minnas lyxiga julkalender

superteam

Om 2 veckor är det julafton – bara 2 veckor kvar – helt galet!
Men fram tills dess har vi en härlig lucka att öppna varje dag och idag hittar vi det här bakom luckan:
Pür Minerals 4-in-1 Pressed Mineral Foundation i färgen Light + den suveräna Chiselborsten – till ett värde av 580 kr!

.

För att vara med och tävla om Lucka 10 – lämna en kommentar där du berättar hur mycket du betalat för din dyraste skönhetsprodukt.

.

Pür Minerals 4 -in-1 Pressed Mineral Makeup är foundation, puder, concealer och spf 15 allt i en och samma produkt!
Den täcker bra på ett naturligt sätt, låter huden andas och ger ett jämnt resultat. Innehåller lite bismuth som gör att makeupen håller längre.
E-vitamin och Sheasmör buffrar vilket gör att den inte irriterar eller kliar som andra mineralprodukter kan göra vid värme eller på sommaren.
Innehåller inte några kemiska färgämnen, talk, mineralolja, parfym, fillers, parabener eller alkohol.
Finns i 10 olika färger alla välja mellan.

Därför passar den alla hudtyper:
Fet hud: Innehåller inga mineraloljor som täpper till porerna eller får hyn att se glansig ut, utan huden kan andas.

Torr hud: Innehåller inte talk. Makeupen sätter sig inte i fina linjer eller rynkor vilket får huden att se torr och åldrad ut.
Sheasmör och E-vitamin ger näring.

Känslig hud: Innehåller ej parfym, utfyllnadsämnen eller kemiska färgämnen. Mineraler är speciellt bra för rosacea och akne.

Ung hud: Ger en vacker, genomskinlig look som ser naturlig ut.

Akne-hud: Püreminerals innehåller inget som irriterar eller förvärrar hudens tillstånd. Den täcker 100 % på ett naturligt sätt.
Mineraler har en förmåga att lugna och dämpa en irriterad hud.

Mogen hud: Innehåller mica som är ett naturligt ljusreflekterande ämne som ger huden en fräsch lyster.

Solkänslig hud: Innehåller titanium dioxid, en mineral som är en naturlig solskyddsfaktor (SPF).

Applicera med Chisel Brush i cirkulära rörelser för att få en jämn och perfekt yta. Applicera i lager utefter den effekt du eftersträvar,
för en lätt look krävs inte mycket puder i borsten men för en mer täckande effekt applicera ännu ett lager.

.

Lycka till – kanske är det just du som är den lyckliga vinnaren av dagens lucka!

*****************************

Vinnare av Dagens Lucka är:

Kommentar nr. 11 Pernilla!

Stort Grattis Pernilla – maila din adress och märk mailet med 10 December till vinn@spanbloggen.se

****************************


42 Replies to “minnas lyxiga julkalender”

  1. Bella

    Jag ville ha längre ögonfransar och lade glatt 1000k kr på ögonfransserum som jag använde någon vecka och sedan utvecklade allergisk reaktion mot 🙁 Det var de fransarna OCH pengarna…

  2. Evelina

    Eftersom jag har haft problemhy i form av eksem och mycket torr hy så var det en hudterapeut som tipsade mig om Excuviance produkter. Har använt det nu i 6 år. Den dyraste krämen jag köpt kostade 600:-. Har även ett serum från lancome som kostar mellan 600-700kr
    Gillar verkligen att läsa din blogg då du skriver mycket om skönhet och smink.

  3. Anna

    Min dyraste skönhetsprodukt jag har köpt var ett serum från Estée Lauder för 600 kronor. Det sved i plånboken, men det var det värt.

  4. Jessica

    Det måste nog vara en ansiktscreme för ca 500 kr, dock blir det inte ofta jag unnar mig något dyrare när det kommer till skönhetprodukter.

