minnas lyxiga julkalender

for the frame of your face

12 December och halvvägs till Julafton!
I dagens lucka finns 2 fina små prylar som lyfter ramen till ditt ansikte – nämligen dina bryn och fransar.
Pür Minerals Mineral Brow Perfection +  Impact Plus Mascara till ett värde av 445 kr!

Mineral Brow Perfection är ett brynpuder och formande vax i samma produkt, två produkter som formar och definierar dina ögonbryn.
Vaxet formar ögonbrynen genom att släta ut håren och det unika mineral-brynpudret innehåller finfördelat skimmer som efterliknar de
naturliga höjdpunkterna i brynhåret och ger ett naturligt fylligt bryn utan att se ”ritat” ut. Som med alla Pürminerals makeup-produkter är
Mineral Brow Perfection fri från olja, alkohol, talk, dofter och kemiska färgämnen.
Använd Eyebrow Makeup Brush för att applicera Mineral Brow Perfection och borsta mothårs för att fluffa till ögonbrynen.
Doppa sedan borsten i brynpudret och fyll ut brynen till önskad tjocklek och markerad effekt.

Impact Plus Mascara är en närande mineral-mascara som både ger längd, volym och böjer fransarna samtidigt som den innehåller vitaminer
och verkar som ett balsam för fransarna. Mascaran innehåller mineralpigment, B-vitamin, näring och fukt samtidigt som den är vattenresistent
och fiberfri. Borsten är lätt att bygga upp och styra intensiteten på fransarna med och det går också bra att bättra på under dagen och
bygga på med upp till 5 lager. Mascaran är fri från syntetiska färgämen.
Applicera med mascaraborsten på övre och nedre fransraden med långsamma, försiktiga och upprepade drag.
Fler lager ger en intensivare blick och det går bra att bättra på under dagen.

.

För att vinna ett eget ”frame kit” – lämna en kommentar med om hur du tar hand om dina ögonbryn.

*************************

Vinnare av Dagens Lucka är:

Kommentar nr 29 – Hanna!!

Stort Grattis – maila din adress och märk mailet 12 December till vinn@spanbloggen.se

***************************


40 Replies to “minnas lyxiga julkalender”

  1. Bella

    Jag plockar (små strån) mina några gånger i veckan och då och då klipper jag till dem. Har ganska mörka bryn vilket är tacksamt då jag inte tåler ögonbrynsfärg.

  2. Eva

    Jag plockar dom och sen färgar jag dom någon gång i bland. Har jag inte färgat ögonbrynen måste jag måla dom annars ser det ut som jag har ca 1cm ögonbryn resten är så ljusa.
    /Eva

  3. Lisa

    Jag brukar plocka dem regelbundet. Tyvärr har jag som många andra råkat plocka dem lite för mycket i unga år, vilket har gjort dem lite smalare än jag skulle önska att de var. Jag färgar dem regelbundet, vilket jag tycker blir naturligt och bra och något som även gör dem lite fylligare. Ett bra vax låter toppen, då de allt som oftast behöver lite hjälp på traven med att hålla sig på plats.

  4. Caroline

    Jag plockar, klipper och trådar min ögonbryn. Tittade på foton från högstadiet, jag hade nästan unibrow 🙂 men som tur är har jag aldrig plockat sönder dom som modet föreskev på den tiden!
    Jag behöver inte färga dom, eftersom dom är ganska mörka, men fyller i dom lite grann. Ett formande vax vore perfekt för mina lite bångstyriga ögonbryn!

  5. Marina

    Mina bryn får kärlek lite för sällan. Plötsligt står jag där framför spegeln och inser att dom inte blivit noppade på 3 veckor igen. Tur i dessa fall att dom är näst intill genomskinliga. Annars brukar jag färga dom en gång varannan månad.

  6. Annika

    Jag noppar själv mina ögonbryn regelbundet och målar dem med ögonbrynspenna. Då och då går jag på salong och får dem vaxade, plockade och färgade.

