Now

lyckoamuletter

april 24, 2014

The Jewelrytvå små lyckobringare
The Jewelrymin perfekta kombo

Ni har säkert också dem, de där sakerna eller smyckena som är lite extra speciella.
De behöver inte vara de dyraste, de exklusivaste och svåraste att få tag på, nä de har bara det där speciella.

Så är det med de här två armbanden som tillbringar mycket tid runt min handled, de är just det där för mig.
Den lilla stjärnan, och hästskon med sina fina dubbla länkar har blivit extra kära hos mig.

Bägge armbanden kommer från The Jewelry, du kan se mer  H Ä R

.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply La Linda/CommeCi.se maj 5, 2014 at 3:20 e m

    Hej Minna!

    Så kul att du tycker om smyckena från The Jewelry! Jag säljer även dessa på min shop Comme-Ci (som också är ett inspirationsmagasin på nätet) och skulle vilja använda din bild i sektionen ”Bloggfavoriter”. Självklart blir du och din blogg omnämnda och länkade. Skulle det vara okej? Tack på förhand!

  • Leave a Reply