light up

Minna Tannerfalklove

Idag lämnar jag Stockholm och flyger tillbaka till Halmstad.
Där ska äntligen min dator få träffa doktorn och jag hoppas verkligen att problemet blir löst.
Så håll tummen för att bloggen är tillbaka ikväll, absolut senast imorgon. -Håll tummen!!

.

Tills jag är tillbaka igen, så kan ni väl ställa en fråga till mig?
Ställ en fråga eller ett gäng frågor och så svarar jag så fort jag fått iordning på den här burken.

– kram!

.


16 Replies to “light up”

  1. Li

    Hej! Du jobbar för en tidning, har du någon speciell utbildning för det, alltså en medie/journalistutbildning? Vart i USA ska ni åka? Antog New York, men man vet ju aldrig? Du tar väldigt fina bilder till din blogg, vilken kamera använder du? Tack på förhand!

  2. s

    har läst din blogg länge och har för mig att du för ganska längesedan skrev att du skulle starta en butik???minns jag fel,har drömt eller stämmer det?
    nu vet jag ju att du har ett nytt och fab jobb,men ändå.vore roligt att veta vad som hände.
    tack för din fina blogg.

  3. Åsa

    Hej fina Minna! Jag undrar om ni funderar på att satsa och bo i Halmstad framåt? Är det där ni t ex vill köpa hus och leva ihop? Bor dina föräldrar och syster också där? Blev några fler än en fråga, men alla hör ihop;) Håller tummarna för din dator, saknar dina inlägg:)

  4. Veronica

    Håller tummen hårt att du är tillbaka ikväll! 🙂

    Var kommer dina fina örhängen ifrån som du hade på instagram bilderna när luggen var nyklippt?

    Och hur gick det med din affär som du skulle öppna, Visdt var det nåt sånt?

    Kram,

  5. Lena

    Du är en stor inspiraton för mig och du verkar ha så mycket härlig energi till allt hela tiden. Så var får du din energi från? Är du bara sådan eller jobbar du på det? För ett tag sedan så skrev du också att du träffat någon som hjälpte dig… Det blev jag väldigt nyfiken på, kommer du skriva något mer om det?
    Kram

  6. ...

    Jag börjar känna mig gammal i hyn… det kommer ju med åldern det där.. speciellt vid ögonen.. Har funderat på Botox (vilket jag trodde att jag aldrig skulle göra) men är lite rädd för det. Har du något tips på vad jag kan göra utan kirurgiska ingrepp eller Botox? Hur gör du? Tack! Kramar

  7. Mathilda

    Min fråga är var den otroligt snygga lampan på bilden kommer ifrån!? Det ser ut som som att lampfästet är från Frama men själva glödlampan? Jag har sett den såå många gånger men aldrig kommit underfund med var den kommer ifrån. Vill så gärna ha den.

  8. Mia

    Hej,
    Kan du rekommendera nån ögonskugga som du använder för naturlig dag make-up över hela ögonlocket om du bara vill använda en skugga och inte vill blanda/sudda? Jag har gröna ögon och använder ofta Macs Patina, men det skulle vara kul med nya ideer.

  9. Caroline

    Bloggar din syster fortfarande? Vilken är den absolut bästa mascaran enligt dig? Hur många inplanerade utlandsresopr ska ni åka på iår och vart? Vad är ditt drömjobb? Vill du ha barn? kramar

  10. Camilla

    Vill ni fortfarande flytta utomlands för en tid eller kommer ni att stanna i Halmstad? Vart kommer ni att resa till nästa? Pratar/förstår du finska?
    Tack för en fin blogg!

  11. Linda

    Vårmode, har du något du ser extra framemot att klä dig i i vår? Har just en dipp i inspiration på klädfronten.

    Jag har märkt att du gillat mönstade byxor. Jag är nu också inne på köpa minst ett par. Vill helst hitta ett liknade par prickiga jeans som jag såg på en reklam som jag också såg att du hade fotot av och lagt ut på instragram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.