Minnas Matsedel

minnas matnågra av mina tallrikar i veckan som gått

Sen starten har jag ätit helt rent. Det är mycket protein på tallriken och jag har inte tagit ett enda snedsteg. Det är inte så konstigt att jag inte gjort det.
Under de här veckorna har jag varit mätt hela tiden, varit pigg hela tiden och varit nöjd hela tiden. Vanligtvis så blir jag ALLTID sugen på något efter maten. Nåt salt. Nåt sött. En frukt. Ett tuggumi. Lite glass. Massa olika saker, men alltid sugen på något.

Det är helt slut på det och jag fattar det inte. Vart tog det suget vägen? Jag har alltid haft det där suget på något efter maten, nu är det helt borta.

Just nu när jag skriver det här, står det en hel skål med punschpraliner framför mig på bordet. Min man älskar det. Jag också. Men jag tittar på dem och känner ingenting. Det skulle säkert vara gott, men jag är inte sugen på det. Jag skulle aldrig kunna stå emot om jag hade ett begär att fylla, jag är så karaktärssvag när det kommer till mat och gotte att det finns inte. Så vad är det då som har hänt? Hur kan jag så här plötsligt inte känna något?
Det finns bara ett svar. -Det fungerar.

Vad är det då som fungerar? Jo, ren mat. Inga tillsatser, inga konstigheter. Min kropp känns lugn och på ”samma nivå” hela tiden. Inga toppar, inga dalar. Jag bara är. Vilken känsla häftig och härlig känsla det är! Det här är rena lyxen jämfört med att gå på en diet och känna att man bara räknar sekunderna – nä, det är så här jag vill känna resten av mitt liv. Och det säger jag efter 2,5 vecka. Men så stor är skillanden.
Och det går snabbt, både med känslan och midjemåttet.

– Vill du prova så ska du klicka  H Ä R   – där finns all info du behöver.
Lycka Till, och glöm inte berätta för mig hur det gick för dig och med dina mått.
-Jag vill läsa om din upplevelse!

När det kommer till min mat och hur jag äter så är det flera saker som ändrats.
Till exempel så ser jag inte längre maten som frukost, lunch, mellis och middag.
Nu är allt bara måltider. Måltider som ger mig den energi jag behöver.
Så vad har jag då ätit den senaste veckan? Jo, det här:

Måndag:
Lax, 1 Ägg
Kyckling, Spenat, 1/2 avokado
Keso, 1 ägg, Kokosvatten
Kalkon, Keso, Broccoli

Tisdag:
…….

Vill du se min matsedel för hela veckan? Läs bloggen ———–> H Ä R

.


12 Replies to “Minnas Matsedel”

  1. Sofia Larsson

    Wow! Du är såå grym!
    Jag grymt imponerad av din benhårda stryka och vilja!
    Du har helt klart motiverat mig till en sundare, friskare och starkare livsstil!
    Stort tack fantastiska människa och stor kram till dig!
    Heja Heja!

    • Minna

      Zandra – Ja det är lite trixigt med det där. Prova att sluta med kaffet 4 dagar före du startar detoxen. Ersätt med grönt te.
      Då kommer du inte att förknippa om du mår ”dåligt” av att inte dricka kaffe med att göra detoxen. Kaffet är ett gift så det är klart att det kan vara jobbigt att sluta med. SKULLE det absolut inte gå, så kör det med kaffe, MEN gör ett ärligt försök. Du kommer älska effekten!
      Det är ju bättre att du kör detoxen med kaffe än att inte göra den alls, men tänk då vad den kan göra för dig om du inte har med kaffet… Stor kram och Lycka Till!

  2. Åsa

    Du är grym Minna! Hejar på dig ska du veta, du kommer lyckas:)) Älskar själv ren mat, mkt grönsaker och frukt. Tack så mkt för allt du så fint delar med dig av. Kram

  3. Jenny

    Har du med dig mannen på hela detta tänet med kosten eller lyckas du helt på egen hand? Det är det svåraste tycker jag, balansen när inte båda vill enl samma kostlära. Men du är så duktig och inspirerar till tusen. Jag försöker hitta rätt utan PT.
    Stor Beundransvärd Kram till dig!

    • Minna

      Cecilia – Cola light? Absolut inte. Det finns väl typ ingenting i cola light som är rent? Att detoxa handlar ju om att rena kroppen, då kan man ju inte fylla på med gifter och ämnen som inte finns naturligt.
      Till frukost äter jag lite olika, men tex keso+kalkon+ägg, lax+keso.
      Lycka till, kram Minna

  4. Anna

    Hej Minna! Vad är orent och giftigt med t.ex. mjölk och frukt? Det kommer ju direkt från naturen… (Svaret är säkert mjölksocker och fruktsocker, men jag förstår ändå inte riktigt.)

  5. Susanne

    Man ser inte bilderna eller texten du hänvisar till. Kommer till saijten jagvinner men sen får man typ leta sig fram?
    Good on ya’ girl btw! Heja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.