minnas lyxiga julkalender

for the little more tanned skin

Woop Woop! 15 December, lördag och ny lucka!
I dagens lucka hittar vi 2 produkter som passar dig som har liite mer färg just nu, om du precis varit eller ska iväg på semester kanske?
Pür Minerals 4-in-1 Tinted Moisturizer SPF 20 i färgen Medium + Disappearing Act Concealer i färgen Medium – värt 670 kr!!

Tinted Moisturizer SPF är en 4 i 1-produkt, det är dagcreme, primer, foundation och spf 20 allt i ett! En innovativ formula som ger massor med
fukt och samtidigt korrigerar huden. Innehåller bland annat Pürminerals exklusiva Ceratin Complex vilket är en unik ingrediens utvecklad
för att radikalt förnya huden utan irritation. Använd den ensam för en supernaturlig hy eller som en fuktgivande bas före din övriga mineralmakeup.
Produkten är parabenfri.
Applicera en liten mängd på rengjord hud med fingrarna, Chieselbrush eller makeup-svamp för att skapa en jämn och naturlig bas.
Ju mer creme, ju bättre täckning får du. Går även att använda som bas och primer under 4 i 1 Pressed Mineral Makeup för ännu mer lyster.

 Disappearing Act Concealer är den nya generationens krämiga concealer som både döljer och förebygger samtidigt. Den skapar en felfri
hy med inbyggda hudvårdande ingredienser. Aktiva ingredienser som salicylsyra och Waltheria extrakt samt Pürminerals Ceretin Complex,
med renat, icke-irriterande retinol och fuktmaximerande ceramider sätter stopp för oönskvärda ögonlinjer, mörkar ringar och motverkar blemmor.
Produkten är enkel att blanda och arbeta med, den ljusar upp, lyfter och balanserar hudens utseende med minimal ansträning. Parabenfri.

Concealern finns i fyra olika nyanser som passar ihop med följande färgskalor:
Light: Passar bäst med Porcelain och Light (4 in 1 Pressed Mineral Makeup Foundation)
Medium: Passar bäst med Blush Medium och Golden Medium (4 i 1 Pressed Mineral Makeup Foundation)
Tan: Passar bäst med Light Tan, Tan and Medium Dark (4 i 1 Pressed Mineral Makeup Foundation)
Dark: Passar bäst med Golden Dark, Deep och Deeper (4 i 1 Pressed Mineral Makeup Foundation)

Dutta en liten mängd på önskvärda områden som du vill täcka och jämna sedan ut med rena fingrar eller Maximum Coverage Brush.
Applicera generöst på problemområden och ställen du vill dölja.

.

För att vinna dagens fina lucka – lämna en kommentar med en varm kärlekshälsning till någon du tycker om.

*************************

Vinnare av Dagens Lucka är:

Kommentar nr 13 – Maria!!

Stort Grattis – maila din adress och märk mailet 15 December till vinn@spanbloggen.se

***************************


16 Replies to “minnas lyxiga julkalender”

  1. Sassa

    Till min älskade skatt som alldeles nyss kom ner till mig där jag somnat på soffan efter en natts arbete och trär på mig sina raggsockar för att han vet att jag alltid fryser om fötterna. Idag har vi varit gifta i ett år och fem dagar <3

    "Det finns ett enkelt svar, du är varm när jag är kall"

  2. Frida

    Till min älskade sambo. Som så snällt tar hand om tvätten idag, lördag morgon. Och unnar mig en härlig sovmorgon trots att vi brukar dela på ansvaret med tvätteriet. Är dock klarvaken just nu men ska lägga mig i soffan framför Nyhetsmorgon och en kopp kaffe. Han är underbar. Inte enbart pga tvättbestyren. Han bara är det 🙂

  3. Amanda

    Till min älskade tvillingsyster. Du är jag och jag är du. Vi är lika men ändå varandras motsatser. Du är min syster och min bästa vän och jag kan alltid räkna med dig. Du är nog den ända som jag kan anförtro hela min värld åt och som jag verkligen kan lita på.

  4. Tess

    Mina finaste döttrar! Miranda och Lisen.
    I fem respektive tre år har ni förgyllt mina dagar. Ni är de vackraste personer jag känner. Omtänksamma, varma, roliga och fantasifulla. Er pappa och jag är så stolta över er och ser fram emot att dela livet med er. Vi finns här. Alltid.
    Puss och kram från mamma Therese

  5. Lisa

    Till min älskade mamma! Du är en underbar person som alltid alltid finns där för en och sätter alla framför dig själv. Jag önskar att jag var bättre på att visa hur mycket jag älskar dig. Men du kommer alltid vara min förebild och den person som betyder mest <3

  6. Lisa

    Då vill jag ge en kärlekshälsning till min kära man Sebastian som är mitt finaste och som har ställt upp otroligt mycket på mig och mitt kämpade med skolan den senaste tiden! Vad vore jag utan dig? Love you!

  7. caza

    Jag vill skicka en hälsning till en kärlek som är långt bort just nu; Tid är inget vi nånsin får tillbaka, så tid är det viktigaste vi har. Tack för att du delade så mycket av din tid med mig. Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att du får de lättare i livet, att du får de du drömmer om. Jag önskar dig allt det som är vackert.

  8. Mathilda

    Min kärlekshälsning går till min underbara familj som jag saknar och längtar efter då vi inte bor i samma stad! KRAM!

  9. Hanna

    Älskade syster som alltid, alltid finns där för mig, trots att du har det så tufft själv. Vad tråkigt livet skulle vara utan dig, du är min person!! Är så otroligt glad och tacksam för att jag har dig!

  10. Anette Carlsson

    Till min bästa vän Mia som fyller år i dag! Vi har känt varandra sen 1977 och hon finns där i alla lägen!
    KRAm
    Anette C

  11. Pia

    Till min man, som finns där för mig i vått och torrt, i alla lägen, min klippa. Ett hastigt bröllop, en visumansökan, och nu, ett år senare, bor vi utomlands. Jag hade aldrig klarat det utan dig! Jag älskar dig!

  12. Maria

    Min kärlekshälsning går till min fina syster!
    Det är härligt och fint att umgås med dig. Det betyder mycket för mig att du finns i mitt liv. Jag älskar dig!

  13. Martine Ulvtorp

    Till min käraste Jonathan! Ännu en jul utan varann. Längtar ständigt efter dig och din varma famn. All min kärlek till dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.