minnas lyxiga julkalender

Minnas Lyxiga Julkalenderperfect base

Dagarna flyger fram och vi är redan framme vid lucka nummer 6.
I dagens lucka hittar du ett suveränt kit för dig som snabbt, enkelt och hållbart vill få den perfekta basen för din makeup – vem vill inte det?!

I lucka 6 finns Pür Minerals 4-in-1 Mineral Tinted Moisturizer SPF 20 i färgen light + Disappering Act Concealer i färgen light – värde 670 kr!

Och så fungerar de bägge grymma produkterna:
Tinted Moisturizer SPF är en 4 i 1-produkt, det är dagcreme, primer, foundation och spf 20 allt i ett! Den ger massor med fukt och som samtidigt
korrigerar huden. Innehåller bland annat Pürminerals exklusiva Ceratin Complex vilket är en unik ingrediens utvecklad för att radikalt förnya
huden utan irritation. Använd den ensam för en supernaturlig hy eller som en fuktgivande bas före din övriga mineralmakeup.
Produkten är parabenfri.
Applicera en liten mängd på rengjord hud med fingrarna, Chieselborsten eller makeup-svamp för att skapa en jämn och naturlig bas.
Ju mer creme, ju mer täcker den. Funkar fint även som en bas och primer under 4 i 1 Pressed Mineral Makeup, för ännu mer lyster.

Disappearing Act Concealer är den nya generationens krämiga concealer som både döljer och förebygger samtidigt. Den skapar en felfri
hy med inbyggda hudvårdande ingredienser. Aktiva ingredienser som salicylsyra och Waltheria extrakt samt Pürminerals Ceretin Complex,
med renat, icke-irriterande retinol och fuktmaximerande ceramider sätter stopp för oönskvärda ögonlinjer, mörkar ringar och motverkar blemmor.
Produkten är enkel att blanda och arbeta med, den ljusar upp, lyfter och balanserar hudens utseende med minimal ansträning. Parabenfri.
Dutta en liten mängd på önskvärda områden som du vill täcka och jämna sedan ut med rena fingrar eller Maximum Coverage Brush.
Applicera generöst på problemområden och ställen du vill dölja.

.

För att vinna detta suveräna kit gör du så här:
Lämna en kommentar där du svarar på om du tidigare använt en flytande färgad kräm och om den fått ”tummen upp” eller ”tummen ner” av dig.

(Detta kitet får två tummar upp av mig – det är helt grymt. Så det ska bli kul att höra ifall ni är lovers eller haters av flytande make up)
.

********************************

Vinnaren av dagens lucka är:

Kommentar nr 27 Susanne!!

Stort Grattis!! Maila in din adress och märk mailet 6 December till vinn@spanbloggen.se

**********************************


49 Replies to “minnas lyxiga julkalender”

  1. jenny

    Hej!

    Är inte superduktig på smink så jag tog hjälp av en butikspersonal som rekommenderade mig en svindyr färgad kräm. Jag köpte den i tron att hon verkligen kunde sitt jobb men när jag använde den hemma så va färgen helt fel. alldeles för mörk och gulaktig, såg inte alls fint ut. så himla trist. så jag hoppas jag hittar nåt bättre för just nu är det tummen ner 🙁

  2. Jessica

    Jag har testat hutlöst dyra och billiga och varje gång hållt tummarna för att jag ska bli nöjd men jag har aldrig hittat en favorit. Jag söker en produkt som ger mycket fukt och ett naturligt resultat men antingen har produkterna varit för kakiga, torra eller nästan helt saknat pigment. Så mina erfarenheter hittills har varit tummen ner.

  3. lis

    Min högra tumme riktas åt höger, som om jag liftar! Jag har använt så kassa produkter så att det vore liksom inte helt rättvist att lägga min röst här:). Låt oss säga att jag är en halover. Puss!

