minnas lyxiga julkalender

prep & perfect – dina riddare i sminkväskan

Du som inte är ute och svirar utan kikar in hos mig här ikväll, har chans att vinna detta superba kit från Pür Minerals.
De ultimata produkterna för hållbar make up som ger fantastiskt resultat.
-Ett kit bestående av Correcting Primer & Eye Shadow Primer Cease Crease till ett värde av 600 kr!

Correcting Primer är en ickeoljig, porsammandragande primer som ger en jämn hudton, suddar bort fina linjer och ger en klar och fast hud.
Den ger fin lyster och stimulerar samtidigt kollagen- och cellförnyelsen, vilket i längden bidrar till en fastare hud.
Genom att använda primern sitter makeupen kvar ännu längre. Paraben- och glutenfri.
-Applicera primern på rengjord hud och låt sedan produkten torka. Följ därefter upp med 4-in-1 Pressed Mineral Makeup.

OBS! Skaka flaskan innan varje användning.

 Eye Shadow Primer Cease Crease är en primer som hjälper till att få ögonmakeupen att fästa ordentligt och ge ett hållbart resultat.
Det är mer än bara en ögonskuggsbas då den även hjälper till att strama upp hudens utseende, och förhindrar veck genom att skapa en oljeresistent
barriär för maximal färgintensitet och hållbarhet. Primern skapar en felfri yta vilket gör att färgen håller längre och
inte släpper under dagen.
-Applicera en liten mängd av primern på rengjord hud före du applicerar makeupen för att preparera och ge näring.
Produkten är parabenfri.

.

För att vinna detta kit är det så enkelt att allt du bara lämnar en hälsning i kommentarsfältet, önskar trevlig fredag, säger hej eller skålar med mig.
Ännu roligare om du postar en bild och taggar mig på Instagram och visar vad du gör ikväll.
.

******************************

Vinnare av dagens lucka är:

Kommentar nr 7 Carro!!

Stort Grattis – maila din adress och märk maillet 7 December till vinn@spanbloggen.se

*****************************


31 Replies to “minnas lyxiga julkalender”

  1. Emmie S

    Sitter och myser framför TV:n med ljuvligaste rooibos teet och njuter av att det är helg. Hoppas att du också har en trevlig helg nere i Halmstad!

  2. Nina

    Åh har varit nyfiken på märket länge, skulle vara kul att testa detta 🙂
    Trevlig fredag på dig och hoppas du inte fryser för mycket i minusgraderna

  3. Pia

    Jo, men skål då! Har inte instagram, men min kväll spenderas på en postersession på en konferens om bröstcancer, i Texas. Kanske inte en favoritsysdla för just en fredagkväll, men ganska kul ändå. Hoppas du har en bra kväll du också!

  4. Lisa

    Önskar trevlig kväll och helg! Du får uppdatera din kväll imorgon då;-) Själv hade jag en superkväll igår med mina arbetskamrater, vilket betyder att kvällen spenderas på ett mycket lugnt sätt här hemma. Ska tända lite ljus nu, kolla på några favoritavsnitt av ”sex and the city” och bara mysa…

  5. Anna

    Hoppas du får en fantastiskt mysig kväll tillsammans med din man och att ni njuter av en go-middag med ett gott vin till 🙂 Jag skålar med ett glas julmust härifrån:)

  6. Carro

    Godkväll Minna!! Ikväll skålar jag med dig i en ekologisk Zinfandel vid namn Bonterra!!!!! Hoppas du får en fantastisk fredagskväll fylld av gott vin, god mat och mycket kärlek 🙂 och hurrahurrahurra om jag skulle vinna kitet ovan!!!

  7. Martina I

    Skickar en hälsning från ett snöigt Småland! Jag och finaste döttrarna(3 och 6 år) har tjejkväll i soffan medans pappan/sambon är på julbord med jobbet. Just nu rullar Lotta på Bråkmakargatan på tv:n och popcornen är upphällda!
    Ha en riktigt trevlig kväll!
    Kramar från Martina, W&J

  8. Eva

    Minna, önskar dig en riktigt skön och mysig fredagkväll! Hoppas du har något gött att skåla med mannen din! Jag har inte så tokigt sällskap ikväll jag heller! Kolla på Instagram får du se! 😉
    Kramar Eva

  9. Lotta

    En riktigt härlig fredagkväll önskar jag dig. Skålar gör vi med ett gott italiensk vin ”novacorte montepulciano” inköpt i somras i Lubeck.Bilen är framskottad och helgen är här och förhoppningsvis ger sig förkylningen lagom tills imorgon. Trevlig helg //Lotta

  10. Camilla

    Hoppas du har en mysig fredagskväll! TGIF! ;)När jag såg vad som lottas ut ikväll kände jag att jag ”bara måste” skriva något och hoppas att jag vinner… Är nämligen såå nyfiken på att prova en primer och gick faktiskt senast idag i funderingar på att köpa en 🙂

  11. Sofie

    Sitter framför tv med en skiva Solhagas levain och en stor kopp varm choklad med en liten skvätt rom i.. Fredagskvällar är underbara 🙂

  12. Linda

    Bebisen har somnat och mannen är på julbord.
    Sitter och sippar på en mugg Halmstad-te och slökollar på Plura på tv. Hoppas din kväll är lika skön som min!

  13. Nina

    Hej och skål från tv-soffan, jag skålar med julmust eftersom jag är i åttonde månaden, längtar galet-mycket efter fredagsvinet så jag hoppas att du tar ett glas för mig också 🙂
    Varm kram
    Nina

  14. Matilda

    Hade jag inte redan legat i sängen hade jag instagrammat en bild på min godisskål och ett dvdfodral till filmen vi såg ikväll. Men som sagt, jag ligger redan i sängen. Lillkillen i min familj brukar inte ta sovmorgon tyvärr och under ett svagt ögonblick tidigare idag lovade jag mannen det… Så sov tidigt och gå upp tidigt är vad som gäller för mej..godnatt och sov gott efter du skålat klart med alla dina läsare 😉

  15. Linda

    God kväll på dig Minna. Jag har nu just tagit mig en lång och härlig dusch med några sköna ansiktsmasker mm.

    I eftermiddag kom jag äntligen hem efter en vecka på sjukhuset med min 1,5 åriga son. Oj, vad vi varit oroliga innan det kom fram att han har vinterkräksjukan, lunginflammation, ögon och öroninflammation. Allt samtidigt. Nu har han blivit bättre iallafall.

  16. Jenny Andersson

    Hej hopp! Ligger i soffan och dricker the, är sådär härligt fredagstrött 😉 trevlig kväll på dig !!
    Kramen

  17. Hanna

    Kvällen har tillbringats hemma hos föräldrarna i Värmland efter en 45 mil lång bilresa hit. Njutit kvällen med det godaste röda och hembakade julgotter och laddar upp för julmarknad och julkonsert imorgon då jag hoppas komma in i lite julstämning 🙂 Kram på dig och önskar dig en mysig helg!

  18. Linnea

    Hälsar en trevlig kväll (natt) från ett väldigt snöigt och kallt norrland, tur det finns bra bloggar att läsa när man bäddat ner sig under flera duntäcken!:)

  19. Mathilda

    Hej du Minna som alltid inspirerar. Jag hoppas att du får en riktigt mysig helg med många skratt, varma kramar och kärlek från nära vänner och familj. Själv har jag precis omringats av just det, och jag hade inte kunnat må bättre. Kram på dig!

  20. S

    Ha en underbar kväll och helg! Vill bara säga att det är en ren harmonisk och lyxig känsla att läsa din blogg!
    Ha det mysigt kram S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.