minnas lyxiga julkalender

Prima primaluce!

Glad 3:e Advent!!
Härliga söndag och härliga 3:e Advent – det firar vi med en riktigt härlig lucköppning.
Idag kan du vinna produkter från bästa Bioline och serien Primaluce – en helt grymt bra serie – läs mer  H Ä R

** Dagens lucka är värd hela 1700 kr!! **

Primaluce Mask Brightening Illuminating – jag absolut älskar denna masken! Den stimulerar cellförnyelsen, ger fukt och en otrolig lyster.
Applicera masken, låt verka 10-15 minuter. Du ser omedelbart hur din hudton jämnats ut och hur rodnader är kraftigt dämpade.
-Rena Askungemasken!

Primaluce Serum 15% Exfoliating Illuminating – Supereffektiv, aktiv exfoliering för hud med lite mer akne, ojämn hudton och grov åldrad hud.
Huden får en helt ny lyster omedelbart och är ultimat att använda under din creme morgon och kväll.

Primaluce Hydrating Creme – AHA exfolierar fram en helt ny lyster. Återfuktar huden effektivt samtidigt som huden får en jämn och fin ton.
På normal hud kan den användas som en 24h creme. För problemhud som en fuktgivande nattcreme.

.

Passar denna hudvårdsserien dig? Var då med och tävla!
För att vara med och tävla – lämna en kommentar där du berättar hur många julklappar du fixat hittills.

*************************

Vinnare av Dagens Lucka är:

Kommentar nr 74 – Flisan!!

Stort Grattis – maila din adress och märk mailet 16 December till vinn@spanbloggen.se

***************************


93 Replies to “minnas lyxiga julkalender”

  1. Jessica Sundberg

    Den här hudbårdsserien skulle passa mig perfekt!

    Jsg har redan (?) fixat de flesta klapparna. Nåt kvar till sonen att köpa och även till några av släktingarna. Kvar till mamma oxå… Oj då, bäst att sätta fart alltså!

  2. Tess

    Alla klappar är kirrade!
    Till döttrarna blir det mycket kläder och småpryttlar som halsband och prinsesskronor 😉
    Maken och jag ger inte varandra något i år då det istället bär av till Asien på semester i februari – bästa pressyn!

  3. johanna

    Hej!

    Jag har i år varit ute i god tid gällande julklapparna och allt är fixat. Det har blivit tio noga utvalda julklappar 😉

  4. johanna

    Hej!

    I år känner jag att jag har jobbat på bra och alla julklappar är fixade. Det har blivit tio noga utvalda julklappar 😉

  5. Hanna

    5 klappar klara, i år är det allt som blir! Så resten av dagarna fram till julafton ska jag njuta; glögg, pepparkakor, julpynta och smånynna på julmusik! God Jul! 🙂

  6. Sanna

    Wow bioline! vill testa 🙂
    Julklappar till familj, sambo och hans familj är nääästan klart! Jag har bla köpt en go ysl parfym till sambon, bäddsett till mamma å pappa och tjusiga grytlappar till svärmor… På pappas önskelista står det amerikansk vw tidning och det måste jag leta efter! Go jul 🙂

  7. Ida Nilsson

    Jag har fixat klart nästan alla julklappar. Väntar bara på några till från posten! Har beställt nästan alla klappar på internet. Så smidigt!:-) Mina nära&kära får en hel del – men det är dom värda!

  8. Marina

    Jag blev färdig med julklappsbestyren i veckan! Totalt nio klappar. Vi har inom familjen beslutat att dra ner på klappar i år eftersom jag börjat på universitetet och lever på CSN lån.

  9. Lotta F

    Hej Minna, vi köper klappar till våra barn och deras kusiner. Totalt blir det 10 barn och allt är faktiskt handlat. Mycket beställt från nätet vilket är sååå skönt! Nu kan vi bara njuta av tiden före jul och mysa och pyssla och baka med barnen <3
    Detta exklusiva kit skulle vara en underbar julklapp från mig till mig 😉
    Kram fina du!

  10. Åsa

    Samtliga klara! Syskonbarnen är viktigast, vi vuxna ger till ex Unicef, Läkare utan gränser osv ist för att köpa till varandra. Kanske låter tråkigt men det känns bra i hjärtat:) Glad söndag! Kram! Röstar på väska nr 4 förresten:)

  11. Johanna

    Inte en enda ännu…:( inte ens den viktigaste, som är till mig själv från ”tomten”…;) Denna luckan skulle vara en drömklapp till mig själv! Nu ska jag ner till stan och fixa de första perfekta klapparna till mina nära och kära!;) kram och god jul!