  7. nina

    Tyvärr är jag väldigt dålig på att ta hand om dem, för många år sedan plockade jag sönder dem och tyvärr får jag lida för det idag..

    Kram N.

  8. pillan

    Ögonbrynen är bland det viktigaste tycker jag MEN mina är väldigt svårskötta… inte grova eller så men liksom fluriga/spretiga 🙁 Plockar regelbundet och använder brynfix. Brukar även smörja med vaselin om kvällarna! Min dröm är ”svalvingeformade” mörka bryn 😉

    PIllan

  9. Ida Nilsson

    Jag använder mig av en ögonbrynskniv från Depend. Då kan jag på ett väldigt enkelt sätt forma mina bryn som jag vill.

  10. Nessa

    Över sommaren lät jag dom få växa ut och vila lite. Nu så plockar jag dem mest underifrån bara och borstar dem och klipper så de ser fina ut 🙂 pyttelite hårspray med fingret brukar ge grym effekt! Och tack för en väldigt väldigt fin blogg… Alla färger, foton och all text <3

  11. Amanda

    Jag plockar dem lite då och då men inte för ofta för att då blir jag så röd. Jag fyller även i dem med en ögonbrynspenna med en ganska naturlig färg så det inte blir för mycket.

  12. Melinda

    jag plockar mina ögonbryn, alldeles för mycket, tyvärr..nu har jag varit hos en tjej som trådat (sägar man så?) bort det som inte ”ska vara” där och jag fick lova att jag låter bli att plocka själv så försöker vi snygga till den (läs får den tjockare). Jag brukar färga dom (på en salong)och mina ögonfransar också. Jag använder ”ögonbryskaka” ”million dollar brows” för att fylla ut de 🙂

  13. Mia

    Jag går och får dem formade med trådning några gånger om året och så plockar små hår själv med pincett däremellan. Mina ögonbryn är ganska ljusa så jag fyller i dem med ögonbrynspenna ibland.

  14. Karin

    Jag plockar litegrann, men annars inget. Skulle vilja bli bättre på att fylla i dem, men tycker det ser konstlat ut med de pennor jag har testat.

  15. Erika

    Jag försöker hålla min bryn så naturliga som möjligt. Däremot har jag inte ännu hittat den bästa pennan för att måla brynen med så denna skulle fylla ett stort hål i min necessär.

  16. Hanna

    Jag färgar och plockar dem själv en gång i månaden. Har så ljusa bryn att de knappt syns annars 🙂 Sedan fyller jag i dem vid dagliga makeupen också. Det här låter som en spännande produkt, vore kul att testa så jag hoppas jag vinner!

  17. Vanessa

    plockar regelbundet mina bryn och till min fasa!!! några grå har börjat framträda 🙁 å mörk som jag är så lyser de grå som stoppljus. Så nu är det till att börja sminka över eller färga…för jag är inte redo att bli grå riktigt än.

  18. Anna

    Stirrar nog på mina bryn och plockar till dem nästan varje kväll (småhår hittas ju i olika ljus hehe). Använder pensel och skugga från MUS. Plockade med tråd på salong i somras, där försvann verkligen alla störiga småhår!

  19. Åsa

    Jag plockar dem underifrån, inte för smalt, och på vintern färgar jag dem regelbundet. På sommaren när jag blivit brun tycker jag att de är fina när de är guldljusa.

  20. Martine Ulvtorp

    Mina blonda och glesa bryn brukar slippa undan plockning. Några förskitiga svep med brun mascara och svagt sot med brun skugga är allt. Drömmer allt om ett par naturligt mörka, tjocka och väl formade bryn! finns ju inget som ramar in ansiktet så snyggt!

  21. Lina

    Jag har så ljusa ögonbryn att det enda som hjälper är att färga dem, men jag blir aldrig riktigt nöjd. Skulle verkligen vilja prova detta, tror att det skulle vara IT!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.