Jag Vinner!

4 av 12 veckor – Delmål 1

april 24, 2013

Jag Vinner! 4 veckor

Du hittar alla siffror, mått och annat gott under flikarna BLOGG samt FÖRE / EFTER
på www.jag-vinner.se —————> klicka  H Ä R

.

Bonus – missa inte Jag Vinner! i Lokaltidningen varje onsdag!

.

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply sofie april 24, 2013 at 1:10 e m

  GRATTIS !!!!!
  Du är GRYM!!

 • Reply Frida april 24, 2013 at 1:17 e m

  WOW!!! Vilken skillnad Minna, och det bara på 4(!) veckor..du kommer garanterat nå ditt mål till sommaren! En sak jag funderade lite på, är att jag skulle vilja veta lite mer om det här med kosten. Äter du och mannen samma mat, eller ni gör olika? Tänker på hur det skulle fungera om jag själv skulle gå in för en sådan grej, med barn och familj och tidspress och ja..you name it 😉

 • Reply Erika april 24, 2013 at 1:28 e m

  Det är så otroligt intressant och inspirerande att läsa om dina framgångar i din blogg och på Jag Vinner. Heja dig!! 😀

 • Reply Melinda april 24, 2013 at 1:43 e m

  Grattis Minna, så kul, va duktiga ni är!!! Härligt att se att det går så bra. Och – för att vara ärlig – jag känner igen mig så mycket i det du skrev och ”före” bilderna..precis som jag ser ut nu..jag MÅSTE ta tag i mitt liv när det gäller mat och träning..Kram!! Melinda

 • Reply Charlotta april 24, 2013 at 2:31 e m

  GRATTIS!!! Vilka resultat!!!

 • Reply Veronica april 24, 2013 at 2:52 e m

  Stort Grattis Minna!
  Vilken grej du har gjort på så kort tid och vilket resultat det har gett! 🙂

  Kram, Veronica

 • Reply Emma - By Emma april 24, 2013 at 2:57 e m

  Så glad jag är för din skull Minna. Och så duktig du är. Jag känner så väl igen mig för jag är på samma resa. Jag passerar snart minus 13 kg sedan nyår och har typ 7 kvar. Tror jag. Eller jag har en klänning som ska sitta sjukt snyggt och då är jag klar.

  Men heja oss… och grymt jobbat!

 • Reply Elle april 24, 2013 at 3:13 e m

  WOW!!! Grattis, vilka otroligt bra resultat du kämpat dig till! Du är otroligt inspirerande. Nu blir jag ännu mer fundersam på om jag ska ge er kost en chans.. (träningen sitter redan :)) /Elle

 • Reply Caroline april 24, 2013 at 4:23 e m

  Shit vilka underbara resultat, du är så duktig och modig. Jag har en ”förebild” i mobilen och är livrädd att någon ska se den. Vi har ungefär samma startvikt (jag är lite längre, 165) coh vill gå ner till 59 som du, så det ska bli roligt att följas åt HELA vägen! Vi är grymma!

 • Reply Carola april 24, 2013 at 4:35 e m

  Amazing!!!

 • Reply Carina april 24, 2013 at 5:24 e m

  Fan vad bra du är! G R A T T I S !

 • Reply Sandra april 24, 2013 at 5:54 e m

  Åhh Minna! grymt jobbat! Var inne och tittade på bilderna, man kan till och med se ett litet leende där, med all rätt! 🙂

 • Leave a Reply