  12. Matilda

    På riktigt har jag inte fixat en enda julklapp än!! Jag börjar bli stressad, helst med tanke på att jag jobbar nästan alla dagar fram till jul!!! Aaaah! Tror jag behöver detta kit så all min stressakne försvinner 😉

  13. Jennie

    Alla utom en som jag bara väntar på ska komma in till affären! Sen har jag funderat på att köpa en lite dyrare ansiktskräm till mig själv i julklapp, men har jag turen o vinner idag så är även den fixad!! God jul!

  14. Sara Hansson

    Jag har bara hunnit fixa en halv julklapp, så det kommer bli en otroligt hektisk vecka. Jag brukar alltid vara ute i god tid men i år vet jag inte riktigt vad som hände, helt plötsligt var det jul 🙂

  15. Lisa

    Med tanke på at vi har dragit ner på julklappsinköpen och bara köper till de minsta i familjen så har jag faktiskt köpt klart till alla. Har även köpt lite nya fina saker hem, något som min man och jag brukar göra det istället för att ge varandra julklappar…Sedan kan man ju alltid unna sig något extra till sig själv;-)

  16. Maria

    I år har jag överträffat mig själv och är nästan klar med julklapparna. Har lillebror och bästa kompis kvar att fixa till. Nu hoppas jag på en fin julklapp till mig:)

  17. Frida

    Jag har bara min mammas julklapp kvar. Hon är i skrivandets stund på Sri Lanka och stannar där i tre veckor till. Lyx! Så jag har lite tid på mig att komma på något riktigt bra 🙂

  18. Carina johansson

    Färre julklappar än tidigare. Har dragit ner pga att det inte känns hundra med all hets och alla måste. Mina två söner på 16 & 20 får såklart klappar, jag försöker att ge dem sånt som jag vet inte kommer reas direkt efter jul. Tex biobiljetter. Har redan fixat klart, ca fem var får de. Så svaret är tio! Dagens vinst skulle bli en fantastisk klapp till mig själv. Jag är 45 och har tampats med acne sedan tonåren. Så tröttsamt! Håller nu tummarna! Kram till dig, och god jul!

  19. Pernilla Lundgren

    6 st vart mer än vanligt 🙂 har testat andra produkter och har aldrig provat bio line förrut men nu är supernjöd med bio line:)

  20. Martina

    Underbar 3djeadvent tävling som man gärna vill vinna 🙂
    Vi brukar traditionellt fira jul i fjällen så även i år
    Brukar vara ett hav av julklappar. I år får alla en klapp var av alla för att sedan ge en julklapp som hjälper andra childhood,Unicef mfl.
    Med andra ord är mina julklappar nästintill klara och omsorgsfullt inslagna med rim utom den till mamma som skall handlas idag :)älskar julen och klappjakten.

  21. Caroline

    Inte en enda julklapp är fixad ännu.. Och jobbar hela veckan med låånga pass så det blir att verkligen veta vad jag ska köpa så jag slipper irra runt.. Men den här serien vore ju perfekt till min syster!

  22. Emilia

    Jag älskar hudvård och skulle bli så glad över att vinna. Jobbar 80 % och pluggar till förskollärare på heltid. Jag håller på med examensarbete, utvecklingssamtal och möten nu så att för 3:e julen i rad kommer jag att behöva plugga på julen. Denna stress märks på min hy 🙁 håller tummarna!

  23. Anna

    Åh, jag kan verkligen ha så himla flammig hy. Har aldrig hittat något som fungerar tidigare. Detta vore ju himla perfekt. Då kan vi askungefixa oss jag och mamma när jag åker hem i jul 🙂 🙂
    Nästan alla julklapparna är fixade. Jag pluggar i år så lite kreativitet har behövts, har också varit förutseende och lagt undan lite till klapparna. Så det har bland annat blivit några lyxiga doftljus till kvinnorna i släkten, en fin creme till pappa och sist men inte minns böcker så slappandet är säkrat under juldagarna! 🙂

  24. Veronica

    Jag har inhandlat 7 stycken julklappar hittills och hoppas att jag ska få dom sista klapparna under granen till veckan. Skulle bli överlycklig om jag vann detta set till min trötta hud då jag och min sambo kommit överens om att inte ge varann några klappar i år. Råkade ju köpa ett paket ändå till min finaste så att vinna detta skulle bli min bästa klapp i år! 😀

  25. Christina

    Jag har fixat noll julklappar hittills. men senare under dagen kommer jag att internethandla, på unicef, rädda barnen och läkare utan gränsers hemsidor. alla i familjen ska få den finaste klappen man kan ge, nämligen att få hjälpa någon annan i jul som inte har det lika bra som vi har det!

