Fashion

sale!

september 6, 2013

saleprima ballerina

När det kommer till Ballerina är svenska Ballerina Closet min favorit.
Leoparderna är med på Mallorca, och knatar fina rundor tillsammans med mig här på ön.

Just nu har de 50% rabatt om man har en kod och den har jag fått dela med dig!
Skorna är perfekta även som inneskor, på jobbet eller som smart byte mot klackarna framåt småtimmarna.

Koden är BC2013.
För att ta del av 50% rabatt erbjudandet så skriver man bara in denna kodl i kassan, så dras 50% av från ens totala köp.
Gäller tom den 16 september.

 Rue Rivoli, El Misti, Liqourice Drops… finns hur många fina modeller som helst
Du hittar dem alla  H Ä R

www.ballerinacloset.se

.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Elle september 6, 2013 at 11:32 f m

  Det ska jag definitivt spana in!! 🙂 Hur är de i storleken?

 • Reply Frida september 8, 2013 at 11:11 f m

  TACK Minna!!!!! Har redan beställt ett par, blev svarta för mig 🙂

 • Reply Isa september 8, 2013 at 7:23 e m

  Hej!
  Har några par från Ballerina closet, tyvärr är de extremt dålig kvalitet. Även om man tar priset i beräknande så är de inte värda att lägga pengar på. De är väldigt dåligt material och luktar extremt mycket plast. Har kastat ett par (efter kort användning)då de var utnötta och det andra kasseras snart även det…

  • Reply Minna september 9, 2013 at 8:41 e m

   Isa – Nä men det håller jag inte alls med om! Har du haft sån otur så hoppas jag verkligen att du har hört av dig till Ballerina Closet, deras service har alltid varit 100% när jag haft med dem att göra. Annars tycker jag att du ska göra det, även om det har gått ett tag.
   Det låter ju inte alls som mina, jag har nog 5 par och de är helt suveräna allihop!

  Leave a Reply