sanningen – Jag Vinner!

Jag Vinner!

.

Imorgon är det dagen D. Dagen då förebilderna kommer ut i media. I Lokaltidningen närmare bestämt.
Dagen då jag står i trosor och bh, brevid en text innehållande min vikt och mina mått, på en helsida i tidningen.

Jag trodde  a l d r i g  i mitt liv att jag skulle göra det.
Min största motivation just nu är att jag ska göra det minst en gång till.

.

Det är inte helt enkelt att gå igenom det här. Jag har våndats, förnekat, haft ångest, skrattat åt det och fällt en hel del tårar.
Tårarna har varit av flera arter. Besvikelse, ångest och faktiskt lättnad. En lättnad av att här är sanningen. En lättnad av frihetskänsla.
Så förlösande och skön känsla. Bara känn på den – lättnad OCH frihet. I samma känsla. Inte konstigt att det kommer en glädjetår.

Säg vad du vill, fria eller fäll, skratta eller ge mig en high five.

Jag har insett min sanning. Och bestämt mig för att göra något åt den.

.


13 Replies to “sanningen – Jag Vinner!”

  1. Tess

    Du är ju så FIN!!! Jag tycker inte att du behöver ändra något med dig själv. MEN du är även modig och JÄTTEDUKTIG!!!! Love ya! KRAM

  2. Jenny

    Så duktig och modig du är!! En annan vågar knappt gå på badstranden i bikini. Så bra gjort och heja dig! Klart du kommer greja detta med alla proffs du har runt dig och med den inställningen du nu har. Jag känner så igen mig i det du skriver och vill verkligen haka på dina tips och trix…måste få tag i någon som kan skrika mig i öronen när det går för sakta bara 😉 Lycka till tjejen! Just do it!

  3. Charlotte Forsman

    Jag blir så inspirerad, taggad och glad av att du gör det här Minna. Helt underbart! Kommer definitivt att följa dig på den här resan och kanske till och med försöka ”hänga på” lite så här på sidan av.. Man blir som sagt tok-inspirerad. Det här som du ska få vara med om är ju lite av en dröm, hela paketet med PT och kostplan. Lovely! Jag-vinner.se är numera min favoritsida!!

  4. Jenny

    Vad duktig du är!! Vilket kanonprojekt ni dragit igång…. Jätte lycka till med allt!! Kram från LindexJenny

  5. Swstrm

    MEN du är ju helt jävla underbar!!!! Du kommer och bli ännu snyggare än vad du redan är =) om det ens är möjligt ;)!!!
    Stort lycka till!

  6. Tess S

    Du är fantastiskt fin på alla bilder du delar med dig. Men jag förstår dig eftersom jag själv går igenom en kamp med vikten.
    Kram // Tess.

  7. Flisan

    Kämpa på Minna!! Du inspirerar mig igen…och igen…”kan Du så kan jag med känslan” ger du mig iallafall!!
    Värdesätter att du delar med dig bilder och även tankar… Inte trodde jag att du kunde våndas när du står framför spegeln i provrummen. Jag trodde att allt du tar på dig passar perfekt!! För du är verkligen snygg i allt!! Men jag förstår hur du menar…så har jag känt ett tag med, jag är inte kraftig och folk tycker att jag är smal och allt passar mig och etc. Men jag har faktiskt en kropp som håller på jäser och degig!! När jag handlar kläder så ser jag till kamouflera magpartiet, tajta plagg är BIG NO!! Bikini slutade jag använda när en släkting som inte hade träffat mig på ett tag såg mig och utbrast: Vad har hänt med dig??
    Så det ska bli kul och följa din resa och jag ska försöka peppa mig själv och hitta vägar för att komma i form!! Bamsekram!

  8. Sanna

    Jag ger dig en stor high five! Jag insåg min bistra sanning och har kört stenhårt sedan december. Och ja, finfina resultat hittills på alla plan!

  9. Helena

    Wow, vad modigt av dig Minna! Verkligen ett kanonprojekt ni har dragit igång 🙂 Jag hejjar på dig. Pepp, pepp!

  10. Petra

    Gud vad duktig du är. Detta är så inspirerande så du fattar inte. Har själv precis tagit tag i mitt liv igen. Och shit vad häftigt när jag läser om detta projekt.. Hejja oss alla som nu tar/tagit tag i träningen och kosten (igen) men denna gången ska jag ta mej tusan hela vägen till målet….

  11. Carolin

    Jag ger dig också en stor high five! Du är så modig och duktig – en stor förebild för andra. Pepp från mig!

    Kram Carolin

  12. Sofie Gustavsson

    HIGH FIVE!!! Fy faan vad du är modig, cool och inspirerande. Jag hejar på dig och alla oss andra kvinnor som kämpar för att få en stark frisk kropp!! Puss å glad påsk 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.