Palma de Mallorca

M som i Mallorca

augusti 5, 2013

Minna Tannerfalkren och skär glädje

Vet inte hur många gånger jag varit på Mallorca.
Men varje gång hittar jag nya platser samtidigt som jag återvänder till gamla favoriter.
Här finns så mycket att upptäcka och se, det tar aldrig slut. Bara att kasta sig ut och njuta av färden.
Den här gången har jag hittat 2 nya skatter till samlingen som kommer besökas snart igen.

– Älskar ön och mitt andra hem ♥

.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Tess augusti 5, 2013 at 6:27 e m

  Alltså inte för att jag inte vill läsa hur du har det…..MEN bur var det med vilaaaaaan vännen? <3

 • Reply Kim augusti 5, 2013 at 6:29 e m

  Åhh förstår om du håller på dessa favoriter men skulle du ha lust o dela med dig till en annan Mallis-tokig-läsare så finns jag här o tar tacksamt emot tips! Vill åka igen i vår med familjen❤

 • Reply Flisan augusti 5, 2013 at 8:53 e m

  Vad mysigt det ser ut….M finns med på min önskelista när det gäller resmål, tyvärr har det inte blivit av…Du borde skapa en liten bok med sköna bilder som du tar själv och berättar om dina smultronställen. Den boken hade jag köpt direkt!! Kram

 • Reply Karin augusti 6, 2013 at 5:18 e m

  Det hade varit fantastiskt att få några mallorcatips! Jag besökte ön första gången nu i sommar och kommer definitivt tillbaka! Ett ställe jag kan tipsa om är restaurangen Campo Sol i Port de Soller. Några kvarter från stranden, stora spanska familjer som äter under vinrankorna och goa, tjocka tanter vid grytorna! Dessutom otroligt prisvärt och bra service!

 • Reply Johanna augusti 6, 2013 at 10:57 e m

  Jag tar också tacksamt emot några Mallorcatips! Åker till Mallorca om ca 2 veckor (hyr hus i Pollenca) och har aldrig varit på Mallorca tidigare.

 • Leave a Reply