Vail, Co

-hello you!

Vi har det alldeles fantastiskt här i Vail, Colorado.
Fått både sol och snö, både pistat och pulver.

Ses snart igen – då är vi på plats i Denver!

.


5 Replies to “Vail, Co”

 1. London mamma

  Gud sa underbart! Det minner mig tillbaks for fyra ar sedan da jag och min man var just dar och akte skidor. Bodde pa Mariott i Lionshead om jag inte minns fel. Kan rekommenderas 🙂 Basta skid semestern nagonsin! Vart att besoka Boulder ocksa. Kram!

 2. Mirre

  Hej Minna,

  Ni ser ut att ha det riktigt gott på er semester!
  Jag ska på bröllop i Halmstad i sommar så jag har ett önskemål. Kan inte du ge lite bra tips inför bröllop här på bloggen? Kläder, accessoarer etc:) Har du någon som du kan rekommendera som är bra på make up man kan gå till i Halmstad och bli festfin?

  //Mirre

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.