botox & frågor

Len Hud Läkare AnnaleaAnnalea – Läkare på Len Hud
Botox Len Hud Före Efterexempel på före & efter bilder (obs, bilderna är inte på mig)

 Ni är många som mailar och skickar frågor till mig gällande Botox. Och även om jag svarar och försöker svara på alla era frågor så är jag
inte läkare, jag kan bara uttala mig om hur jag känner och mina erfarenheter med Botox. Och de är egentligen inte särskilt skrytiga.
Men jag har frågat mycket då jag blivit behandlad och då även lärt mig lite mer om hur det fungerar (tack Stina!)

Jag fyller på ca 1 gång om året och nu börjar det bli dax igen, och nästa vecka har jag bokat tid hos Annalea på Len Hud i Helsingborg.
Första tisdagen i varje månad är hon nämligen i Helsingborg och har mottagning, annars är hon i Malmö. Mer info  H Ä R

Det är inte jag på bilderna, men jag ville lägga upp dem för att visa vilken stor skillnad det blir. Dosen som använts är ”halv”, och med det
menar jag att kunden önskade att börja försiktigt, och hellre fylla på efterhand om hon inte tyckte att det blev tillräckligt.
Området som behandlats är ”argrynkan” mellan ögonbrynen och pannan. Och bilderna är med full mimik.

Resultatet håller tidsmässigt olika på alla, och även beroende på hur mycket man ”tränar” muskeln för att kunna rynka pannan igen.

.

—————> Men nu till saken, har du någon fråga nu som du vill ha svar på gällande Botox?
Fråga på, så ska jag se till att få fram svar på även de frågor inte jag kan, genom Annalea.

.


4 Replies to “botox & frågor”

  1. Helena

    Har du även använt dig av fillers? Räcker det med botox för dig? När använder man det ena, och när använder man det andra? Är det vantligast att kombinera dessa? Är det stor skillnad i resultat beroende på hur skicklig utföraren är?

    Kram från Västerås

  2. Charlotta

    Jag har tre frågor. 1) vad har man sett för ev. biverkningar och hur vanliga är de? 2) Jag har kontaktallergi mot ett ämne som heter p-tert-butylfenol formaldehyd harts (ett ämne som kan finnas i tex aktiva ansiktskrämer), kan jag använda botox? 3) Hur märker man att botoxen ”börjar ta slut”, sker det stegvis?

  3. Johanna

    Fick botox i pannan o vid ögonbrynen för några veckor sedan. Ögonlocken blev väldigt pösiga. Det ena brynet trycker ned mot ögat istället för att öppna upp o ge en piggare blick. Ett kompakt tryck över pannan som känns väldigt konstigt! När försvinner detta tryck, när reser sig brynet igen? Varför blev det så här? Har min läkare gjort något fel?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.