nyförälskad

Minna Tannerfalk
hej 

För några veckor sedan blev jag intervjuad och nu finns tidningen ute, men för dig som inte bor på Väskusten,
och vill läsa – klicka  H Ä R

.

Nu ska jag fortsätta min lördag här inne i medan snön sakta dalar i stora flingor utanför fönstret.
Samtidigt som jag ber om att plusgraderna är en felberäkning så att minusgraderna och snön får stanna kvar lite till.

.


2 Replies to “nyförälskad”

 1. Emelie

  Åh vilken härlig artikel om dig Minna! Jag trodde också länge att jag en dag skulle flytta tillbaka till Halmstad, men så blev det inte. Och är nu ganska övertygad om att det aldrig kommer bli så heller. Jag blev verkligen tokförälskad i Halmstad varje dag jag också när jag bodde där, och känner fortfarande starkt för staden. Nu har jag istället flyttat till Göteborg och trivs som fisken i vattnet 🙂 Halmstad kommer alltid att vara speciellt, men för mig får det istället bli en plats att besöka när jag längtar lite extra 🙂

 2. Tess - NinaTess.com

  Härlig artikel och vackra bilder på dig.
  Trodde både du och din man hade flyttat tillbaka till Halmstad. Så blev lite ”ledsen” när jag läste att ni bara träffas på helgerna. Fast det kan ju ha sina fördelar det också. Otroligt roligt att du ville dela med dig utav artikeln.
  Ha en härlig kväll och glad tredje advent imorgon.
  Kram // Tess.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.