Viva Italia!

Minna TannerfalkBoungiorno!

Idag har jag vaknat upp i fantastiska Italien.
Det är vackert vart jag än vänder mig, helt magiskt.

Kameran är med mig, så vi ses snart igen!

.


5 Replies to “Viva Italia!”

  1. Johanna

    Har alltid prenumererat på dina inlägg via Bloglovin, men nu kommer de inte automatiskt längre? Så tråkigt att inte hänga med i vad som händer! Faller så lätt i glömska för mig att gå in på dem som jag inte har sparat. Gillar verkligen din blogg, du ger sån härlig energi!

  2. Sanna

    Härligt! Skönt att du tar semester ofta 🙂 Skulle önska mer frekventa inlägg. Det går så länge mellan dina uppdateringar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.