Beauty

lumene cc cream

oktober 14, 2013

Lumenetvå tummar upp

Lumenes CC produkter är en hit.
Prisvärda och gör sitt jobb utomordentligt!
Korrigerar hudton, jämnar ut, täcker naturligt och sitter hela dagen.

Mycket bra!

.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Jessica oktober 14, 2013 at 8:59 e m

  Oj så olika en och samma produkt kan upplevas! Den funkade inte alls för mig, mitt utgångsläge är att jag är torr. Grundar alltid med serum och dagkräm, ibland även primer, Oavsett hur jag gjorde så tyckte jag att huden såg platt och livlös ut (vilket ju går att fixa med shading och highlihting) men dessutom så framhävde den alla mina torra partier, och det går bort direkt. Har man fet hud, och gillar en riktigt matt finish så kanske det här kan vara ett budgetalternativ.

  • Reply Minna oktober 14, 2013 at 9:03 e m

   Jessica – jag är också en torris! För mig funkar den jättebra. Jag gör precis som du att jag har serum och dagkräm under, och sen cc. I Like it a lot! Jag tar ju ganska lite iofs, har aldrig varit förtjust i att ”kaka” ansiktet.

   Men så är det, alla upplever vi olika. Tack för din braiga kommentar!
   kram Minna

 • Reply Hanna oktober 14, 2013 at 9:12 e m

  Jag älskar den också! Fick en tub av en snäll kollega för några dagar sedan och den har redan blivit en favorit!

 • Leave a Reply