Tävling

vinn coolaste sommarskon!

juli 19, 2013

Vinn Circle of Trust!
Vinn Circle of Trust!
Vinn Circle of Trust!coola stud sneakers från Circle of Trust

Behöver du ett par nya krispiga vita sneakers? Då är detta tävlingen för dig!

2 lyckliga vinnare kommer att få varsitt par av de ursnygga skorna från Circle of Trust.
Skorna är i storlek 36 eller 37 och värda 1100 kr styck.

*************************

VINNARNA I TÄVLINGEN!!
Stort GRATTIS till:

Matilda Green kommentar nr 10
Marie Öberg kommentar nr 33

– Vinnarmail med info kommer i din inbox inom kort! 

*************************

Tävlingen är avslutad!
tävling i samarbete med Styleicon —– Instagram @styleicons (ja, med S på slutet) 

.

You Might Also Like

35 Comments

 • Reply Anna-Lena juli 10, 2013 at 10:17 f m

  Kan tänka mig dessa snyggisar till det mesta, men helst till en somrig lång klänning. ÄLSKAR sneakers, finns inget skönare, har kollat in dessa ett tag nu så jag håller alla tummar och tår. Mitt instagram är: annalena68.

 • Reply Anna-Lena juli 10, 2013 at 10:17 f m

  Storlek 36……… 😉

 • Reply Sofie Svensson juli 10, 2013 at 10:21 f m

  Jag skulle styla skorna med en djur mönstrad långkjol, vit t-shirt och en jeansjacka. Givetvis med massa silversmycken och en gyllenbrun solbränna 🙂
  @sofiesvensson89 på Insta

 • Reply Hannah juli 10, 2013 at 10:23 f m

  Jag skulle matcha dessa sneakers till mina kaki-färgade please jeans(small fit modellen). Byxorna skulle då varit lite slarvigt upprullade längs ner på benen. Sedan skulle jag haft min hunkydory t-shirt(länk: http://www.hunkydory.se/web/Online_Store/Blusar___Toppar/Essential_Jersey_Tee_w_Pleat-2943.aspx) och stoppat in en liten del av framdelen innanför byxornas knäppning(som jag helst vill ska visas pga att den är så sjukligt snygg). Därefter skulle jag slängt min stickade hunkydory tröja(länk: https://www.google.se/search?q=hunkydory+stickad+dragkedjor&client=safari&hl=sv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=kRndUazsFoWN4gSYzIDwCw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=320&bih=399#biv=i%7C44%3Bd%7CI5lP_KNuCxbFHM%3A) över axlarna lite slarvigt.

  Detta är kanske inte en outfit för en solig och varm stranddag. Men den är perfekt för en härlig sommarkväll då man kan slänga på sig den stickade tröjan när det blir lite kyligare.

  Mitt instagram namn: hannahstalheden

 • Reply Cecilia Lindqvist juli 10, 2013 at 10:26 f m

  1. Gillar redan Styleicon
  2. Jag skulle styla skorna med ett par uppvikta jeans, kritvit t-shirt och massor av neonfärgade armband.
  3. Hundrafyrtioettan

 • Reply Cecilia Lindqvist juli 10, 2013 at 10:26 f m

  4. Storlek 37. 🙂

 • Reply Frida juli 10, 2013 at 11:28 f m

  Jag hade använt skorna frekvent under hela sommaren men absolut snyggast hade jag nog kännt mig i mina höga urtvättade levis-shorts och min pojkväns vita v-ringade tshirt. På kvällen hade jag slängt på mig min blå grovstickade tröja. Simpelt, snyggt, bekvämt! 🙂

  /instagram : fridablomqvistl

 • Reply Sanna juli 10, 2013 at 11:40 f m

  1.Gillar redan
  2.till en snygg sommarklänning
  3. @sannatuovinen
  Stl 36

 • Reply Elisabeth juli 10, 2013 at 4:18 e m

  Då jag tyvärr inte skulle kunna klämma in mina 39,5:or i dessa skorna så tävlar jag istället för att få vinna åt min lillasyster!

  Hon har en förmåga att alltid se sådär coolt avslappnad i allt hon tar på sig så jag är övertygad att hon hade matchat skorna på ett fantastiskt sätt.

  Personligen hade jag slängt på mig ett par slitna jeansshort, en vit enkel v-ringad tshirt, två fina guldhalsband, massa tunna guldringar och en färgglad clutch. Simple as that!