  5. Karin

    Min dyraste är ett serum från exuviance för 600kr. Dyrt men värt det eftersom det gjorde total skillnad för min flagnande vinterhy på bara tre dagar; jag var såld!

  6. Johanna

    Hej! En hemmaspamaskin med galvanisk ström, 2000 tror jag det var. Använder den alldeles för sällan dock!!:(
    I krämväg är det ca 600 för ett serum.. Ha en fin Nobeldag! Kram

  7. Maria

    Köpte ett serum från Lancome för ca 700kr, skulle vara en mirakelprodukt men tyvärr märkte jag ingen skillnad:(
    Hoppas på att få testa denna foundation!!

  8. jenny

    Hej!
    Min dyraste produkt var ett serum från Estee Lauder – Advanced Night Repair. Betalade ca 600:- för den flaskan. himla himla bra 🙂

  9. Annika

    Min dyraste skönhetsprodukt har jag inte betalt själv, utan den fick jag av min sambo i julklapp. Det är den stora flaskan le perfume av Elie Saab, kostar dryga 1000-lappen, men är dryg och doftar ljuvligt.

  10. Jessica

    Revitalash är nog det dyraste jag köpt, som enskild produkt. Men så värt! Är inne på min tredje ”hylsa” och har inte märkt av några biverkningar alls, bara otroligt långa och fina fransar!

  11. Lisa O

    Min dyraste skönhetsprodukt var ett serum som på ”rea” kostade över 700 kr och som enligt utsago skulle fixa till alla mina problem med röd, narig och samtidigt oren och kvisslig hud. Resultatet var OK, men att dra ner på kolhydrater i kosten och köra LCHF-inspirerad mat har idag gett betydligt bättre effekt.

  12. Ida Nilsson

    Mitt dyraste köp är ett Exuviance-serum för runt 500-hundrigen. Men så värt varenda öre. Mina finnar har minskat drastiskt och gamla acneärr ser mycket bättre ut.

  13. Cecilia J

    feels fran Dr Dennis, de finns inte i Sverige, kop pa Sephora i USA, kostar runt 100 dollar men saaa vart det, sparar in pa dyra ansiktebehandlingar, no need med denna tva stegs peelen.

  14. Lisa

    En lyxig ansiktsmask som jag blev övertalad att köpa och som skulle vara ”magisk”. Minns inte exakt vad den kostade, men det var i varjefall över 500-lappen, vilket är dyrt i mina ögon…Om den var något att ha? Ja, det var den faktiskt, men det motiverade ändå inte riktigt priset kan jag tycka;-)

  15. Catarina

    Hej Minna,

    Jag har verkligen varit dåligt insatt i vad bra skönhetsprodukter kan göra för utseendet. Men jag började inse vikten av det för några år sedan när jag och min sambo skulle resa till New York för första gången. Vi gick upp i svinottan och när jag skulle stiga av flygbussen och var vansinnigt trött så snubblade jag med resväska och allt och ramlade rakt in i en stolpe i bussen. Resultatet blev blodvite och en enorm blåtira. Ledsen och blåslagen fick jag gå igenom passkontrollen och sätta mig på planet. Kul att gå omkring i New York och se ut som om jag vore misshandlad av min man när jag ville gå omkring men honom i äpplet och se lite chic ut. Det slutade i alla med att min sambo drog in mig i Sephora och bad en make-up artist där att sminka bort blåtiran. Jag blev riktigt snygg och sminkad med produkter från Tarte, som jag då inte förstod är ett riktigt hett ekologiskt märke som många make-up nördar vill få hit till Sverige. Jag köpte alla produkterna som jag blev sminkad med i form av mineralpuder, rouge, concealer, mascara m.m. för ca 1 500 kronor. Så dyrt hade jag aldrig handlat smink för tidigare. Behöver jag säga att mitt intresse för smink ökade markant efter den händelsen.

