im on a plane

Minna Tannerfalknågonting liknande min utsikt kan jag gissa

Då har vi dragit iväg på semestern som jag längtat så helt sjukt mycket efter.
Vi börjar med en liten mellanlandning i New York, sen flyger vi vidare till Colorado och Denver.

-Vi ses när vi är där!

.


3 Replies to “im on a plane”

  1. Johanna

    Hej fina Minna!

    Du får gärna tipsa om ”must do” i New York. Jag åker själv över den 25 Mars och stannar i 5 dagar innan vi åker vidare till Miami. Det är första gången vi åker till New York så jag behöver alla goda råd du kan ge, bra restauranger, sevärdheter man inte får missa och dom man likaväl kan hoppa över, shopping tips och gärna tips på bra outlets. När jag ändå skriver, vart köpte ni era Rimowa väskor?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.