New York Vail

im on a plane

mars 7, 2013

Minna Tannerfalknågonting liknande min utsikt kan jag gissa

Då har vi dragit iväg på semestern som jag längtat så helt sjukt mycket efter.
Vi börjar med en liten mellanlandning i New York, sen flyger vi vidare till Colorado och Denver.

-Vi ses när vi är där!

.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply NinaTess mars 7, 2013 at 11:10 f m

  Ha en trevlig resa.

 • Reply Anna - designnörden mars 7, 2013 at 11:44 f m

  Bon voyage!

 • Reply Johanna mars 10, 2013 at 11:11 e m

  Hej fina Minna!

  Du får gärna tipsa om ”must do” i New York. Jag åker själv över den 25 Mars och stannar i 5 dagar innan vi åker vidare till Miami. Det är första gången vi åker till New York så jag behöver alla goda råd du kan ge, bra restauranger, sevärdheter man inte får missa och dom man likaväl kan hoppa över, shopping tips och gärna tips på bra outlets. När jag ändå skriver, vart köpte ni era Rimowa väskor?

 • Leave a Reply