mi casa

Mi Casa

Lite bilder från huset. Tänkte att ni kanske gillar att få lite bilder i det här formatet emellanåt? Känns som att jag får med lite mer då.

Nu när vi är klara med allt rivningsjobb, och har byggt upp och förstärkt allt som behövde det, så nu kan vi börja med det roliga.
Det är från och med nu det kommer att hända grejer snabbt.
Och som jag har sett framemot det – nu börjar det.
På riktigt.

.

jag slet ut plastmattan från tvättstugan  |  slipar och spacklar gipsvägger, börjar bli riktigt skillad nu  |  byggdamm? ett fall för CSI
17 nov och 12,8 grader varmt – en dröm!  |  tvättstugan alldeles naken och rädd  |  vårt golv kom i fredags!!!

.


2 Replies to “mi casa”

  1. Frida

    Äntligen får man se lite av ert projekt! Det jag älskat med din blogg är just när du bjuder lite på sånt här, från livet och verkligheten. Det har varit lite tunt på bloggen sista tiden, men jag förstår att ni haft fullt upp! Det hade varit kul att få se lite mer av ditt liv och din vardag, du skriver ofta att du jobbar och är på möten, men vad är det egentligen du gör och vad jobbar din man med tex? Vad hände egentligen med jag-vinner projektet? Många frågor, men jag är lite nyfiken 🙂 tycker du verkar vara en så härlig och sprudlande tjej!

  2. Isa

    Roligt att se renoveringsarbetet och vad duktiga ni är som gör så mycket på egen hand! Lycka till med allt och ”keep up the good work”!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.