  Storlek 37 hade nog passa syrran 🙂

  Följer på instagram @elisabethmeline

 • Reply Matilda Green juli 10, 2013 at 9:48 e m

  Gillat!
  Jag hade använt dessa fantastiska skor till min svarta långkjol med hög slits på ena benets framsida, en löst sittande t-shirt och en massa armband. Snyggt och enkelt!
  Jag bär storlek 36 och heter @mattisgreen på insta 😉

 • Reply Lisette juli 10, 2013 at 11:36 e m

  Gillar!!
  Jag hade med glädje använt dem när jag går ut! Tänk att få dansa natten lång i såna snyggingar!! Då hade jag matchat dem med en svart tight lårkort klänning samt några snygga örhängen! Älskar kombon uppklädd/nerklädd!
  Storlek 37 passar mig och jag heter Lissan80 på Insta!

 • Reply Linda juli 10, 2013 at 11:52 e m

  Stl 37 om jag skulle ha turen att vinna-:)). Trevlig blogg!m/Linda

 • Reply Helena juli 11, 2013 at 8:17 f m

  Love, love them!! Har gillat på instagram.
  Heter helenalillro.
  Skulle ha dem till en jeanskjol med
  t-shirt, lös kofta med halsduk…
  Skulle vara sååå fint!
  Håller tummarna..

 • Reply Helena juli 11, 2013 at 8:18 f m

  Love, love them!! Har gillat på instagram.
  Heter helenalillro.
  Skulle ha dem till en jeanskjol med
  t-shirt, lös kofta med halsduk…
  Skulle vara sååå fint!
  Håller tummarna.. Storlek 37

 • Reply JACOB JONSSON juli 11, 2013 at 8:21 f m

  Skulle vilja vinna dessa till min underbara flickvän. Hon ligger just nu hemma med både tandvärk och lunginflammation. Känner att hon behöver muntras upp. Storlek 37 har hon på sima fötter.

  @JalleJonsson

 • Reply Smulan juli 11, 2013 at 9:01 f m

  Hej!
  Klart man gillar på insta 🙂

  Där heter jag smulicious!
  Eftersom jag ääääälskar mina converse så hade dessa juveler hängt med på allt i sommar…med snygg lös klänning med öppen rygg för att visa brännan eller m ett par safari shorts och en vit t-shirt som en klippt på roligt sätt eller varför inte till ett par svarta snygg byxor och vit skjorta..??
  Som sagt vann jag 36:orna som är min storlek då skulle dom få sig en skit rolig sommar :))) och självklart hamna på massa bilder då dom är sjuuuuukt heta!
  Må bäst
  Med vänlig hälsning,
  Smulan 🙂

 • Reply Marie Öberg juli 11, 2013 at 9:33 f m

  Drömvinst! Gode gud, vilken lycka det vore att vinna!

 • Reply Marie Öberg juli 11, 2013 at 9:43 f m

  Glömde att skriva storlek i min tävlingskommentar: storlek 37 blir perfekt!! ❤

 • Reply Hilda Hanssen juli 11, 2013 at 1:20 e m

  Hej! Jag heter hildahanssen på instagram! Önskar att vinna skorna i storlek 37! Jag är student så jag hade matchat skorna till en fin skoloutfit tex mina mörka hängseljeansshorts & en marinrandig tröja tillsammans med ”skolväskan” brun med nitar! Glad sommar!

 • Reply Sofia juli 11, 2013 at 4:50 e m

  Hej,
  Vill style med brunbrända ben, jeansshorts, vitt enkelt linne och turkost armband till vita fräscha skor. Gärna i storlek 36 🙂 @soffkj på instagram. God sommar!

 • Reply Beatrice B juli 11, 2013 at 8:47 e m

  Åh, lätt dom snyggaste sneakers denna sommar!

  Jag gillar nu Styleicon på Insta
  där mitt namn är tia_ra.

  Jag skulle styla dessa sneakers tillsammans
  med slitna jeansshorts som i sig kan dressas
  upp eller ner…
  Uppdressat med skir volangblus massa armband,
  långt halsband, coola retro solglasögon.
  Nerdressat, linne med tunna axelband och djup
  ryggurringning, nitskärp och Rayban Aviator.

  Storlek 37 skulle sitta fint på mina fötter. 😉

  Kram och ha en riktigt skön sommar!

 • Reply Hanna juli 11, 2013 at 9:38 e m

  1. Följer @styleicons på instagram (hoppas att det är samma som att gilla?).
  2. Jag skulle matcha med korallfärgade Pleasejeans och min vita älskling t-shirt från James Perse i första hand men tror att de skulle få hänga med på det mesta då de känns så lättmatchade och fräscha till det mesta. @hanpeh heter jag på instagram och strl 37 skulle passa mig perfekt 🙂

 • Reply christina olsson juli 11, 2013 at 10:08 e m

  st 38 fina skor

 • Reply Caroline G juli 12, 2013 at 12:32 f m

  Gud vad snygga!
  1. Följer på instagram, heter carolinesegs där!
  2. Har storlek 36 och 37, men 37orna får det bli 😉
  Hur jag skulle matcha: Jag gillar att lägga på något ” hårt” eller lite sportigt till en söt outfit där man annars skulle haft tex ett par ballerina osv. Så skulle matcha dessa med en ljustosa spetskjol och en långärmad vit tunn oversize topp v- ringad och några silversmycken. Även en ljusrosa axelväska.
  kram
  Kr

 • Reply Cassandra juli 12, 2013 at 12:46 f m

  1, följer styleicons på instagram och har gillat bilden på skorna!
  2, jag skulle matcha med ett par levis shorts, vit ”magtröja”, silver smycken, och ett par solglajjor. Lite Midriff stil över det hela!

  Heter @saljerminaklader på instagram, har strl 37 i skor 🙂

 • Reply Kathrin Jönsson juli 12, 2013 at 9:44 f m

  Hej
  Vill tuffa till min underbara rosa malina klänning med ett par coola 37:or .
  Ha en forts. skön sommar önskar Kathrin (katt75)

 • Reply Phuong juli 13, 2013 at 12:12 f m

  Underbara skor!
  Jag ser mig själv bära dessa skor (37) tillsammans med ett par sköna jeansshorts, ett enkelt enfärgat linne och ett par solglasögon över näsan, sittandes på Solgården Tylösand och njuter av after beach. Självklart är naglarna målade med någon fräsig färg och matchas med färgglada smycken. Detta är sommar för mig!

  @phuongdos

 • Reply Elisabeth Hallén juli 13, 2013 at 12:26 f m

  Jag behöver definitivt ett bra coola sneakers då jag snålat i sommar och köpt ett par tygskor på Maxi som tappat innersulan. Jag skulle bli milt sagt ÖVERLYCKLIG om jag vann dessa…Jag hade haft dem till ett ett par kaki shorts och en neonfärgad oversize topp. Ska jag vara ärlig tror jag att dessa skor i THESHIT och passar till det mesta med rätt attityd och sommarkänsla. Jag har stl 38 i skor och har gillat på instagram.

 • Reply Britta Högström juli 13, 2013 at 10:30 e m

  Tar en chans och hoppas jag kan vara med fast jag har en antik mobil och därför inte kan använda instagram överhuvudtaget. För är det något som saknas här så är det just ett par fräcka sneakers som kan tuffa till lite mer snällare outfits ex. toppar i spets. Har storlek 38 och hoppas på att bli överlycklig. Jag bockar och bugar för chansen och önskar alla en fortsatt härlig sommar! 😀

 • Reply Matilda juli 14, 2013 at 11:26 f m

  Hej! Tävlar om ett par i 37 🙂

  Skulle använda skorna till slitna jeansshorts och en somrig spets/volangtopp i vitt.

  Följer på insta som matatilda.

  Kram Matilda

 • Reply Ellen juli 14, 2013 at 3:24 e m

  Jag skulle matcha dom med trasiga fransiga jeans ett fint vitt linne och en stor silvrig klocka!

 • Reply Malin juli 14, 2013 at 6:00 e m

  Eftersom att skorna är så pass tuffa och detaljrika i sig, skulle jag matcha dem med något sött och diskret, så att skorna drar åt sig all uppmärksamhet. Jag skulle ha dem till ett par ljusa jeansshorts med hög midja, en vit spetsbutier som går ner lite längre på magen och en grå oversize kavaj över för att ta upp nitarnas gråa toner! En perfekt sommarkvällsoutfit med färgtoner som framhäver solbrännan till max! 😀

  Gillar på instagram som Mallanberlin och jag skulle vilja vinna skorna i strl 37!

 • Reply Marie Öberg juli 14, 2013 at 8:45 e m

  Jag såg nu att merparten av min tävlingskommentar inte kommit med!

  Jag skulle bära dessa fantastiska skor med mina slitna favoritjeans, ett snyggt linne/tröja och min underbara skinnjacka! Toppat med snygga accessoarer vore det perfekt. 🙂

  Jag gillar Styleicons på lnstagram och heter OBERGSKAN där! 🙂
  Som ovan skrivet vore strl. 37 helt perfekt om jag har den stora turen att vinna! 🙂

 • Reply Louise juli 14, 2013 at 10:23 e m

  Hej!

  Jag heter louise_brink på instagram.

  Jag gillar att klä mig ganska cleant så till dessa tuffa skor hade jag nog kört på följande:
  – Ljusa slitna jeans
  – Grå oversized tshirt
  – Svart skinnjacka med snygga detaljer
  – Fin klocka i guld

  Enkelt och snyggt.
  Hade väl förmodligen blivit världens gladaste tjej om jag vann skorna i storlek 36 🙂 Kram!

 • Reply pilotfrun juli 14, 2013 at 10:34 e m

  Jag gillar redan Styleicon:)
  Jag hade haft dem till mina leopardmönstrade mjukis grehängare från Zara och ett vitt linne. Snyggt till solbränna och solkysst hår!

 • Leave a Reply