känner sig lite finare när man ska gå ut eller liknande 🙂

  14. johanna

    Hej!

    Till vardags blir det främst eight hour krämen, men vid lite festligare tillfällen blir det lippgloss från i.d.

    / Johanna

  15. Lisa

    Hej Minna!

    Jag är en riktig fegis när det kommer till färg på läpparna och använder därför bara Eight hour cream samt Carmex. Jag skulle verkligen behöva lysa upp såväl vardag som fest med lite färg på läpparna. Håller därför tummarna för att kanske jag har tur i ”spel” den här gången, annars får jag fortsätta glädjas åt att jag i alla fall har tur i kärlek 😉

    Glad första advent och tack för en fin personlig blogg!

    Mvh,
    Lisa

  16. Erika

    Jag använder mest läppbalsam för att få mjuka läppar. Är lite för feg för färgade läppar men har varit sugen på det länge. Detta kit skulle göra att jag vågar testa.

  17. Marie

    Jag är bedrövlig och använder enbart lypsyl, har provat olika läppglans men aldrig hittat det rätta. Hoppas på tur nu!!

  18. Caroline W

    Jag använder alltid Aloe Lip från Forever. Helt oslagbart! När jag har glans är det oftast från Dior eller loreal 🙂

  19. Ida

    Hejsan! Jag älskar läppstift i alla former. Men konstigt nog är det sällan jag använder det. Jobbar inom vården så vill inte känna mig sminkad på jobbet. Men då funkar lipgloss perfekt tycker jag. Blir alltid lagom. Till fest blir det läppstift och läppenna. Sitter som berget. Tror till och med jag fått det tipset här i din blogg när du gjorde en video om rött läppstift.

    Julhälsningar,
    Ida

  20. Lena

    Försvarets hudsalva är oslagbart kalla dagar som det är nu! Till fest läppglans från lancome, men skulle vilja våga lite mer färg ibland o hitta ett gloss eller läppstift som passade mig.

  21. Carina johansson

    Eight hour allt som oftast. Under den mörka årstiden skulle det passa fint med lite färg utöver glanset;-)

  22. Jenny

    Jag använder allt ifrån vanligt lypsyl till en rad olika läppglans som råkats komma i min väg, nu senast ett från make up store i färgen ”tulip”

  23. Elisabeth

    Det senaste året har jag använt Elizabeth Arden Lip Fix cream. Har varit super för mina torra läppar, framför allt vintertid. 🙂

  24. Ellendellen

    Lips & dry spot balm från DECUBAL är det bästa jag hittat för torra läppar. Använde försvarets förut men går aldrig tillbaka..

  25. Eva

    Oftast är jag väldigt dålig på att använda något på läpparna, men när jag väl gör det har jag fått en favorit i Victoria secret läppglans. Tyvärr är de svårt att få tag på, har skickat bud när vänner åkt till USA, så nu är jag ute efter att hitta en ny favorit. Därför vore det toppen att vinna!!!

    Kram Eva

  26. Mathilda Ramqvist

    Varje kväll smörjer jag in mina läppar med Eight hour cream från Elizabeth Arden. På morgonen vaknar jag med babymjuka läppar. Under dagen använder jag försvarets hudsalva för att underhålla mjukheten. Mina absoluta favoritläppstift kommer från MAC i färgerna ”Ruby Woo” och ”Please me”.

  27. Ida

    Jag använder ett alovera cerat som är toppen för dom som får torra läppar lätt i vinterkylan. Men nu skulle jag behöva upptatera mina läppglans eftersom alla är slut för ti´llfället. Ha det så bra ivinterkylan=))

  28. Sara

    Jag har gått och sneglat på någon av dessa ett tag nu och funderat på om jag kanske skulle ge ett till mig själv i julklapp :). Jag är fullständigt beroende av lypsyl, men det hade varit kul att pigga upp med lite färg nu när man känner sig så grå! Glad advent!

  29. Erika

    Jag använder mest ett cerat från burt´s bee och ett läppglans från Lancome. Nu är jag dock sugen på lite färg i all blekhet!

  30. Cicci

    Hej, jag brukar använda försvarets cerat och lite läppenna till vardags. Till fest använder jag läppstift och läppenna.

  31. Yvonne

    Åh detta hade varit något för mig…..
    Brukar använda olika lip gloss som min kära underbara dotter köper till mig i julklapp och födelsedagspresent. Hon köper i underbara färger, men åh vad kul det hade varit att få lyxa till det nu lagom till jul.

  32. Erica

    Oh, trevligt! Är själv beroende av EA 8 h läppcerat för mina fnasga läppar. Men detta är något att ge vidare till systeryster i motivation att få henne att sluta röka. Pussläppar!

  33. Lina

    Använder dagligen Locobase Repair från Apoteket, det bästa mjukgörande jag provat. Gillar Dior Addict Lipstick till fest.
    Är väldigt nyfiken på detta kit!

  34. Sandra

    Hej

    Är helt besatt av Diors rose gloss i en vit liten söt burk. Den är perfekt och funkar både till vardags och fest. Dessutom är den vårdande.

    Eftersom jag BARA använder detta vore det kul att vinna och testa något annat.

    Sandra

  35. Åza

    Gokväll! Har testat många olika gloss men tycker oftast dom torkar ut läpparna, önskar hitta något märke med en sort som är riktigt braiga’ Kanske dessa?! 🙂
    Ha en finfin 1a advents kväll!
    Hälsn fr Norrland

  36. Ia

    Lancomes och Isadoras läppstift på dagarna och Diors läppbalsam på nätterna. Har naturligt knallröda läppar och har äntligen gett upp att få till blekrosa, begiea, ljusa sexiga läppar.. 🙂

  37. Lotta

    hej, använder Clarins Instant Light. Blir smått beroende av det 🙂 MEN det betyder ju inte att man vill prova på något annat.

  38. Malin

    Oh detta vore något för mig som såhär års får grisrosa som ansiktsfärg och behöver någon kontrasterande mot denna inte så tjusiga nyans till julfesterna. Normalt använder jag läppstift men blir i regel väldigt uttorkad på läpparna av dessa.
    Hoppas du haft en fin första advent!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.