minnas lyxiga julkalender

most hydrating

2:a Advent är här och det firar vi med att öppna dagens lucka och där hittar vi hudvård från Bioline.
Bioline Vintage 79 Most Hydrating Rich Cream & Bioline Vintage 79 Most Hydrating Serum – som är värt 730 kr!

Vintage 79 Most Hydrating-serien ger intensiv fukt på djupet. Fukten i huden konserveras och det skapar nya vattenreservoarer
som effektivt förebygger torrhet. Produkterna garanterar 100% non-stop fuktreglering och fuktskydd dygnet runt.

Om du precis som jag vill ha extra fukt (vem vill inte det speciellt nu under vintern?) så läs om produkterna här och var med och tävla!

För vem? Rich Cream & Hydrating Serum passar en torr till mycket torr hud.

Serum – Superfuktgivande serum för alla hudtyper som behöver en extra fuktboost. Det bibehåller rätt fuktnivå i huden, tillför viktiga vitaminer
och ger en fräsch känsla. Huvudingrediensen är hyaluronsyra, ett fuktbevarande ämne som fångar vattenmolekyler och skapar vattenreserver,
vilket hjälper huden att bevara en perfekt mängd fukt i huden. Det ger en frisk och hälsosam hud som känns silkesmjuk och som strålar av en fin lyster.
Används varje morgon och kväll. Applicera en liten mängd på rengjord hud och massera in med cirkulära rörelser tills den har absorberats helt.
Fokusera på extra torra partier. Följ upp med Most Hydrating Rich Cream.

Rich Cream – Högkoncentrerad, intensivt fuktgivande för torr, yttorr och fuktfattig hud. Den ger en intensiv, omedelbar och långvarig fuktgivande effekt.
Den underbart krämiga formulan ger näring och en behaglig och fräsch känsla. Återställer fuktbalansen i huden, både på ytan och i djupare
hudlager, samt verkar revitaliserande och förnyande. Huvudingrediensen är hyaluronsyra, ett fuktbevarande ämne som fångar vattenmolekyler och skapar
vattenreserver, vilket hjälper huden att bevara en mängd fukt i huden. Du får en frisk och hälsosam hud som känns silkesmjuk och som strålar av lyster.
Applicera på rengjord hud morgon och kväll, efter användning av Most Hydrating Serum, på ansikte och hals.
Massera in med cirkulerande rörelser tills cremen har absorberats helt och hållet.

.

För att vara med och tävla skriv en kommentar om när du känner dig som allra vackrast.

.

Ha en alldeles strålande och underbar 2:a Advent – all kärlek till dig från mig!

***************************

Vinnare av Dagens Lucka är:

Kommentar nr. 44 – Sofie!

Stort Grattis Sofie (och till din man) – maila din adress och märk mailet 9 December till vinn@spanbloggen.se

***************************


54 Replies to “minnas lyxiga julkalender”

  1. Jannice

    Jag känner mig som allra vackrast en söndagsmorgon som idag när jag bakis, plufsig och utan smink får kommentaren från pojkvännen: ”vad söt du är!”.

    Tack för allra fina tips och vackra bilder!
    Kram!

  2. Karin

    När jag varit ute och sprungit, kommer hem och känner mig duktig för att jag ORKADE mig ut, tagit en dusch och är sådär rosig om kinderna.

  3. Jenny

    Jag känner mig som allra vackrast när jag känner kärlek till min sambo, till mig själv & allra mina fina vänner!

    Kram & glad 2:a advent till dig oxå.

  4. Sara

    Jag känner mig som vackrast när jag precis kommit in efter en längdskidetur, rosig om kinderna, klara ögon, ett leende på läpparna och en skönt rus av adrenalin! 🙂

  5. Rebecca

    På sommaren när jag har fått lite naturlig bränna. Också är jag som lyckligast på sommaren- som så klart också bidrar till att man känner vacker.

  6. Ewa

    När jag för en gångs skull sminkar mig efter bästa förmåga, sätter upp håret i en fin frisyr, tar på mig min nya fina långklänning och min man säger att jag är vackrast av alla på festen.

  7. Signe

    när jag inget smink bär,
    känner jag mig så underbart kär
    när snön tar slut i jul,
    blir det inget alls kul,
    men snart är det ju vår,
    och då slipper vi frusna tår,
    om sommarn känner jag mig stark,
    men även när det är frusen mark,

    skulle verkligen behöva det här,
    så torr som jag är,

    kram 🙂

  8. Linnea

    När jag får umgås med min fina familj och mina underbara vänner. Jag känner mig som allra vackrast när jag är lycklig inombords.

