Fashion

i provrummet

oktober 8, 2013

rosencranz.seskön topp
rosencranz.semina favvo-fusk-skinn-byxor från Rut & Circle 
rosencranz.sesjalar från Beck Söndergaard
rosencranz.secrazy blus som är helt underbar – sjukt snygg vinterjacka
rosencranz.semönstrade byxor, eller mer som tjockare tights – ursköna
rosencranz.seden här byrån alltså…
rosencranz.sepaljetter med klös i
rosencranz.sepaljetter är fest!
rosencranz.sefigur flörtare
rosencranz.se basplagg från American Vintage…
rosencranz.se… och den fina grå stickade från Line of Oslo

 Jag var på stan en sväng och spanade bland annat in allt nytt hos Rosencranz.
Hade kameran med mig, så du får följa med mig in i provrummet.
Provade runt bland basplagg, fest och paljetter, mysiga koftor och varmaste vinterjackan.

Åh, paljetter… det är det ultimata festtricket – jag röstar för mer paljetter till folket! Oavsett om det är i mönster eller i helsvart.
Älskar hur plaggen ser ut när paljetterna träffas av ljuset, det är en egen liten fest i sig!

.

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Julia oktober 8, 2013 at 12:45 e m

  Du e så jäkla snygg!

 • Reply åsa oktober 8, 2013 at 1:20 e m

  Den butiken skulle man vilja ha i Stockholm! Byxorna beställde jag direkt får dom nog idag hoppas bara jag tog rätt strl. Gillade det här inlägget saknar modebloggsstarten när alla hade en kamera in i spegeln nu är allt överstajlat. Mera av det här!

 • Reply åsa oktober 8, 2013 at 2:29 e m

  ops dom var för små så jäkla typiskt. Värt att tänka på jag har alltid 36 men dom var alldeles för små så jag måste skicka tillbaka o byta hatar det.

  • Reply Minna oktober 8, 2013 at 3:54 e m

   Åsa – jag har alltid 27 – 28 i jeans och jag har 38:a i skinnbyxorna. De töjer ju sig lite också, men inte mycket. Hör av dig asap och byt dem, de är så grymma. Älskar mina!
   Hoppas att det löser sig smidigt. kramar Minna

 • Reply Sofia oktober 8, 2013 at 9:04 e m

  Jackan ser ju hur mysig som helst ut! Lite synd att jag nyss köpt en ny 😉

 • Reply Sara oktober 9, 2013 at 12:33 e m

  Hej Minna!

  Du kanske svarat på detta redan och jag har missat det, sorry i så fall 🙂

  Vad är status på Jag vinner just nu? hur lever du i vardagen nu efter hela jag vinner perioden? Du ser strålande ut btw!

  Kramar

  • Reply Minna oktober 9, 2013 at 12:54 e m

   Sara – Jag lever på ganska så vanligt. Inte i närheten lika strikt, MEN jag sköter min mat mycket bättre än tidigare. Jag skippar laktos och gluten så mycket jag bara kan. Men såklart trillar jag också emellanåt, men det är bara att rycka upp sig och fortsätta framåt istället för att sträva bakåt. Maten är absolut den största skillnaden för mig – den ekologiska maten får mig att MÅ bra. Det och kärlek, vänner, skratt och Ellen. Jag älskar henne! (Degeneres) Kram!

 • Reply Emma - By Emma oktober 9, 2013 at 1:30 e m

  Hej Minna!

  Du fullständigt strålar kvinna!

  Såg att Sara här ovan hade frågat gällande din tid efter Jag vinner och det var egentligen samma fråga jag hade. Hur går det med träningen nu? Som jag älskade jag vinner på Instagram. Det kändes liksom om jag inte var ensamma med att svettas på gymmet mer eller mindre varje dag.. Nu känner jag min lite mer ensam. Även om även jag gått in i en annan fas nu. Kommer jag vinner att återuppstå?

  Kram Emma

  • Reply Minna oktober 9, 2013 at 1:38 e m

   Emma – Träningen just nu är på en ganska lågintensiv nivå. Jag tar långa promenader, kör övningar på spåret och på gräsmattan hemma. Inte så mycket för att min kropp behöver det, men min hjärna behöver det. Jag kommer säkert att dundra in i en annan period snart, men det är så det ser ut just nu. Hur det blir med jag vinner återstår att se…
   Kämpa på Emma, du är GRYM! Och du är absolut inte ensam, aldrig! Vi peppar varann ändå, vi som hängt ihop i cyberrymden tilsammans 🙂
   Stor kram Minna

 • Reply Hanna oktober 10, 2013 at 1:45 e m

  Jackan – vad är det för märke? Jättefin!

 • Reply Evelina oktober 28, 2013 at 11:27 e m

  Skorna-vad är det för märke??

 • Leave a Reply