  4. Johanna

    Tummen upp! Gillar känslan av fukt och lyster! Tycker också att det är lättare att få jämnt fördelat! Håller tummarna för dagens lucka, då jag trots allt fortfarande letar efter den perfekta…!;)

  5. Johanna

    Har testat på det här med bb-cream. En budgetvariant ifrån loreal. Var inte överdrivet överväldigad. Täckte dåligt över stora porer som jag har ett gäng i ansiktet. Hade tyckt det varit intressant att testa denna 4 i 1 cream. Även länge varit sugen på att testa produkterna ifrån purminerals och jämföra dem med bareminerals som jag idag använder. Kram Johanna

  6. JennyG

    Nope aldrig testat…eller ja bara flytande BB kräm (?) från Lóreal…men där var färgen inte bra. Så jag får nog anmäla mig som frivillig testperson av detta kit 😉 Kram Jenny

  7. Sofia

    Flytande,färgade krämer får tummen ner utav mig. Har alltid landat hos bare minerals men är nyfiken på purminerals som också är naturlig vilket jag efterfrågar. Ger gärna denna en chans och vända tummen uppåt istället.

  8. Melinda

    Hej fina Minna, tummen ner, än så länge! Har inte hittat ngt som passar mig, särkilt nu under vintern när min stackars hud är så torr, hur jag än smörjer och använder fuktmask….vore jättekul att få testa denna, tänk om just den här som ger mig *WOW* känsla!!! Och en oncealer!! ”felfri hy” låter som en dröm!! Kram och ha en fin dag, hoppas du kan flyga hem idag (om du vill, alltså:-)) //Melinda

  9. Sofie

    De 10-tal olika flytande foundations jag tidigare testat får tummen ner av mig. Har väldigt fet hy och har till och från haft problem med acne och det dumma är att har man finnar vill man bara sminka sig ännu mer för att dölja det vilket gör att det hela bara blir en ond cirkel. Mer foundation gör att jag blir ännu mer glåmig och att jag ser ännu mer ”kakig” och onaturlig ut. Har därför kört med ID nu ganska länge men egentligen täcker det inte så mycket som jag vill heller, man ser ofta de röda partierna ändå…

  10. Lotta

    Hej, köpte Cliniques BB-cream men den var verkligen inte bra. Fel i färgen (trots hjälp) och svår att få ut. Tummen ner ! Köpte sephora foundation ”light veil” och den är faktiskt mycket bättre. Tummen upp !. Provar gärna på ett tredje alternativ för att få ett Wow-tummen upp.

    //Lotta

  11. Lisa

    Åh jag skulle så gärna vilja vinna detta, har provat olika foundations och alla har varit så tjocka och satt sig som en kaka på ansiktet. Skulle vara så kul att kunna ha något annat än bara puder någongång och detta låter ju väldigt spännande och lovande! Så tummen ner för foundations.. 🙂

  12. Lina

    Denna skulle jag verkligen vilja prova! Har använt Even Better Foundation från Clinique ett tag nu och den var ok. Innan det Olika varianter från div. märken. En sak jag tyvärr märkt är att dyrare=bättre? Känns lite synd. Jag hoppas fortfarande på en stjärna i sminkväskan som inte kostar skjortan.

  13. Anna

    Jag har en ”fördom” om att de flytande färgad kräm inte täcker tillräckligt bra, så därför har jag inte heller prövat än. Använder nu flytande foundation som fungerar helt ok, men den täcker inte speciellt bra. Har väldigt torr och känslig hy så allt annat än mineralsmink gör även att jag får finnar.
    Flytande foundation är det enda som funkar nu på vintern, har testat bare minerals tidigare men när jag redan är torr ser det bara kakigt ut. Har tänkt testa purminerals ett bra tag nu, men inte kommit mig för. Är nyfiken på produkterna men när jag väl hittat en produkt som fungerar någorlunda byter jag sällan, även om det troligtivis finns bättre!
    Så än så länge kan jag varken ge tumme upp eller tumme ner!

  14. Madde

    Hej minna! Trevligt att du har en mysig julkalender! Ja har använt mig av lite olika men inte funnit den perfekt så dem får både tummen upp och ner :))kram madde

  15. Sara

    Hej,

    Har testat både Laura Merciers tinted moisturizer och Loreals BB cream. Båda får tummen upp! den första är perfekt täckning på vintern och den andra på sommaren.

