Life

i wanna rock!!!

februari 18, 2014

Rock of AgesRock of AgesRock of AgesRock of AgesRock of AgesRock of AgesRock of AgesRock of AgesRock of AgesWOW – vilken show!

I lördags stod det äntligen samma datum i kalendern som på biljetterna. Det var dagen för Rock of Ages på Rondo i Göteborg!
Efter en lunch på Avenyn var vi redo och tokladdade för att se showen, vi hade nämligen bokat matiné biljetter. Ett genidrag visade det sig.
Vi blev visade till våra platser och jag som inte sett en enda musikal tidigare (om man inte räknar med när min pianolärare bjöd med mig
på deras högstadieuppsättning av Jesus Christ Superstar när jag var 8 år och gick i andra klass) var så uppspelt att det pirrade i hela kroppen.

Nyfikenheten och ivern steg inom mig och jag tittade klockan säkert  20 gånger i väntan på att det skulle börja. Mina ögon spanade in alla
detaljer i dekoren och på scenen, jag ville vara så förberedd jag bara kunde. Fast jag i själva verket inte visste vad som väntade mig.

Att nära 3 timmar kunde försvinna så snabbt. Det måste vara världsrekord. -Vilken show! -Vilket gäng! Jag är helt superimponerad.
Per Andersson är fullkomligt BRILJANT i sin roll, och jag vet inte hur många gånger han fick mig att brista ut i gapskratt.
Han är så otroligt jäkla bra rent ut sagt.
Men det är alla andra också. Vilket gäng, vilken talang… varje roll känns som att de inte kunde hittat mer rätt person. Och vilket underbart manus.
Mina superlativ börjar upprepa sig och då har jag inte ens nämnt musiken ännu. Jamen, ni förstår ju hur bra det här är då.

För musiken – det är ju ändå över 30 låtar av glamrockens absoluta topphits. Sånt drag och man sjunger med för full hals av bara farten!
Varje låt framförs så proffsigt och kul att man inte vill något annat än att springa fram och slänga sig upp på scenen och få vara med.
Få stå där i fulländad rock utstyrsel, och kasta med pudellockarna så att de stänker över hela Rondo.

Ja, jäklar vad bra det här var. Jag är fortfarande såhär 3 dagar senare helt lyrisk.

.

Jag behöver väl inte ens skriva att jag verkligen kan rekommendera dig att se det här? Men jag gör det ändå.
Och skynda dig. Rock of Ages spelar bara tors-lör fram till den 12 April.  Läs mer  H Ä R

.

Och jo just det, varför matinévisningen var ett genidrag?
När showen var klar, var klockan inte ens 17 och då hade vi hela lördagkvällen framför oss. Det blev en oslagbar förfest!
– Rock´n´Roll!!

.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Therése S februari 18, 2014 at 6:48 e m

    Oh den var jag funderat på att se.
    Jag älskar musikaler.

  • Reply Madelene Rönnblom februari 19, 2014 at 2:00 e m

    Var och såg den dagen efter premiären, och jag håller med!! GRYMMEBRA!! Man fick sån lust att bara rocka loss hela natten *hehe* Vi var där på kvällstid med mat och hela kitet och även den var super!! Härligt med bra musik och mycket skratt!!! =D

  • Leave a Reply