  9. johanna

    Hej

    Jag känner mig som vackrast när sommaren är här och jag är lite solbränd, nyfriserad och utsläppt hår 🙂

    Kram

  10. Emilie

    När jag duschat efter en dag på stranden och bara lagt lite solpuder på och mascara på fransarna, glidit ner i en härligt lös sommarklänning med lätta sandaler på fötterna, då känner jag mig som allra vackrast. Kram

  11. Cecilia

    Märkligt nog när jag kört ett riktigt hårt karatepass och svettats så att håret lockar sig. Då är blicken klar och fokuserad och hyn har fått lyster – jag känner mig levande och stark och faktiskt vacker…

  12. Louise

    Hej Minna!

    Jag känner mig som vackrast när jag ger min kropp ren och god mat! När kroppen boostas med massa greens & naturlig mat samt när jag får vistas ute en stund varje dag. …då, känner jag mig som allra vackrast! <3

    Kram Louise

  13. Hanna

    När jag är frisk, utvilad och hyn är i balans. Alltså inte just nu efter två månaders sjukdom, vaknätter med dottern och vinterkylan som gör mig till en torris 🙂 Ser fram emot en lugn jul där jag får ladda batterierna!

  14. Elina

    Efter en lång härlig promenad som idag, jag och min son var helt ensamma ute i snöyran. Sen får man duscha höna håret och så luktar man gott och mår toppen.

  15. Louise

    När jag vaknar på morgonen känner jag mig som allra vackrast och lyckligast. Jag samsover med min baby och det är underbart att vakna av att han ligger och undersöker mitt ansikte och ler när jag öppnar ögonen.
    Jag har tidigare använt Biolines produkter och älskar dem, har tyvärr inte hittat dem här i Wien.

    tack för en bra blogg!

  16. Mirre

    Efter en lång härlig promenad vid havet. Spelar ingen roll om det är vår eller sommar, vinter eller höst. Västkustens härliga vindar gör att man känner sig vacker, fräsch och levande.
    Härligt ruffsig i håret och rosiga kinder:) hade känt mig ännu vackrare om min hy hade fått ännu mer fukt från Biolines produkter.
    Glad 2:a advet

  17. Lotta

    Lätt solbränd, iklädd bikini och nyss badat i havet vid Barnkolonin(som den hette förr = handikappsbadet i Tylösand)och sambon länsat kiosken på det där jätte goda klubborna med lakrits invändigt :-)//Lotta

  18. Malin

    Jag frågade min man när jag är som vackrast, och enligt honom är det på kvällarna när sminket är borttaget, håret hänger i en slarvig knut och leendet är påklistrat med en kopp te i handen framför tv:n. Underbart att vara vackrast i sin älskades ögon varje kväll utan att veta om det. 🙂

  19. Lina

    Efter en lång och skön löprunda, nyduschad, handduk i håret och myskläder på. Kroppen mår bra och jag mår bra och det syns och känns!

  20. Annika

    Jag känner mig som vackrast närsolen fått kyssa min hud, när jag är utvilad och får skratta med min underbara sambo.

  21. Emilie

    När jag får på mig mina snygga mammachinos som jag precis har köpt. De var alledeles för dyra egentligen o jag har bara en månad kvar. Men jösses vad de har fått mig att må bra. Tänk att en liten ytlig sak kan lösa så mycket:-)

  22. Mika

    Jag får hoppas att jag känner mig som vackrast nu på onsdag…när jag ska GIFTA mig!!!!!!!!! 😀 Åh vad jag längtar! Kramis Minna!

  23. Martina I

    Efter ett riktigt svettigt Zumbapass, när leendet inte går att sudda bort och jag känner mig så trött och lycklig! Kram

  24. Mathilda

    Jag känner mig som vackrast när jag vaknar upp och vet att det är sommar ute. När jag får veta att jag får spendera hela dagen på stranden, eller i gräset. Då, känner jag mig som vackrast.

  25. Alexandra

    Vacker och speciell känner jag mig då jag efter flera dagar inte har träffat min käraste och han tittar på mig och säger att han älskar mig och pussar mig i pannan..

  26. Jenny Andersson

    Allra vackrast känner jag mig när jag tvättat bort makeupen från dagen, kanske peelat huden och sedan smörjt in ansiktet med en skön kräm.

  27. Lisa

    När jag har sovit ut och känner mig pigg! Det syns så väl på mig och påverkar därför både mitt yttre och inre på ett positivt sätt:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.