Mi Casa

fredagsfint

oktober 18, 2013

Minna Tannerfalktjusiga ting

Jag fattar inte vart veckan tog vägen, men jag är så glad att den är över, hela veckan har jag varit vissen och inte mått något vidare.
Men nu känns det som att förkylningen är på väg bort och jag mår lite bättre varje dag. Det plus att festliga fredagen är på besök igen.
Bara en sån sak gör ju att man mår lite bättre!

Och det är inte bara det som är bättre… jag har en superfin tävling på gång till er.
Håll utkik – det här vill du inte missa.

Ptjaa, kan väl säga att bilden innehåller en ledtråd…

.

Happy friday!

.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply caza oktober 18, 2013 at 9:49 f m

  Hej minna, Jag är nyfiken på när Jag Vinner drar igång? Har inte hört något om det på ett tag, och hemsidan verkar stå still. Är sugen på att följa de som fick chansen att vara med och delta. 🙂 kram på dig

 • Reply Caroline oktober 18, 2013 at 10:34 f m

  Vad kul med en tävling. Den ser jag fram emot! Ha en toppen helg Minna!!

 • Reply Åsa oktober 19, 2013 at 1:40 e m

  Trevlig helg fina Minna! Hoppas du blir helt kry i helgen. Helt galet fina foton du tar, inlägget innan- wow! Och ja, Sverige är sagolikt året om, fast på olika sätt och mer eller mindre;) Ser fram mot att få se hur det går med erat hus..:)) Kram

 • Reply Maria Zervas oktober 27, 2013 at 3:14 e m

  Vad underbart budskap! Är det en knapp eller vad?

 • Leave a Reply