  16. Ida

    Jag erkänner, jag är mascarooman. Alltid på jakt efter den perfekta mascaran! som utlovar underverk för trötta ögon.
    Ögon som allt för ofta tillbringar mycket tid framför datorn. Har lagt många tusen kronor på detta men tror jag hittat den perfekta från Helena Rubenstein. Eller?:-)

  17. Karin

    Då jag har problem med stora porer och glansig t-zon så är jag ständigt på jakt efter den perfekta produkten som ska ge mig askunge hy. Man vill ju ha den där matta sammetslena huden som ändå strålar och inte ser sönderpudrad ut…glans fri med lyster på rätt ställe, inte torra kinder och blänkande panna som i mitt fall;-)
    Mitt senaste tillskott är ett HD puder från Youngblood, kostade runt 500kr, det är jättebra även om jag inte direkt får den utlovade airbrushed looken, så jakten fortsätter! Hade varit kul att testa Pur minerals, ser ju lovande ut. Kanske är det min tur att hitta den ”perfekta” produkten!!
    Trevlig kväll/karin

  18. Josefine

    Min dyraste skönhetsprodukt är resurfiator från dermalogica för knappt 1000-lappen. Sved rejält i plånboken, men absolut värt det när det gav resultat 🙂

  19. Emelie

    Hm.. Beror lite på hur man räknar, dyrast per ml är nog ögonfransserum men mest pengar lägger jag på hudvård då jag har problemet med acne osv. Jag vet inte vad den dyraste produkten jag köpt kostat men dryga 1000-lappen skulle jag gissa på. Sen har jag ju gått på diverse ansiktsbehandlingar och kurer också vilket ju med kostar en hel del. Hoppas på en vinst från din superlyxiga kallender!

  20. Johanna

    Köpte nyligen en liiiten burk ansiktskräm från md formulations för nästan 800 kr. Sved rejält i plånboken, så hoppas på på underverk nu 😉

  21. emilie

    Tänker man in parfym så är det nog 700 kr. Annars för hudvård så creme för ca 500 kr har jag allt pungat ut (vet visserligen att det finns bra mycket dyrare, men dyrast behöver inte alltid vara bäst;-)

  22. Sofie

    Nu har jag kollat igenom hela smink lådan & det dyraste jag köpt är nog min foundation från biotherm, kommer inte riktigt ihåg vad den kostade.. Någonstans 500-1000 tror jag, där är bara lite kvar på botten, borde köpt en ny, men jag var aldrig riktigt nöjd med den.. Så den här advents gåvan är som klippt & skuren för mig!! Ha en fortsatt skön kväll Minna

  23. Martina I

    Vill inte riktigt tänka på det. Använder md Formulations så där har det försvunnit många tusenlappar senaste åren, men det har varit så värt det! Har gjort underverk för min hy! Håller tummarna stenhårt för att jag har turen vinna idag!

  24. Pia

    Brukar inte köpa så jättedyra produkter, jag använder dermalogica där dyraste krämen kostar, vad vet jag, 400-500:-? Men om man ser till det faktum att jag oftast handlar flera produkter varje gång, så blir det en stor utgift just där och då, ofta runt 2000:-.

  25. Hanna

    Jan Marinis C-esta face serum för 899 kr. Nyligen inköpt så jag hoppas den imponerar på mig! Älskar den här kalendern, nyfiken varje kväll inför nästa lucköppning 😉

  26. Eva

    Hej!
    Det dyraste jag har köpt i hudväg är ett serum från Transderma som har varit helt FANTASTICO!!! Värt sitt pris helt klart, men tungt för plånboken! Fick en otrolig lyster som jag önskar jag kunde bevara med kontinuerliga inköp av produkten, men just nu är det köpstopp på den fronten! 🙂

    Kram Eva

  27. Victoria

    Redken all softs produkter finns ständigt hos mig och dem kostar väl ca 250 st, på ett år blir det en del sammanslaget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.