sol hela veckan!

Minna Tannerfalkgärna mer solglasväder

Men har ni sett vädret för veckan? Sol varje dag och ca 8 grader varmt – heja vädret! Här har du en high five vädret! eller förresten ta två!!

Nu kommer de där extra krafterna som genom ett trollslag. Man blir lite piggare, lite gladare och allt känns lite lättare.
Jag önskar att jag hade lite mer tid bara. Som ni förstår är det mycket som ska hinnas med. Men jag ska försöka att blogga i vanlig takt.

Dock har jag några roligheter att bjuda på. Ska vi börja med en? Ok.

– Det blir The Perfect Party i år, wihooo! 5 års jubileum och allt!
Mer info senare i veckan.

 .


11 Replies to “sol hela veckan!”

  1. Veronica

    Du är så snygg i denna skinnjacka Minna! Vad har du för storlek i den?

    Hoppas solens energi ger dig en extra kick i din träning, du gör det så himla bra och är modigare än dom flesta – pepp till dig!

    Ha en fin dag, Kram

  2. Minna

    Veronica – Tack snälla Veronica! Ditt pepp betyder mer än du tror 🙂
    Älskar skinnjackan och jag har en 38 i storleken.

    Ha en underbar dag, kramar!

  3. Hanna

    Ja detta underbara väder! Lite mer värme så är allt i sin ordning! 😉
    Kul med perfect party! Du, jag måste bara säga.. jag hittar ingenstans man kan kommentera på ”jag vinner”- sidan? Så jag gör det här.
    Så härligt starkt av dig att dela på hela ditt liv ur kropp- och träningsaspekt! Jag är själv igång, och försöker nå små delmål i taget för en sundare livsstil.. och vilken skillnad det gör! Jag är så mycket piggare och starkare under de ”bra” veckorna, jämfört med när jag slarvat med träning och ätit skit i princip. Jag hejar på dig! Och på alla andra som väljer att FÖR SIN EGEN SKULL OCH HÄLSA ARBETA MED SIN KROPP OCH LIVSSTIL. Fy fasen vad bra vi skall må, nu och framöver, av det här! Kämpa på hej och hå! Kramkram!

  4. Maija

    Har sett dina före- och efterbilder och måste säga att jag ALDRIG kunnat anat att du burit på ngr extrakilon innan. Med de sagt vill jag alltså ge dig en komplimang för hur väl du klätt dig!

    Och ställe en fråga; vilken storlek har du på dina Please-jeans?
    (vi ser lika dana ut i kroppen du och jag och jag tänkte ev. skicka efter ett par)

  5. Louise *

    Minna! Du är GRYM och jag beundrar dig SÅ mkt! Att det blir The Perfect Party i år igen gjorde hela min dag, fy va bra! Keep up the good work girl! Kram Louise

  6. Susanne

    Sol behövs och lite extra till dig nu, så jäkla tufft av dig att kasta filtret och våga visa hur du egentligen ser ut. Tack för inspiration till att göra nåt åt situationen om man inte gillar vart man ”hamnat”. You can do it!
    Kram susanne

  7. Ida

    Woho=)) perfect party äntligen. Du är så duktig, kämpa på. Jag tror 100 % på dig och vet att du kommer klara dig för du verkar ha den där kämparglöden.

  8. Flisan

    Minna du kommer fixa det här för du har alla ingredienser som behövs för lyckas!! Bra tränare, folk som peppar och hejjar dig och framförallt din starka vilja!! Dessutom genom att lägga upp ”no filter” bilder så är du inte A.D längre som en annan. Det vill säga ”anonym degig” :):)
    För så kan jag känna mig ibland…degig i kroppen..trött på försöka hitta kläder som döljer och använda spanx tid och otid!!
    Måste hitta motivationen som du…
    Perfect party yessss!!! Hoppas att man är hemma i Halmstad då!!
    Kramis!

  9. Emelie

    Superskoj med The Perfect party i år också! Men så trist att Mårtenson Tjejweekend verkar vara uppbokat hela maj och början av juni 🙁 Antar att det är då nånstans festen ska ske.. Typiskt! Hade hoppats på en favorit i repris från förra året ju 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.