Fashion

tipsigt

juni 10, 2013

curlscurls

-Vad är ditt bästa knep för att få till de perfekta lockarna?

Tänkte vi kunde byta några tips med varann.
Jag har ett fiffigt gäng på lager.

– shoot!

.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Caroline juni 10, 2013 at 11:53 f m

  Jag har tyvärr inga, men vill gärna ha några! Har spikrakt hår och svårt att få till dom där drömlockarna.. Vissa får det att se så enkelt ut, jag blir bara tokig 🙂

 • Reply Tess juni 10, 2013 at 11:53 f m

  CERAWAND – bästa bästa!

 • Reply Mia juni 10, 2013 at 2:02 e m

  Jag undrar också vad sjutton man ska i håret FÖRE man lockar så att de ska hålla? Jag får alltid till jättefina lockar och sprayar sedan med en bra och hållbar spray.. men efter 20 min har de i princip gått ut 🙁

 • Reply Therese juni 10, 2013 at 6:00 e m

  Härligt med hår-tips! Själv är jag lockig av mig själv men tyvärr så blir håret ofta frizzigt. Brukar använda en bra och vårdande olja som jag drar ut i längderna, därefter lockar jag till topparna och håret kring ansiktet med plattången. Plattången är det enda verktyg jag använder, passar till alla frisyrer! Eftersom mitt hår redan är lockigt så håller det sig fint flera dagar.

 • Reply Dilis juni 10, 2013 at 11:55 e m

  Jag brukade också ha problemet att lockarna gick ur efter 20 min. Men har nu samlat på mig lite trix:

  1) Borsta/kamma igenom och applicera värmeskydd (olja)
  2) Spraya håret INNAN
  3) Locka (jag använder vanlig locktåmg)
  4) Sätt upp de varma lockarna i hårnålar/hårclips tills de svalnat helt
  5) Släpp ut och spraya ev lite till

  Tada! Håller ett par timmar iaf. 😀

 • Reply EIL juni 11, 2013 at 8:24 f m

  Ha, ha, ha…om man som jag ser ut som fåret Dolly av naturen, så är de perfekta lockarna dom lockarna som INTE existerar.

 • Leave a Reply