Travel

Aruba

februari 5, 2014

sanning eller synvilla? 

Googlade Aruba och den här bilden kom upp – är den på riktigt?
Är det någon av er som varit där? Tips?

Japp. Jag är väldigt semestersugen och letar resor för fullt.

.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Tess februari 6, 2014 at 10:32 f m

  Oh shit – där vill jag vara. Minus fåglarna… de är fina men de får hålla sig på replängds avstånd….

 • Reply Therése S februari 6, 2014 at 2:13 e m

  Oj vad härligt det såg ut!

 • Reply johanna februari 6, 2014 at 3:57 e m

  är i dominikanska republiken just nu och här svansar flamingosarna runt i en fontän i lobbyn.

 • Reply Rosita februari 7, 2014 at 9:56 f m

  Yes, jag har varit där 2 ggr! Kika in på min webbplats (www.rositareser.se) för lite inspiration och resmålstips.

  Mvh Rosita

 • Reply Johanna februari 7, 2014 at 10:48 f m

  Hej! Bilden är faktiskt på riktigt:) Den är troligen tagen på en liten privat ö som heter renessance Island ( tillhör ett hotell inne i oranjestad, men man kan betala några hundra för att få en liten båttur och en heldag där) Där har de alltså planterat in flamingos som strövar omkring:) btw, Aruba är riktigt bra!

 • Reply Malin februari 7, 2014 at 1:49 e m

  Aruba är alldeles fantastiskt, ett riktigt paradis! Rekommenderar er varmt att resa dit, underbart väder året runt. Vi bodde på Bucuti och på Manchebo, härliga hotell båda två, det senare var visst Greta Garbos favorit, bara en sån sak 🙂 Och precis som Johanna skrivit så bor flamingorna på Renaissance Island, dit kommer man med vackra båtar från insidan av Renaissance Hotel, underbart! Märks det att jag väldigt gärna vill resa tillbaka..? Hör av dig om det blir aktuellt så kan jag tipsa om restauranger, stränder och annat bra 🙂

 • Reply Ia februari 8, 2014 at 11:32 f m

  Kom hem därifrån för en dryg månad sedan. Rekommenderas varmt.
  Men åk runt på de andra öarna (Bonaire och Curacao) också. Aruba är fint, men lite ”turistigt” i jämförelse med dem. Bonaire är underbart, mer landsbygdskänsla. Curacao är både stad och land. Fantastiska stränder.

 • Leave a Reply