    Kram!

  16. Ida

    Har svårt att hitta någon bra som täcker nu på vintern. I vanliga fall är det mineralpuder som jag använder men nu är hyn så torr så makeupen blir kakig. Skulle gärna testa med tanken på dina två tummar upp. / Ida

  17. Linda

    Har alltid haft komplex för min hy, ytliga blodkärl och blossar väldigt lätt. Har provat MÅNGA flytande foundations och BBcreams, billiga och dyra som får två tummar ner, dels för att jag inte tyckt att de har täckt tillräckligt och för att jag har blivit väldigt blossig och röd i ansiktet. Vill verkligen hitta den perfekta foundation!!! och eftersom du pratar så gott om Pür Minerals hade jag blivit superglad om jag vinner 😀 Linda

  18. Jenny

    Har inte använt någon flytande foundation på flera år utan kör nu bara på IDs mineralpuder som jag tycker funkar bra. Kommer inte ihåg namnen på alla flytande foundations som jag tidigare testat för jag har nog aldrig hittat någon favorit, alla har gjort att huden känts så spacklad och onaturlig.

  19. Erica

    Själv föredrar jag foundations (Dior och Sensai har mest tummen upp) över färgad dagkräm. Mest för att jag har stora porer och vill täcka dem mer och när jag jobbar långa dagar (upp mot 12-13 h) så det måste sitta länge. Av de färgade dagkrämerna föredrar jag Estee Lauders daywear som ger överraskande mycket färg och riktigt bra med fukt. Trevligt att ha hemma för att känna sig lite finare. Tummen ner för Clarins och Qlinique dagkräm. Diors BB kräm är täckande och fin men färgen passar tyvärr inte mig. Skulle vara kul att prova Pür Minerals. Är ljushyad så stor chans att färgen passar 🙂 Hyvää Itsenäisyyspäivää btw.

  20. Ella

    Jag har använt mängder av flytande foundations men blir aldrig nöjd! Antingen täcker de för mycket, sitter dåligt (puder ovanpå orkar jag inte med till vardags) eller så känns det som om huden täpps till. Skulle därför mer än gärna testa denna produkt!

  21. Pia

    Foundation från Face Stockholm kör jag med. Lite pilligt att lägga på med pensel, så när jag har bråttom blandar jag den i min fuktighetskräm. Då får den tummen upp!

  22. Emilia

    Jag har testat Loreals BB cream och jag gillade själva funktionen som den hade men den var inte superbare så jag skulle gärna testa denna!!

  23. Susanne

    Hej!
    Har provat loreal och nu clarins. Ingen av dem är perfekt, och är mkt nyfiken på pur minerals. Använder tikeis mineralprodukter i övrigt.
    Vinterns projekt är att få till den ultimata listan på allt smink jag använder! Vilken är den allra bästa mascaran, vilken färg på läppstiftet och vilket märke etc etc. kanske pur minerals ska in på min lista?! 🙂
    Susanne

  24. Stina

    Har torr hy och tycker ändå att flytande foundation är det som fungerar bäst. Så jag ger det tummen upp. Skulle dock gärna vilja testa något nytt då jag har gått igenom flera märken utan att bli riktigt riktigt förälskad:)

  25. Maria

    Hej!
    Har testat några flytande creamer men inte hittat rätt nyans och sort… Detta låter spännande och då du skriver så gott om pur minerals skulle det vara såå kul att få testa och hoppas jag tycker om den lika mycket.

  26. Johanna

    Har testat ett antal flytande krämer, men med varierande resultat måste jag säga. Det knepigaste är att få den perfekta nyansen tycker jag. Just ju använder jag en BB-cream för Garnier och den får i alla fall en halv tummer upp, helt okej med tanke på priset, men jakten efter den perfekta går vidare! 🙂

  27. Thilda

    Hej, jag har testat sjukt mycket produkter billigt som dyrt då min hud är känslig så får jag antigen utslag (främst av de dyrare) eller så täcker inte krämen ordentligt. Dock har jag inte funnit min perfekta kräm än men jag tror att detta kan vara det jag söker!

  28. Martina I

    Har testat massor med foundations i alla dess former, en del får tumme upp och en del ner. Nu har jag Pur Minerals fasta foundation och jag älskar den! Men jag är så sugen på att testa denna flytande nu på vintern när man är lite torrare i hyn. Fast just nu har alla pengar gått till julklappar så jag håller tummarna för att Minna-tomten gör mig till en lycklig vinnare:-)

  29. Carina johansson

    Hur många har jag inte provet??? Nån favorit som uppfyller mina önskemål har jag dock inte riktigt funnit! Hoppas på denna lilla magiska tub! Kram

  30. Soffan

    Jag har provat både billigare & dyrare märken, med både pensel, svamp & fingrar, men inte hittat den där älsklingen som gör underverk än..

  31. Caroline W

    Jag brukar nästan aldrig använda foundation. Men nu när Loreal kommit med deras BB creme är jag helt FAST. Det bästa för mig och min hud helt klart. Skulle vara kul och testa kittet från Pur och se om det slår min nya favvo 🙂 kramar

  32. Caroline

    Yes, yes är i stort behov av en grym bas. På frågan om jag provat flytande kräm. Nä, har förlitat mig på min Armani foundation alldeles för länge. Den är bra men nu måste jag ha en nyhet för mitt ansikte!
    Hoppas!

  33. Camilla

    Jag har provat både billiga och dyra där en ur budget klassen fick tummen upp och en ur den dyrare klassen fick tummen ner. Har provat en hel del olika men väntar fortfarande på att hitta den rtta!

  34. Emily Wallin

    Eftersom allt inom make-up och hudvård ligger mig varmt om hjärtat så tycker jag det är rena rama julafton att få strosa runt bland hyllorna i sminkaffärena och oftast kommer man hem med ngt nytt som jag blir ivrig över att få prova! Jag provar gärna olika märken. Den färgade dagkrämen har jag testat från fyra olika..men tyvärr är en fär fet och den andra väldigt torr,så jag brukar kombinera deras olika egenheter..ena runt ögonen,den torra på näsan och hakan och den fetare på kinderna och pannan:) Detta märke har jag inte kommit i kontakt med än men skulle verkligen vilja! Jag säger tummen upp för alla färgade dagkrämer! 🙂 🙂 🙂

  35. Bella

    Tummen ner! Via en tidning fick jag ett prov på en av Lancomes foundations. Testade en dag när jag skulle ut och shoppa med min mamma – vi hann komma till köpcentret, gå ett halt varv sen fick vi köra hem igen – jag höll på att bli tokig! Kändes som att jag hade smör i hela ansiktet!

  36. Emelie

    Jag har testat och hade hööööga förväntningar efter allt man hört om att dessa cremer ska vara snudd på MAGISKA- blev besviken och inte övertygad alls. Blir mer än gärna motbevisad! =)

  37. Lisa

    Jag har testat några flytande dagcremer, vilka har resulterat i både tummen upp eller tummen ner då de kan ge väldigt olika resultat. Tummen upp har det blivit när cremen har haft den där perfekta färgen som bara smälter in i huden och täcker det nödvändigaste, medans tummen ner har varit när det istället har blivit blir för täckande och kanske i en fel nyans. Då känns det istället som att man går runt med en mask i ansiktet, vilket är allt annat än det man vill känna…Testar gärna vidare;-)

  38. Lena

    Vilken härlig julkalender. Jag har aldrig testat den här typen av produkt, men är väldigt nyfiken och skulle gärna testa.

  39. Ella

    Har testat den del flytande men de senaste åren använder jag bara puderfoundation så tummen ner får dom av mig. Men testar mer än gärna denna.

  40. Emilie

    Har tyckt det varit svårt att hitta flytande som varit bra. Antingen ligger de kladdigt i ansiktet, eller täcker FÖR bra eller så blir det i slutändigt kakigt. Är jättenyfiken art testa detta märke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.