  26. Karin

    Jag fixade sista julklappen igår faktiskt! Brukar vara ute i god tid så att jag sen kan njuta av julen i lugn o ro. Och det ska jag göra nu :)! Har testat Primaluce-serien tidigare och den är helt fantastisk till min hy! Tyvärr svider den lite i plånboken, så att vinna den hade ju varit helt fantastiskt!

  27. Anja Skoglund

    Har införskaffat noll, har varit på utlandstermin i Beirut sen september, och åker hem den 21!! Men jag litar på att tax-freen i Istanbul ska lösa det haha!
    Hade varit underbart att få vinna detta kit, min hud är i sån obalans just nu pga stressiga studier, avgaserna i luften och maten som är himla god men kanske inte jättebra för kroppen 🙂

  28. Marie

    Vilken vinst, låter som klippt och skuren för mig! Jag har fixat alla julklappar vilket är kryss i taket. Nu ska jag bara pyssla o mysa fram till jul….

  29. Ann-Sofie

    Denna serie skulle passa mig perfekt. Min hy gör bara mer och mer upprop och får bara mer och mer finnar/akne hela tiden. Är aldrig finnfri så skulle verkligen vilja vinna denna serie :)!

    Jag har fixat alla julklappar för några helger sedan faktiskt. Jag är student och bor ungefär 56 mil hemifrån så jag fixade alla när jag var hemma för mer än en månad sedan så det är skönt för en fattig student som mig ;P.

  30. Josefine

    Jag har inhandlat alla mina julklappar! Första året någonsin som jag är klar i god tid innan julafton. Skulle verkligen vilja vinna denna serie, har nog provat det mesta på min ”mardrömshy” men ingenting fungerar riktigt bra. Så jag håller tummarna.

  31. Zarah

    Jag har inhandlat hälften av klapparna för i år. Sparat de roligaste till sist, systerns små töser där intresset för kläder och smycken precis har vaknat. En julklapp till mig själv med ett paket från bioline hade varit underbart. Tampas med min röda/torra/feta hy varje dag och skulle verkligen vilja prova dessa produkter som jag hört så mycket gott om!
    Ha en mysig 3:e advent!

  32. zandra zettergren

    ååhh please.. kan inte jag få vinna någon himlans gång 😉 Det värsta är väl att mina odds är låga. Jag har nämligen inte fixat några julklappar alls.. Men å andra sida känner jag mig inte speciellt stressad för det enda som ska handlas är en sittpuff till den älskade gudungen. För övrigt kör vi klappfritt i år.. på riktigt. Så i år ger vi bara massvis med kärlek till varann!!

  33. Olivia

    Inga inhandlade men alla uttänkta och redo för inhandling! Tycker om att dra ut lite på det. Tycker tiden innan julklappsutdelingen är minst lika bra som själva överlämningen. Vill inte att julen ska ta slut! Så hittar på mina egna vägar för att hålla i den så länge jag kan!

    Kramar och önskar di en mysig tredje advent!

  34. Sofia

    I år blir det en överraskning till min familj. Vi ska åka till Frankrike i vår och wine & dine i några dagar. Det tror jag kommer bli årets julklapp! God Jul!

  35. Rebecca

    Nästan alla klappisar är fixade! Ska ut på lördag och fixa de allra sista, för då tänker vi att alla andra så klart är klara och vi kan gå i lugn och ro och strosa. 😉

  36. Charlotte

    Kul lucka!! 🙂
    Våra paket för i år börjades inhandlas redan i oktober. Men då slappnade jag av lite och kände att vi ligger i bra fas inför julstressen. Men nu är det ju redan tredje advent, och vi har inte handlat dom sista, och svåraste. Blir till att tänka till nu i dagarna!! 🙂 Kram

  37. Linda

    Jag har fixat 5 julklappar! Har några kvar att fixa till veckan 🙂 Jag vill gärna testa dessa produkter. Kram och trevlig 3 advent!

  38. Viktoria Hedberg

    Jag har fixat sju julklappar, har bara en kvar 🙂
    Jag skulle gärna vilja vinna denna serie, den verkar vara toppen!

  39. Emely

    Oj, du gjorde precis min dag med en sådan här tävling. Jag har Rosacea och tål bara Biolines produkter. Så jag är självklart med och tävlar 🙂
    Hittills har jag fixat 5 julklappar, så några återstår att inhandlas.

  40. Ida

    Vår julklapp till varandra är att åka bort, bo på hotell, gå på Spa och äta julbord på en mysig restaurang. Slippa all stress och bara rå om familjen. Enda julklappen blir till en liten kille som är stormförtjust i Spiderman. Bästa presenten för mig i jul är att få vara med dem jag älskar allra mest. God jul fina Minna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.