Vail

Vail, Co

mars 11, 2013

-hello you!

Vi har det alldeles fantastiskt här i Vail, Colorado.
Fått både sol och snö, både pistat och pulver.

Ses snart igen – då är vi på plats i Denver!

.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply London mamma mars 11, 2013 at 9:04 e m

  Gud sa underbart! Det minner mig tillbaks for fyra ar sedan da jag och min man var just dar och akte skidor. Bodde pa Mariott i Lionshead om jag inte minns fel. Kan rekommenderas 🙂 Basta skid semestern nagonsin! Vart att besoka Boulder ocksa. Kram!

 • Reply ballo mars 12, 2013 at 4:52 e m

  Se upp i backen!!! Jihoo….

 • Reply Kristine mars 14, 2013 at 4:38 e m

  AMAZING VIEW!!!!

 • Reply Mirre mars 17, 2013 at 10:58 f m

  Hej Minna,

  Ni ser ut att ha det riktigt gott på er semester!
  Jag ska på bröllop i Halmstad i sommar så jag har ett önskemål. Kan inte du ge lite bra tips inför bröllop här på bloggen? Kläder, accessoarer etc:) Har du någon som du kan rekommendera som är bra på make up man kan gå till i Halmstad och bli festfin?

  //Mirre

 • Reply Jenny mars 18, 2013 at 4:06 e m

  Hoppas du har en underbar semester!…eller ja det ser jag ju via Instagram 🙂
  Du älskar ju leo print, och dessa känns som galet mycket Minna: http://www./cse/kollektion/active-sports/ccollection-cactivesport-p1.html#product_163
  Var bara tvungen att skicka ett litet tips 😀 Kram Jenny

 • Leave a Reply