Life

freedom

mars 14, 2014

Minna Tannerfalksatisfied

Hela veckan har jag vaknat till att se hur himlen sakta börjar färgas rosa. Träden och buskarna står blickstilla och njuter av stunden lika mycket som jag.
Inte en vindpust, alldeles tyst förutom en kort, pigg fågelsång och så himlen som förändras rakt framför mina nyvakna ögon.
Mina tankar går som om det är hack i en gammal skiva,– NU är det som vackrast, nä NU är det som vackrast, nä NU är det vackrast…

Och så där ligger jag och tänker, njuter och tittar ut under mitt ljumna mjuka täcke, de första 10 minuterna av dagen före jag kliver upp.

Hela veckan har bestått av ett endaste långt, lyxigt pärlband av drömstarten på dagen, fem dagar i rad.
Vad det gör för själen går inte att köpas för pengar. Det gör mig bara så rent och skärt lycklig.

.

Idag är det fredag och min morgon har startat precis likadant som tidigare i veckan. Skillnaden är att jag fortfarande är kvar i sängen kl 07.
Jag har nämligen sällskap.
Mannen ligger här brevid mig, invirad som en kåldolme upp till öronen i sitt täcke, och andas så djupt och tungt att man skulle kunna ställa
en klocka efter honom. Hans värme sprids över hela min kropps vänstra sida och jag kan inte låta bli att bara titta på honom emellanåt.
Vi är lediga idag.

Så jag passar på att tyst låta mina fingertoppar röra vid tangentbordet, jag vill inte väcka honom, för jag måste njuta lite till av hans trötta närhet.
När han vaknat har vi en heldag av fixande i huset att ta tag i. Och kanske en lunch i solen och en långpromenad vid havet.

Det är fredag idag. Ledig fredag.
Och nu ska jag fortsätta att njuta av den.

.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply