före & efter

spray tan beauty barföre & några minuter senare – efter

I måndags var jag hos June på Beauty Bar och gjorde en spray tan. Ville känna mig lite fräschare, var så less på blekfisen i spegelbilden.
Tog en före och efter bild, och det skiljer alltså bara några minuter på bilderna. Färgen blir lite djupare första timmarna, men jag var helnöjd
på direkten. Den fina lystern i hyn och den fräscha färgen, inte för mycket utan bara precis lagom.

June berättade att hon sprayar hela veckan och även söndagen före nyårsafton, och att hon hade några tider kvar.
Det är ju egentligen helt knäppt vad lite färg på kroppen och i ansiktet kan göra, att man både ser och känner sig så mycket finare ut.

 Vill du också? Läs mer  H Ä R  eller ring och boka hos June på 035 – 10 30 00

.

PS. Ni som undrat var man kan köpa smyckena (bla Peace & Love) från B.Loved – klicka H Ä R

.


7 Replies to “före & efter”

  1. Fröken J

    Det verkar bra & smidigt men hur blir det när färgen börjar att gå bort? Blir det fläckigt lite som brun utan sol? Jag har aldrig förstått det riktigt..

    • Minna

      Fröken J – Man sprayar först, det torkar på några minuter och är absolut inte klibbigt men man ska inte ta på sig kläderna direkt utan vänta någon minut. Sen låter man huden vara under dagen och duschar på kvällen eller morgonen efter. Smörj då in dig noga. Skulle du efter någon dag uppleva att färgen är flammig, ta en dusch, peela huden mjukt och noga, sen smörjer du in dig. Då är färgen utjämnad igen.
      Fråga inte mig HUR det fungerar, jag vet bara ATT det gör det 🙂
      Jag fattade heller inget före jag provat första gången, haha
      kramar Minna

  2. Louise

    Ringde precis och bokade in mig inför nyår! Har tänkt göra det massvis med ggr men inte fått tummen ur, men nu när jag läste ditt inlägg imorse så fick jag en spark i baken 🙂 Något speciellt man ska tänka på som inte står på deras hemsida, och ser man väldigt ”fake” ut den första dagen som man har gjort det? Vet att man ska duscha dagen efter, men tänkte mer om det ser konstigt ut första dagen. Har nämligen bokat tid innan jag börjar jobba..
    kram!

    • Minna

      Louise – Nä man ser inte så ”fake” ut, men färgen blir lite djupare de första 8 timmarna. Inte mycket men lite. Det ser absolut inte konstigt ut varken första, andra, tredje osv dagen 🙂
      Kramar!

    • Minna

      Anna – den blir inte klibbig alls, utan får fin lyster och man blir len i huden av sprayen. Nä, det blir inte vidare flammigt alls, jag fick lite i armvecket som blev flammigt och då gjorde jag en peeling och smörjde in mig noggrant – perfekt igen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.